oran pisze:Lukas,Junipers a dlaczegoż to taka wielka obraza,może Nuta ma namyśli,że aby być czegoś pewnym należy wyeliminować coś co też jest prawdopodobne,tak.

nuta pisze:Wszyscy tacy kochani,a jednak prawda w oczy koleTakie mam zdanie,tym bardziej,że już koleżanki mąż sugerował aby poddała się badaniom. Kogo i czym uraziłam ? Zalecaną wizytą u specjalisty ? A cóż w tym złego ? Może tak być,że na skutek procesu chorobowego sama coś narysowała i nie pamięta.I to trzeba wziąć pod uwagę

Prawd jest tyle, ilu ludzi, a fakty są tylko jedne.nuta pisze:Wszyscy tacy kochani,a jednak prawda w oczy kole
nuta pisze:Takie mam zdanie,tym bardziej,że już koleżanki mąż sugerował aby poddała się badaniom.
Otóż droga Nuto, tak poczułam się urażona Twoją nadinterpretacją. Na szczęście pozostanie to na Twoim, a nie moim koncie, natomiast skazy na moim honorze nie wywoła. Pozdrawiam Cię więc.nuta pisze:Kogo i czym uraziłam ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości