Nawiedza mnie duch obcjej mi kobiety!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Nawiedza mnie duch obcjej mi kobiety!

Postautor: anka3374 » 03 gru 2012, 22:55

Prosze tylko o madre opowiedzi. Co miesac dokladnie 20 przychodzi do mnie duch jakiejs kobiety. Zawsze ujawiala mi sie tak poprostu.. szczerze mowiac nie przeszkadzalo mi to .. balam sie ale myslalam ze pomodle sie to sobie pojdzie.. 2 miesiace temu pojawila mi sie plakalam wystarszylam sie.. poniewaz trzylama ona reke przy szyi. pokazywala SMIERC! przyjaciolka powiedziala bym 20 nastepnego miesiaca dala jej kartke by mogla napisacz czego pragnie.. ona narysowala mi wisielca .. mam tylko 17 dni.. co mam zrobic ! POMOCY.. jestem zagranica i nie wiem gdzie moge znalezc egrozcyste.. i czy egzorcysta cos moze pomoc. ! :oops:
anka3374

Re: Nawiedza mnie duch obcjej mi kobiety!

Postautor: 000Lukas000 » 03 gru 2012, 23:28

Jeśli to co mówisz jest prawdą, to jest tylko jedna możliwość, czymś skrzywdziłaś tę osobę i czuje ona do ciebie ogromną urazę. Postaraj się więc przeprosić ją w myślach i modlić się za nią.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: anka3374 » 03 gru 2012, 23:32

000Lukas000 pisze:Jeśli to co mówisz jest prawdą, to jest tylko jedna możliwość, czymś skrzywdziłaś tę osobę i czuje ona do ciebie ogromną urazę. Postaraj się więc przeprosić ją w myślach i modlić się za nią.

JA JEJ NIE ZNAM ! Przepraszaalam, nie wiem za co ale przepraszalam.. jak ona MI NARYSOWALA WISIELCA !
anka3374

Postautor: 000Lukas000 » 04 gru 2012, 07:24

Nie przypominasz sobie jej, ale ją znasz z poprzednich wcieleń, wtedy musiałaś ją czymś skrzywdzić.
Narysowała ci wisielca pismem bezpośrednim, możesz zrobić to samo co wtedy i zapytać się jej czym ją skrzywdziłaś i że chcesz temu zadośćuczynić i również zostawić kartkę. Zostaw tylko ją w miejscu do którego nikt nie ma dostępu i o którym nikt oprócz ciebie nie wie.

Mogę cię jednak uspokoić, one nie może cie zabić, jeśli o tym myślisz.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Nikita » 04 gru 2012, 12:14

A moze to duch samobojczyni? Blaka sie teraz po ziemi i szuka pomocy?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: oran » 04 gru 2012, 19:23

A mnie ciekawi ten rysunek na kartce,czy tzn.,że ten duch narysował rysunek wisielca ? i czym to zrobił ? czy masz ten rysunek ?
Myślę,że,powinnaś spróbować dowiedzieć się więcej,być może będziesz mogła pomóc,skoro tak wyrażnie się manifestuje.
Pozdrawiam :)
oran

Postautor: 000Lukas000 » 05 gru 2012, 07:34

Oranie to zjawisko pisma bezpośredniego, duch nie musiał mieć ani ołówka ani długopisu ani niczego innego, przekształcając materię sam wytwarza sobie potrzebne narzędzia po czym je przywraca je do stanu pierwotnego.

Bardziej interesujące i podejrzane jest to dlaczego do tego zjawiska doszło, mi się to trochę wydaje niemożliwe, do tego zjawiska nie dochodzi od tak, spontanicznie, wymaga ono raczej skupienia i modlitwy medium.

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: |Coca|Cola| » 05 gru 2012, 13:57

000Lukas000 pisze:Oranie to zjawisko pisma bezpośredniego, duch nie musiał mieć ani ołówka ani długopisu ani niczego innego, przekształcając materię sam wytwarza sobie potrzebne narzędzia po czym je przywraca je do stanu pierwotnego.

Bardziej interesujące i podejrzane jest to dlaczego do tego zjawiska doszło, mi się to trochę wydaje niemożliwe, do tego zjawiska nie dochodzi od tak, spontanicznie, wymaga ono raczej skupienia i modlitwy medium.

Czyżby było to kłamstwem ... ? Tego dowiemy się w wkrótce :D
Awatar użytkownika
|Coca|Cola|

Postautor: oran » 05 gru 2012, 14:38

Lukasku,ja znam pojęcie bezpośredniej ingerencji w materie,oczywiście tak jak Ty z książek i wiem też,że jest to bardzo rzadkie zjawisko występujące w zdecydowanej większości w obecności medium.
Pytanie miało inny cel.....
Miłego dnia :)
oran

Postautor: polterghost » 12 gru 2012, 12:31

Witam,
Jesteśmy działalnością, która dokumentuje zjawiska paranormalne. Jeżeli możemy jakoś pomóc w dręczącym problemie zapraszamy do współpracy polterghost@o2.pl - sprawa wydaje się bardzo dziwna dlatego się nią zainteresowaliśmy.
polterghost

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi