Wasze doświadczenia z duchem opiekuńczym

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wasze doświadczenia z duchem opiekuńczym

Postautor: fruwla » 23 wrz 2016, 13:11

Xsenia pisze: Są to ewidentnie cudze myśli, cudze słowa. A skąd to wiem? Bo czasem mnie zaskakują :D Gdybym to ja myślała, to by mnie te myśli nie zaskakiwały.

Mam identycznie. Prawie zawsze jestem zaskoczona, czesto moj Stroz Aniol, podsuwa mi TAK PROSTE rozwiazania, ze sama bym na nie nigdy nie wpadla.
Czuje jego ochrone. Informuje mnie (co prawda troche enigmatycznie) o bardzo waznych dla mnie zdarzeniach.
Pozatym jestem wyczuwalnie prowadzona, co prawda nie zawsze latwa droga , no i dopiero po czasie, dowiaduje sie dlaczego mialo byc tak trudno, a nie tak jakbym chciala - lekko-latwo- i przyjemnie ;)
No i jeszcze jedno, kocha mnie gleboko po przyjacielsku , ja go zreszta tez i jestem mu wdzieczna za to ze dla mnie jest. :D
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Re: Wasze doświadczenia z duchem opiekuńczym

Postautor: Xsenia » 23 wrz 2016, 21:40

fruwla pisze:Mam identycznie. Prawie zawsze jestem zaskoczona, czesto moj Stroz Aniol, podsuwa mi TAK PROSTE rozwiazania, ze sama bym na nie nigdy nie wpadla.
Czuje jego ochrone. Informuje mnie (co prawda troche enigmatycznie) o bardzo waznych dla mnie zdarzeniach.

Też masz tak, że używa prostych słów i nierozbudowanych zdań, a mimo wszystko przekaz jest całkowicie przez ciebie zrozumiały? :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi