Czy ktoś zna ten znak?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Czy ktoś zna ten znak?

Postautor: 000Lukas000 » 30 sty 2013, 10:53

Jakoś to tak nie brzmiało oranie, po za tym sprawdzić to należy za pomocą obiektywnego umysłu i oceny, czy są to fakty rzeczywiste i na pewno powstały w ten a nie inny sposób, a nie powiedział bym że w większości psychiatrzy posiadają taki umysł.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: juniperus » 30 sty 2013, 11:36

oran pisze:Lukas,Junipers a dlaczegoż to taka wielka obraza,może Nuta ma namyśli,że aby być czegoś pewnym należy wyeliminować coś co też jest prawdopodobne,tak. :)

W pokoju na ścianie pokazał się jakiś znaczek. Z ciekawości zapytałam forumowiczów, czy ktoś może wie, czy w którymś języku taka literka istnieje. Czy to według Ciebie Oranie jest w porządku, że na podstawie tak prostego pytania robi się ze mnie wariatkę i wysyła do psychiatry?? Nie stwierdziłam przecież, że tajemne siły wykaligrafowały mi na ścianie jakiś ważny znak. Napisałam, że pojawił się on nie wiem skąd i że nikt go nie napisał i nie mógł się też od niczego się odbić. Czasami warto się zastanowić, nim się kogoś skrytykuje.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: nuta » 30 sty 2013, 17:54

Wszyscy tacy kochani,a jednak prawda w oczy kole ;) Takie mam zdanie,tym bardziej,że już koleżanki mąż sugerował aby poddała się badaniom. Kogo i czym uraziłam ? Zalecaną wizytą u specjalisty ? A cóż w tym złego ? Może tak być,że na skutek procesu chorobowego sama coś narysowała i nie pamięta.I to trzeba wziąć pod uwagę :roll:
nuta

Postautor: Krzysztoff » 30 sty 2013, 21:38

nuta pisze:Wszyscy tacy kochani,a jednak prawda w oczy kole ;) Takie mam zdanie,tym bardziej,że już koleżanki mąż sugerował aby poddała się badaniom. Kogo i czym uraziłam ? Zalecaną wizytą u specjalisty ? A cóż w tym złego ? Może tak być,że na skutek procesu chorobowego sama coś narysowała i nie pamięta.I to trzeba wziąć pod uwagę :roll:

Bzdury piszesz i to w dodatku z NUTĄ złośliwości

Jeżeli ktoś robi różne rzeczy i o tym nie pamięta to zazwyczaj najbliższe otoczenie o tym wie.
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: juniperus » 31 sty 2013, 08:33

nuta pisze:Wszyscy tacy kochani,a jednak prawda w oczy kole
Prawd jest tyle, ilu ludzi, a fakty są tylko jedne.

nuta pisze:Takie mam zdanie,tym bardziej,że już koleżanki mąż sugerował aby poddała się badaniom.

Mąż kazał poddać się badaniom, ponieważ nie wierzy w duchy. To, że czegoś się nie doświadczyło, nie dowodzi, że nie istnieje. Czyż nie na tym polega wiara w Boga?? Ręka do góry, kto Go widział? Nikt? A jednak wierzycie.
nuta pisze:Kogo i czym uraziłam ?
Otóż droga Nuto, tak poczułam się urażona Twoją nadinterpretacją. Na szczęście pozostanie to na Twoim, a nie moim koncie, natomiast skazy na moim honorze nie wywoła. Pozdrawiam Cię więc.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi