Mirek pisze:Masz prawo zgłosić jego zachowanie gdziekolwiek, za co może trafić nawet do więzienia ale zawsze kiedy cokolwiek będziesz robić nie możesz kierować się gniewem. Wtedy oczyszcza się karma i znika zło wobec Ciebie i Twojej rodziny.

czarnyMag pisze:Tylko że ja nic nie zrobiłem i błagam mą żonę by się od tego odcięła! A ten gość no cóż wyobraź sobie że Twój brat bierze cały majątek po twoich rodzicach a po ich śmierci mówi Ci daj na ich pochówek (a ten majątek jest wyceniony na 800.000 zł:) A jedynym człowiekiem który może mu cokolwiek dać jest twoja żona (w tym wypadku ja)! A ja mówię spadaj na drzewo dziadu i wybucham mu śmiechem w twarz - i teraz on Cię szkaluje po całej głupiej jego rodzinieA jak się bank do niego dowala to on wskazuje mnie (co z tego że jak się dowalił tak się odwala - psuje Ci krew)! A teraz sobie wyobraź że Jesteś żydowskim prawnikiem ze starego prawniczego rodu i masz bo tak Cię uczyli na każdego potencjalnego wroga "haka" i zawsze możesz to puścić w obieg - a gdy to zrobisz to on się zes.....a
))))

Mirek pisze:Krzysztofie, zupełnie nie rozumiesz tych słów i przekrecasz ich znaczenie. Nie pierwszy już z resztą raz.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość