Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.
autor: Pawełek » 04 wrz 2015, 20:28
Xsenia pisze:Pawełek pisze:To po prostu tej zimy nie pisz na telefonie podczas jazdy W sumie to w prawie jest zakaz używania telefonów podczas jazdy
Taaa i myślisz, że o tym nie wiem?

Nigdy nie piszę na telefonie podczas jazdy, co jednak nie przeszkadzało, by mi się taka sytuacja przyśniła. Śniła mi się ulica nieopodal mojego starego domu, uderzone auto miało czerwony kolor i było dość stare. A ulice były dość śliskie, więc jak uderzyłam, to zajechałam mu cały bok i obróciłam się dookoła własnej osi. Mogę ci nawet napisać ile ludzi akurat wtedy przechodziło obok. A jak się obudziłam, to miałam wrażenie jakby się to stało na prawdę, a ja sobie to tylko przypomniałam. Wyjątkowo nie lubię takich szczegółowych snów.

Mnóstwo śmiecia, które wżera się w mózg i nie wiadomo po co się pamięta.

Prawda. Takie sny są najgorsze, ale czasem gdy sobie uświadomię że to sen, to dopiero mam kosmos

-

Pawełek
- Moderator forum

-
autor: Wiatr1000 » 04 wrz 2015, 20:33
Dla mnie najgorsze są sny w których śnisz, budzisz się z tego snu i nadal wiesz, że śnisz ale co innego zupełnie a potem gdy się budzisz to nie wiesz czy śnisz czy rzeczywistość, bo widzisz całą sytuację jakby we mgle takiej... chodzisz jak pijany i ciężko odbierasz bodźce zewnętrzne :/
-
Wiatr1000
-
autor: Xsenia » 04 wrz 2015, 20:43
Ja zazwyczaj wiem, że śnię i potrafię snem sterować. Ale są sny tak jak ten o aucie, to jakby projekcja zdarzeń prawdziwych i wtedy nie potrafię sterować nim. Tak jakby wyświetla mi sie coś z góry nagrane, a ja w tym uczestniczę. I kilka razy śniły mi się sny, w których nie miałam żadnego wpływu na to co mi się śni i co mi się przydarzy. Wtedy zawsze jeszcze ktoś występował w tych snach (demon, anioł? w każdym razie coś potężniejszego). Kilak razy śniły mi się też zmarłe osoby bliskie. Opisałam to tu:
viewtopic.php?f=10&t=1923
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem".

-

Xsenia
- Moderator forum.
-
Wróć do Pytania i odpowiedzi