Gdzie mozna kupić Ksiązki A.Kardec'a w jezyku angielskim

Dyskusje o książkach związanych z tematyką spirytystyczną i dostępnych w Polsce. Recenzje, zapowiedzi, streszczenia książek zagranicznych.

Gdzie mozna kupić Ksiązki A.Kardec'a w jezyku angielskim

Postautor: Robert » 05 mar 2010, 18:52

Witam, przede wszystkim chodzi o książki które nie zostałe wydane w jezyku polskim. Prawdopodobnie są zagraniczne strony internetowe gdzie jest wiecej dostępnych ksiązek Kardeca. Jeśli ktoś coś wie na ten tamet to proszę o pomoc :)

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Re: Gdzie mozna kupić Ksiązki A.Kardec'a w jezyku angielskim

Postautor: Sebastian » 05 mar 2010, 19:01

Znaczy się generalnie można poszperać na eBayu :D Dla przykładu:

http://cgi.ebay.com/SPIRITUALIST-PHILOS ... 414d7da8ae

http://cgi.ebay.com/Spirits-Book-by-All ... 3a4c7566b4

Ale nie wiem czy eBay Cię urządza.
Awatar użytkownika
Sebastian
spirytysta
spirytysta

Postautor: konrad » 06 mar 2010, 14:14

Są na amazon.com na pewno. Jak interesują Cię jakieś konkretne tytuły, to mogę spróbować je sprowadzić "moimi kanałami" :D
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: Robert » 15 mar 2010, 12:39

Znalazłem w internecie stronę nowojorskiego stowarzyszenia, na stronie znajduje się wiele książek spirytystycznych do pobrania w formacie pdf w tym m.in. AK np. Genesis - wszystko oczywiscie w jezyku angielskim:)

Tymczasowo strona została zawieszona ale myślę że w najbliższym czasie zostanie wznowiona.

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: Robert » 15 kwie 2010, 21:32

Awatar użytkownika
Robert

Wróć do Literatura spirytystyczna