Wielcy ludzie

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Wielcy ludzie

Postautor: cthulhu87 » 19 sty 2014, 00:00

Nikita pisze:O tak Antoni Kepinski to wspanialy czlowiek...wielki duchem i niezwykle madry....czytalam tez jego ksiazki...ostatnio Psychopatie...

Dziękuję :) :) Dla mnie to wzór lekarza. Bardzo abstrakcyjny, bo jeszcze takiego w życiu nie spotkałem i chyba nie da się takiego spotkać (poza serialami telewizyjnymi) :)

Cieszę się, że są ludzie, którzy nie pozwalają zapomnieć o Kępińskim, chociaż jego książka o Schizofrenii chyba i tak go 'unieśmiertelniła'.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Re: Wielcy ludzie

Postautor: Brutal Kołolsky » 21 sty 2014, 01:33

Nikita pisze:Fajny musial byc z niego gosc....teraz pewnie robi kawaly :D w niebie...

Pewnie szkoli sztywniaków ;)
Spokojnie powoli
Przechodzicie obok
Nic was nie boli
Obojętnie spokojnie
Przechodzicie w pobliżu
Ktoś umiera na krzyżu

Post Regiment
Awatar użytkownika
Brutal Kołolsky

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi