Cześć wszystkim,
Odnalazłam na YT ciekawy film, jest to taka kwintesencja nauk Bashara. Poczułam potrzebe podzielenia się (czuję że ta potrzeba płynie od jakiejś siły wyższej), jeżeli ktoś ma jakies przemyślenia w temacie zapraszam do dyskusji.
https://www.youtube.com/watch?v=e-CoNQm5hjc
Po krótce Bashar to istota pozaziemska, która jest channelowana przez Daryl Anka od około 40lat. Jego ludność nazywa sie Ssasani i jego istota ( z tego co zrozumiałam ) jest hybrydą, wiec ma ludzkie DNA (w połowie DNa ludzkie W połowie Szaracy). Film jest po angielsku aczkolwiek pozwoliłam sobie przetłumczyć część, w której Bashar opowiada skąd pochodzą, nawiązuje tam tez do porwań ludzi, o których zapewne wielu z Was słyszało. Daje to nawet spojrzenie na te wydające sie okrutnymi działaniami istot pozaziemskich. Ich dusze są jak nasze, z tym że wcielają sie w lud Assasani by doświadczać i rozwijać sie, wzrastać. Wydaje mi się że wspomniał ze dożwywają około 300lat. Pochodzą z świata miedzy 4d a 5D, więc na pewno można stwierdzić, że nie są świetlistymi istotami na czestotlwiosciach jak Przewodnicy, Rady Duchowe Archaniołowie itp, ale ich wibracje bez watpienia są wyższe niż nasze. Nasze oscylują na poziomie 3D wiekszośc czasu i czasami 4/5D. Obecnie ich nowa Planeta która przystosowali jest podobna do ziemi ale cała naturalna z roślinościa wodą i stworzeniami, nie budują stałych budowli na niej, zamieszkują liczne statki wielkości miast. Planeta ma ok.230mln mieszkanców i znajduje się w konstelacji Oriona ok.500lat świetlnych od Ziemi.
Pojawiają się na Ziemi bo wiadomo, wszyscy jednym jestesmy, jesteśmy jedną duchową rodziną i chcą nam pomóc.
W przeciągu najbliższych 5 lat ma nastąpić piuerwszy kontakt z istotami pozaziemskimi, powiedziałabym taki świadomy i na dłużej niż migniecie stattku, mają się w ten sposób przyzwyczajać ludzi do ich obecności. Bardzo prawdopodobne, że w przeciagu kilknastu czy kilkudziesieciu lat mocno przewartosciujemy nasz świat. Po wiecej info odsyłam do tego filmu po polsku :
cz.1 https://www.youtube.com/watch?v=_4nnGxg_3kA
cz.2 https://www.youtube.com/watch?v=LGi6fUrKCuM&t=29s
Dodam, że Bashar przekazuje bardzo wartosciowe treści, tłumaczy prawo przyciagania i dokładnie opisuje jak podązanie za własna pasja i ekscytacją może pozytywnie wpłynąć na naszei ziemskie życie. Nie da sie tego skrócic ale jest sporo filmow na YT w jezyku polskim.
Tłumczenie do 1 linku:
Kim jest Basha i skad pochodzi?
33:17 Historia mojego ludu rozpoczęła się w rzeczywistości równoległej, na alternatywnej wersji Ziemi.
Ludzie na tej ziemi byli technologicznie daleko przed ludźmi w waszej cywilizacji. Jednak skupiali się na technologii i intelekcie.
Przez pokolenia stracili połączenie ze swoim człowieczeństwem, stracili zdolność odczuwania, stracili nawet zdolność do reprodukcji,
wyłączyli miłość ze swojego życia. Dokonali wielkich wyczynów technologicznych i intelektualnych kosztem swoich emocji, ciał fizycznych i duchowych wartości, które uważali za gorsze,
ale robiąc to, powoli niszczyli swoje środowisko. W ostatniej desperackiej próbie utrwalenia swojego gatunku przenieśli się pod ziemię i zaczęli się klonować.
Ale odkryli, że ich DNA nie jest już zdolne do życia. Kiedy próba sklonowania się nie powiodła, zmutowali się genetycznie w istotę znaną jako szaraki,
próbując przystosować się do umierającego planu, jednak zdali sobie sprawę, że jedynym rozwiązaniem byłoby znalezienie realnego źródła ludzkiego DNA i
wprowadzenie go z powrotem do ich skład genetyczny. Wykorzystali swoją zaawansowaną technologię, aby przenieść się do równoległych rzeczywistości, takich jak wasza,
gdzie wiedzieli, że ludzie nadal muszą istnieć. Ale bez emocji nie rozumieli swojego przerażającego wpływu, jaki mieli, gdy porywali wasz lud i pobierali DNA,
aby stworzyć nasze hybrydowe cywilizacje, których ukończenie zajęło wieki. Zostaliśmy stworzeni, aby przywrócić emocjonalność i duchowość, witalność i równowagę szarej cywilizacji,
aby pełniej połączyć się ze stworzeniem, aby ich kultura nigdy nie wymarła. Chociaż wielu z waszych ludzi dramatycznie doświadczyło tych spotkań z szarakami, jesteśmy wdzięczni,
że pomogliście powołać do życia naszą cywilizację.
36:04 W ramach naszej wdzięczności dzielimy sie z Wami nasza wiedzą i doświadczeniem. Dzielimy sie wizją że wasz świat wybierze bardziej pozytywny wynik niż Grays, ponieważ widzimy,
że podążałeś podobną ścieżką.
Jeśli prawdą jest, że zniszczenie ich równoległej ziemi dało początek istotom,
które nazywamy szarakami, czy możemy wykorzystać tę wiedzę do zmiany ścieżki, czy też ostatecznie zdecydujemy
na ten sam los, musimy sami odpowiedzieć na te pytania.
Cały film jest bardzo interesujący, polecam dla wszystkich otwartych umysłów.