Dlaczego na tym forum zamyka się tematy dobra?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Dlaczego na tym forum zamyka się tematy dobra?

Postautor: gaba75 » 30 gru 2014, 13:02

Komu z Was przeszkadza niesienie dobra innym? Kto zamknął mój temat w Róznych różnościach? Niech ten ktoś się odważy i ujawni. Niech nie tchórzy. Niech pokaże swe prawdziwe iblicze. Oblicze zła.
Co się dzieje z lWami dzieje ludzie? Tyle w was jadu i hipokryzji. Swoje slowa kieruje tylko do tych, którzy wiedzą ze kieruję je do nich. Stwirzyliscie tę stronę by zabijac, czy po to by szerzyc wiedzę a z nią isć w swiat. Nie bierzecie pd uwagę faktu, ze ludzie i na tej stronce chcieliby szukać osoby, ktora mogłaby i chciałaby byc kimś waznym dla nich?
Jeśli ktoś tworzy strinę to tworzy ją dla ogolu a nie szczegółu. Nie stworzyliscie tej stronki tylko dla mnie, ale zachiwujecie się jakbym była pępkiem świata. Nie hestem, zapewniam was., jestem takim samym człowiekiem jak wy z krwi i kosci.
Nie rozumem powidu dla którego zamykacie się na to co najlepsze. Na otwartość.

Ty, człowieku, ktory zamknąleś moj temat, otwórz się na dobro a zyskasz wgląd w siebie sanego i w prawde ktora Cię wyzwoli.
Stań sie dobrem i nie zamykaj się na dobro i na czynienie go.
gaba75

Re: Dlaczego na tym forum zamyka się tematy dobra?

Postautor: cthulhu87 » 30 gru 2014, 14:26

gaba75 pisze:Komu z Was przeszkadza niesienie dobra innym? Kto zamknął mój temat w Róznych różnościach? Niech ten ktoś się odważy i ujawni. Niech nie tchórzy. Niech pokaże swe prawdziwe iblicze. Oblicze zła.

Oto jestem ;) - ucieleśnienie zła, sam szatan.

Gaba75, fora dyskusyjne rządzą się swoimi zasadami i trzeba ich przestrzegać. Nie podchodź do tego tak emocjonalnie, a temat został zamknięty, bo pyskówka z dyskusją o zachodzeniu w ciążę po 50-tce w tle, ewidentnie mija się z celem tego tematu. Przy czym zamknięcie nie powoduje jego usunięcia, więc bez obaw - kto ma przeczytać, ten przeczyta.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: gaba75 » 30 gru 2014, 15:21

Dzieki wielkie za odwagę. Rozumiem. Przyjmuję do wiadomości. I szukam dalej. ;) :) ucieleśnienia dobra Anioła ktory wejdzie razem ze mną w szerokie otwarte wrota samego Nieba.
gaba75

Postautor: Xsenia » 30 gru 2014, 23:43

cthulhu87 pisze:Oto jestem - ucieleśnienie zła, sam szatan.

uuu strach się bać ;)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: gaba75 » 31 gru 2014, 00:03

Uuu, a co to tam taki szatan dla wojowniczej księżniczki Xseni ;) :)
gaba75

Wróć do Pytania i odpowiedzi