Kwartalnik spirytyzmu

Dyskusje o książkach związanych z tematyką spirytystyczną i dostępnych w Polsce. Recenzje, zapowiedzi, streszczenia książek zagranicznych.

Re: Kwartalnik spirytyzmu

Postautor: atalia » 07 sie 2010, 12:02

Ojej,kochany,naprawde?To super!Podam Ci swoje dane na PW.To chyba będzie za zaliczeniem pocztowym,czy też może zrobić Ci przelew na konto? :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Robert » 07 sie 2010, 12:09

Na PW uzgodnimy :)

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: konrad » 07 sie 2010, 18:00

atalia pisze:Konradzie,nie mam pewności,czy moje zamówienie dotarło do księgarni,poniewaz nie dostałam żadnego potwierdzenia.
Był tam jeden kwartalnik i "Księga Duchów",która wtedy jeszcze była "na stanie".
Pozdrawiam. :)

Niestety zamówienie nie zostało zapisane w systemie. Rzeczywiście powinnaś otrzymać mail z potwierdzeniem. A co do "Księgi Duchów", to nie wysłałem jej jeszcze janurdskowi, więc jeśli zgodzi Ci się on ją odstąpić, to mogę ją odłożyć dla Ciebie, a jemu zwrócić pieniądze.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Poprzednia

Wróć do Literatura spirytystyczna