Choroby Wieku Dojrzałego a Spirytyzm

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Choroby Wieku Dojrzałego a Spirytyzm

Postautor: Nikita » 20 lut 2016, 09:45

Fruwla jestes wrazliwa dziewczyna i dlatego tak Cie ten temat dotyka. Ja tez bardzo zglebiam to prawo przyczyny i skutku. Nieraz sie nam wydaje, ze zli ludzie zyja sobie dobrze i nic im nie dolega ale uwierz mi ja osobiscie znam ludzi zlych, ktorych wkoncu dosiegla sprawiedliwosc...los nagle zaczal walic taka osobe z kazdej strony. I wyczytalam tez na roznych forach, ze ludzie, ktorzy krzywdza innych i manipuluja innymi...do nich tez wrocilo.....Takze spoko....sprawiedliwosc istnieje a my nie musimy sie o to bac. Jak Cie ktos skrzywdzi to odpusc mu...on i tak dostanie za swoje a Ty bedziesz wolna od myslenia o tym...

Co do Indii to tam parwo przyczyny i skutku i System kastowy to oczywiscie wielkie przegiecie ...ale nawet tam w tym panstwie ludzie sobie nawzajem pomagaja i istnieje wiele fundacji pomocowych. Ja tez wplacam co miesiac na szkole dla biednych dzieci w Indiach....

Takze postaraj sie dostrzec pozytywne rzeczy i dzialania bo takie zawsze sa...Jest duzo zla na tym swiecie ale jest tez dobro.
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi