chce wam o czyms opowiedziec
Ci co znają temat i sledza pewne wydarzenia na pewno przynajmniej w jakiejs czesci potwierdza sobie pewne rzeczy które na pewno nie dają im spokoju
otóż, trwa jakas "dziwna" dla mnie i niezrozumiała wojna, ale wojna to malo powiedziane , rzeznia z której ucieszyłby sie sam czarnyMag
"istoty" "dobra" i "zła" padają jeden za drugim , "istoty dobra przechodza na złą strone i istoty zła przechodzą na strone dobra" tak to wlasnie wyglada , i w tej wlasnie chwili mowiac wprost cała "istota dobra" dostaje po d.....
i uwaga bo to wazne ! istoty które bierzemy za Anioły nie są Aniołami , to jak ja ich nazywam "świetliści" mimo ze maja swoja nazwe ale poprostu nie jestem w stanie jej zapamietac .... to badacze , i wlasnie w tej chwili i od x czasu trwa ich osobliwa ekspansja jak sami twierdza , to ich ludzie biora i brali za Anioły ale nie sa nimi , to "istoty" miedzywymiarowe jak chyba wszystkie w kazdym z wszechświatów , trwa osobliwa ucieczka z róznych światów, ziemia w tej chwili jest zalana "uchodzcami" jedni szukaja tu bezpiecznej przestrzeni inni tylko sa przejazdem , sa istoty dla których mało ze jestesmy odrażający to dodatkowo toksyczni .....
nawet istoty "demoniczne" dzis staraja sie zlapać osobliwy kontakt z człowiekiem bo szukają pomocy , coś sie tam stało ....ale ja nie mam pojecia co
całe grupy łowców pojawiaja sie w ślad za tymi istotami, są tropione,scigane i likwidowane
to prawdopodobnie "istoty zbuntowane" ale komu i czemu nie wiem
taka sytuacja
ktoś ma jakis podobny wglą w światy vaan daath ??
czarnyMag ?
co tam sie dzieje ?? wiesz coś o tym ??? powinienes
Natasza? Soldado ?
halo nie spimy
Natasza moglas mi powiedziec duzo wczesniej, a nie pozwolic zebym sie gubil i stresowal tym wszystkim
dzieki łaskawco