prosze o pomoc

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: prosze o pomoc

Postautor: Mirek » 09 lip 2014, 21:43

Dziwna sprawa z tym adresem. Nigdy nie potrzebowałem adresu osoby, której pomogłem.
Może oni chcą Ci pomóc materialnie i wysłać pieniądze?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: basia 68 » 09 lip 2014, 21:47

Mysle Mirku ze zle cie ocenilam!moze tak mialo byc?nic nie dzieje sie bez przyczyny!!!!!
Bog daje nam buty,ja dostalam za duze nie umiem w nich chodzic,moze z czasem sie naucze,a moze nie?
basia 68

Postautor: Mirek » 09 lip 2014, 21:51

To napisz Basiu jak masz ochotę na pw co tak naprawdę się stało, co wpędziło Cię w taki stan.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: basia 68 » 09 lip 2014, 21:51

Nie bylo mowy o pomocy materialnej,nie taka byla moja intencja.Nie wiem o co chodzi,ale nie podoba mi sie to!!
basia 68

Postautor: Mirek » 09 lip 2014, 22:07

Do czego może być potrzebny Twój adres tym osobom? Mam nadzieję, że go nie podałaś.
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: basia 68 » 09 lip 2014, 22:16

Jestem blondynka ale kiwi dla mnie nie jest ziemniakiem z ktorego robi sie paste do butow
basia 68

Postautor: Xsenia » 09 lip 2014, 22:54

Basiu widzę wyraźnie, że ty potrzebujesz tylko jednego rodzaju pomocy :) wysłuchania :) A do tego to akurat się nadaję. [reszta forumowiczów proszę się nie śmiać, ja naprawdę potrafię słuchać :)]. Wysłałam ci priv proszę odbierz, i jeśli uznasz za stosowne to zadzwoń :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: 000Lukas000 » 10 lip 2014, 20:47

Zaraz ci Mirku odpowiem, nauczyli mnie, że do trzeciego znaku, dystansowego, należy mieć adres by utworzyć połączenie dla energii.
Osobiście nie wiem czy ma to takie znaczenie i czy naprawdę to niezbędnę, ale po prostu korzystam z doświadczenia innych. Więdząc że nie zawsze wszystko jest takie jak nam się wydaje. ;)

Ale mogę spróbować bez adresu, myślę że powinno zadziałać. :)

PS: doczytałem teraz że gdy nie znasz osoby adres może być przydatny by się skoncentrować, i tyle, więc w ogólnej formie chyba nie jest wymagany, tak jak mnie uczyli.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Mirek » 10 lip 2014, 21:15

Lukas, co Ty w Harego Pottera się bawisz? Przecież Basi czary nie są potrzebne.
Uważaj z tymi energiami aby się przeciwko Tobie nie obrócily.
Jak chcesz pomóc Basi to najlepiej nie rób nic, bo możesz więcej szkody narobić niż pożytku.
Nie wiem kto Cię szkoli i w czym lecz robi to nie do końca dobrze.
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Xsenia » 10 lip 2014, 21:37

Też pierwszy raz słyszę, by medium zażądało adresu. Dziwne.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie