2013 ..

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

2013 ..

Postautor: Nikita » 31 gru 2013, 12:14

Ciesze sie, ze ten rok sie juz konczy bo dla mnie ten rok byl bardzo upierdliwy jesli chodzi o zdrowie. Umarly 2 osoby z mojej rodziny. I wogole duzo znanych osob odeszlo....Sigma odszedl...
Mam wielka nadzieje, ze ten Nowy Rok bedzie lepszy...czego zycze Wam wszytskim...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Re: 2013 ..

Postautor: Luperci Faviani » 31 gru 2013, 12:42

Cokolwiek by nie było, zakończenie zawsze jest szczęśliwe...
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: Brutal Kołolsky » 31 gru 2013, 12:47

Nikita sama dobrze wiesz że nie umarł nikt... Również życzę Tobie jak i pozostałym forumowiczom udanego przyszłego roku i przecierania nowych szlaków na tą samą górę.
Spokojnie powoli
Przechodzicie obok
Nic was nie boli
Obojętnie spokojnie
Przechodzicie w pobliżu
Ktoś umiera na krzyżu

Post Regiment
Awatar użytkownika
Brutal Kołolsky

Postautor: juniperus » 01 sty 2014, 17:57

Głowa do góry Kasiu, każde wydarzenie jest początkiem czegoś nowego. Dla mnie osobiście rok 2013 był bardzo, bardzo wyjątkowy, rokiem olbrzymich przemian własnego ducha. Zycie zmieniło się nie do poznania. Ten jeden rok stał się krokiem milowym, wobec mojego dotychczasowego życia. Wszystkim w Nowym Roku życzę przede wszystkim trwania w miłości w każdej życiowej sytuacji i nadziei, która będzie dodawać Wam sił.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: 000Lukas000 » 02 sty 2014, 16:58

juniperus pisze:Głowa do góry Kasiu, każde wydarzenie jest początkiem czegoś nowego. Dla mnie osobiście rok 2013 był bardzo, bardzo wyjątkowy, rokiem olbrzymich przemian własnego ducha. Zycie zmieniło się nie do poznania. Ten jeden rok stał się krokiem milowym, wobec mojego dotychczasowego życia. Wszystkim w Nowym Roku życzę przede wszystkim trwania w miłości w każdej życiowej sytuacji i nadziei, która będzie dodawać Wam sił.

Podpisuje się pod tym dwoma rękoma :)
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Wróć do Pytania i odpowiedzi