nawiedza mnie gestapo?!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

nawiedza mnie gestapo?!

Postautor: AnitkaKotek » 03 lip 2015, 21:02

Witam wszystkich serdecznie w miejmy nadzieje spokojną noc.
Już jako 5 latka widywałam ducha chłopca i dziewczynki, którzy kiedy spojrzałam w nich stronę uciekali ode mnie. Dowiedziałam sie miając 14 lat, że te dzieci zginęły przysypane paiachem bawiąc się na piaskarni(może dlatego widziałam je tylko wtedy, gdy się bawiłam). Potem gdy miałam 20 lat, gdy kąpałam córeczkę w domu rodziców mojego męża widziałam dziewczynkę, ktora z wieklą radościa (taka radość od niej biła) przyglądała się wieczornym rytuałom. Kiedy opowiadałam teściowej o tym co widziałam była w szoku, że znam tyle szczegółów związanych z wygladem dziecka( dziewczynka zmarła mając 2 lata, była chora na downa). To były miłe odwiedziny duchów, jednak to siś zmieniło i to jest najważniejsze co teraz napisze...:

Od zeszłego roku mieszkam w Niemczech z moim mężem, mieszkał tu z nami wcześniej mój tata, który opowiadał, że "coś" go w nocy dusiło. Wchodziło od nóg aż po klatke piersiową... Moj mąż doświadczył tego dwa razy w ciągu miesiąca,a ja dwa razy jednej nocy. Nie tylko to duszenie było straszne ale także widok otwierających sie drzwi... Wiecej nic, cisza, spokój. w styczniu obecnego roku miałam sen, w którym widziałam starą, pomarszczoną rękę, nastepnie ona uderzyła mnie i się obudziłam jednak plecy dalej bolały. Ciągle wmawiałam sobie, że to tylko sen, że tylko mi się wydaje.

29.06.2015r wyprawialiśmy huczne ur. mojej 5 letniej córki. Zjechała się moja rodzina, mama, siostra, brat i jego dziewczyna.Wszyscy czworo u mnie nocowali i od tego dnia zaczęła się masakra... Wynoszenie krzesełek mocich dzieci na korytarz, a po piątym razie ok 23.30 w nocy zrobił nam( ten duch) taki hałas, rozwalił stolik i krzesełka do góry nogammi, pozwalał wszystkie zabawki moim dzieciom! Wszyscy o 23.50 padliśmy na kolana i modliliśmy się do Boga, by uspokoił tą zagubioną duszę.
Dalej, sobota, niedziela była bardzo spokojna, jednak duch pootwierał nam wszystkie szuflady i szafy w domu... Do pewnego czasu się nie bałam,serio! Dopiero nie dawno do mnie dotarło, że dzieci budziły sie w nocy mięczy 3.15-3.30 w nocy!
Nie opowiem wszystkiego co mi się ty przydarzyło, bo za dużo do czytania.
02.06.2015 ok 22.15
włączyła się zabawka grajaca mojego synka w przedpokoju i tej nocy odczułam smród padliny...
Nie boję duchów, ale ten koszmarny smród mnie przeraził i postanowiłam, że nie pozwolę aby zły duch zrobił nam krzywdę a szczególnie moim dzieciom!!!

Tylko co ja mam zrobic? Kto mi powie?
Jestem juz tak przestaszona i przerażona...
AnitkaKotek

Re: nawiedza mnie gestapo?!

Postautor: Pawełek » 05 lip 2015, 01:07

Bardzo Ci współczuję tej sytuacji i życzę Ci by wszystko jak najszybciej się skończyło. Od siebie mogę dodać że na pewno modlitwa do Boga lub Opiekuna będzie dobrym pomysłem, najlepiej codziennie. Dodatkowo według mnie nie zaszkodziłoby , gdybyście poprosili o pomoc najbliższego egzorcystę. I zanim mnie zjedzą osoby nie lubiące księży, dodam że bądź co bądź, mają oni najczęściej większe doświadczenie od nas w walce z takimi bytami, a jeśli chodzi tu o zdrowie psychiczne dzieciaków to nie próżnowałbym ze środkami.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Pawełek
Moderator forum
Moderator forum

Re: nawiedza mnie gestapo?!

Postautor: Edi » 05 lip 2015, 10:51

Witaj na forum :)

Szczera Modlitwa i wezwanie do opiekuna (Anioła Stróża) na pewno będą dobrym sposobem na pomoc sobie i bytowi który was nawiedza.
Jeśli poczujesz jego obecność to postaraj się z nim porozmawiać i poprosić o odejście.
Modlitwa w jego intencji będzie również jak najbardziej na miejscu.

Jeśli chodzi o księdza egzorcystę to również polecam rozmowę z nim.
Egzorcyzm jest zwykłą modlitwą odmawianą przez księdza.
Egzorcyzmem może być również nasza osobista modlitwa błagalna.

Życzę Ci powodzenia i napisz proszę jak sprawy się dalej potoczyły
Awatar użytkownika
Edi

Wróć do Pytania i odpowiedzi