Holograficzny świat

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Holograficzny świat

Postautor: Mirek » 05 sty 2018, 19:10

Bardzo ciekawa pozycja na poruszany tutaj temat:
Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 05 sty 2018, 19:38

Tak, to bardzo ciekawa pozycja, a sam M.Kaku zmienił w niej chyba już pogląd odnośnie wymiarów akurat ten, który mi u niego na początku też nie pasował do mojego oglądu rzeczywistości,także się cieszę. :)
danut

Postautor: soldado » 05 sty 2018, 23:40

danut pisze:Bo w tym wszystkim chodzi o naturę holograficzną wszechświatów.........

.........do których przybywamy z prawdziwej rzeczywistości i do której potem wracamy.
Przybywamy, a przed wejściem możemy rozdzielić swoją energię i wejść w więcej niż jeden hologram jednocześnie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 05 sty 2018, 23:53

To są naczynia połączone -układ, a w najmniejszej części tego układu odbija się on cały, dlatego w Niebie tworzy się to co tu i jeszcze gdzieś sami sobą wytworzymy. Tu nietrwałe i niedoskonałe, tam prawdziwe. "Jako w Niebie tak i na Ziemi" :D
danut

Postautor: soldado » 05 sty 2018, 23:57

danut pisze:To są naczynia połączone -układ, a w najmniejszej części tego układu odbija się on cały, dlatego w Niebie tworzy się to co tu i jeszcze gdzieś sami sobą wytworzymy. Tu nietrwałe i niedoskonałe, tam prawdziwe. "Jako w Niebie tak i na Ziemi" :D

Każdy hologram jest mglistym odbiciem rzeczywistości prawdziwej.
Dlatego w hologramach tworzy się to co w ,,Niebie''.
Tu nietrwałe i niedoskonałe, tam prawdziwe.
- dokładnie :)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 sty 2018, 01:03

Cóż można jeszcze dodać, no chyba to, dlaczego te odbicia są niedoskonałe, a często nawet zupełnie powykręcane w sposób aż nie do rozpoznania. Bo oddziałuje dane pole, a odtwarzacz odczytuje trudniej, gdy pyta jest zanieczyszczona,czym?- Piszemy w innym temacie. ;)
danut

Postautor: soldado » 06 sty 2018, 01:25

danut pisze:Cóż można jeszcze dodać, no chyba to, dlaczego te odbicia są niedoskonałe, a często nawet zupełnie powykręcane w sposób aż nie do rozpoznania. Bo oddziałuje dane pole, a odtwarzacz odczytuje trudniej, gdy pyta jest zanieczyszczona,czym?- Piszemy w innym temacie. ;)

Bo do prawdziwej rzeczywistości nie wszyscy wracający mają dostęp. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: danut » 06 sty 2018, 01:33

To też, gdy zapuszczą się w aż tak dzikie pola, to komórka straci sygnał :D .
danut

Postautor: Mirek » 06 sty 2018, 20:40

A te książki ktoś czytał? Kończę pierwsza część i powiem, że wywala wszelkie dotychczasowe wierzenia i schematy.

Obrazek
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: danut » 07 sty 2018, 19:35

Mirku nie czytałam, bo Dawid Icke jest u mnie spalony, traktuję go bardziej jako szołmena po tej jego teorii z jaszczurami. A na temat iluzji percepcji sama wiem dość dużo i możemy o tym porozmawiać jak chcesz. Tego nie neguję ale nie opieram tej wiedzy o relację czarowników afrykańskich ;) to chyba mnie to nie dyskwalifikuje?
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie