Nocne odwiedziny

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Nocne odwiedziny

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 12:10

a odpowiadając Tobie w kwestii ,, ducha mojego Taty ,, doczytaj kim on jest i dlaczego musiał być akurat ON i jaki był tego cel - ustalony z góry przed wejściem na to forum

p.s. zanim ta dyskusja się rozhulała prosiłam Cię bys na spokojnie przeczytała wszystko w tym co założyłaś - post po poście , gdybyś nie skręciła i mnie posłuchała już dawno znałabyś odpowiedź, bo tak jak przytoczyłas moją wypowiedź ,, jest ona na wyciągnięcie ręki,,

pozdrawiam Ciebie również
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Estia72 » 28 kwie 2016, 13:36

Dziekuje Natasza naprawde :) :) :)

To dla Ciebie:
" Przyjaciele sa jak ciche anioly , ktore podnosza nas gdy nasze skrzydla zapominaja jak latac"

Dziekuje wszystkim ktorzy probowali naprowadzic mnie "na wlasciwy" trop a takze za wsparcie i zrozumienie jakie od Was otrzymalam
w tej calej chorej sytuacji jaka mi sie przydarzyla.

Wybacz OneNight ze poszlo na Ciebie i przepraszam wszystkich , ktorych w jakikolwiek sposob obrazily moje slowa :(
OneNight naprawde wszystko wskazywalo na Ciebie , pewnie gdybym Cie dluzej znala nigdy bym Cie nie posadzila o to ,mimo obrazow jakie mi zostaly przekazane w tych nocnych odwiedzinach...ktos po prostu wykorzystal "Twoj eksperyment" i moja wiare w dobro w ludziach i otwartosc . :) OneNight jestes naprawde porzadnym czlowiekiem :)

Jak to mowia - Nie wszystko jest zawsze takie na jakie wyglada....mialam z taka manipulacja naprawde pierwszy raz w zyciu do czynienia.... Dziekuje rowniez tej "osobie" za cenna lekcje.

Prosze nie pytajcie mnie kim jest ta osoba na priv , zostanie to do mojej wiadomosci.
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za wyrozumialosc :)

Prosze admina o zamkniecie tego tematu bo on juz nic nowego nie wniesie a zaostrza tylko konflikty :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 28 kwie 2016, 13:39

poczekaj proszę, to co przeżyłaś to prawda, nic Ci się nie przewidziało
tylko on jest starszy i jest tu na forum
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi