Lenistwo

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Lenistwo

Postautor: Xsenia » 23 maja 2014, 22:58

Juni nie szukasz czasem pracy?? :D U mnie w domu odwrotnie do twojego. Wszystko jest do remontu i wszystko czeka na nie wiadomo co. :(
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: juniperus » 24 maja 2014, 17:47

Mam nadzieję, że niedługo już będę mogła jej poszukać. Na razie jeszcze w domu wstrzymuje mnie dziecko i z powodu jego problemów ze zdrowiem zrezygnowałam z pracy. Mam nadzieję, że gdy pójdzie do szkoły koszmar z czasów przedszkola nie wróci.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: WERONIKA9 » 25 maja 2014, 18:12

... ;) lenistwo lenistwu nierówne. Jak każdy mam swoje lepsze i gorsze dni. Jednego dnia mogłabym przenosic góry, a drugiego udać się na bezludna wyspę-celem wyciszenia. Obecnie przyznam,że brak mi czasu na wszystko. Gdyby doba miała 48 godz to może by starczyło (ha,ha,ha...). Skąd się bierze? Uważm,że nasze ciało też potrzebuje się zregenerować :)
''...Bóg nas nie karze.Kiedy sobie to uświadomisz, że to nie kwestia indywidualna i Twój własny plan, Twój punkt widzenia zmieni się.''
Awatar użytkownika
WERONIKA9

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi