Zuzanna pisze:Związki karmiczne mamy moim zdaniem z naszymi rodzicami.
Co do samej reinkarnacji,nigdy mnie ta idea nie przekonywała. Dopoki mój syn nie zaczął czasami w wieku 3-4 lat mówić jakieś nie pasujące do jego mowy złożone zdania. Potem zdarzało mu się wspomnieć,że coś robił jak był duży,zanim jeszcze stał się mały. W tym wieku też zaczął mieć koszmary,które opisywal tak: przyszedl Pan doktor i mi kazał z nim iść,a potem zaczęli mnie bic panowanie, bili mnie takimi pałkami po glowie i ja Cię wolałem. Ostre sny,jak na dziecko które nie ma kontaktu z telewizją.
Później trafilam na badania,stwierdzające że najwięcej pamiętają dzieci które zmarły wcześniej nagle, i mają często znamiona. Syn od urodzenia miał znamiona na brzuchu,chociaż nikt u nas w rodzinie nie posiadał żadnych takich cech szczególnych.
Więc po części wierzę w reinkarnację,bo wydaje mi się to wszystko czego doświadczyłam z synkiem potwierdzeniem tej idei. I też wiem,że nie trafił do mnie przypadkiem-pół roku przed tym jak zaszlam w ciążę śniło mi sie ze mam dziecko,i miało we snie takie same oczy jak mój syn. Ale w naszej rodzinie chłopcy powodowali poronienia i nie rodzili się pierworodni-a on to wszystko zmienił.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Zuzanna pisze:Co sądzisz o bliznach,które nabywamy przypadkiem w dzieciństwie,które zostają już na cale życie?
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości