Mój Anioł Stróż

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Mój Anioł Stróż

Postautor: odnowa » 26 wrz 2016, 16:04

Estia72 pisze:
odnowa pisze:czarnyMagu, a nie lepiej poprosić Boga o doskonałego anioła stróża? Nie ma tutaj na forum osoby wolnej od błędów, tak więc gdybyś wybrał sobie kogoś z tego grona, to przypominałoby to prowadzenie ślepca przez kolejnego ślepca. :lol:

Odnowa a spotkalas kiedys osobiscie Boga??? A czy te wyzsze duchy spotkaly go rowniez kiedykolwiek osobiscie??? ;) :)

Odpowiadam: nie, nie wiem.
Co wygrałem? :lol:
odnowa

Postautor: Estia72 » 26 wrz 2016, 16:08

czarnyMag pisze:"Odnowa a spotkalas kiedys osobiscie Boga??? A czy te wyzsze duchy spotkaly go rowniez kiedykolwiek osobiscie??? ;) :)"

Chryste a co Ty wiesz z życia z przed wcielenia? że tak zapytam :twisted: NIC! Nic nie wiesz :twisted: No to gdybajmy dalej :lol:

Magu a no troszke wiem....i powiem wiecej nie spotkalam nikogo takiego w polu ziemi/astralu , "jedynego bytu" ktory bylby stworca wszystkiego...owszem sa "wielcy oswieceni miszczowie ;) " tkz. duchy wyzsze, anioly i inne twory rzekomo wyzsze... :lol: :twisted:
ktore rzekomo dzialaja w imie jego i pomagaja nam w rozwoju skazujac nas na wieczna karme...co ciekawe byt podajacy sie za boga w tym polu ziemi przybiera rozne fajne postacie... :lol: czasem wyglada jak Jezus, czasem jak Budda albo Mahomet...albo jakis reptilian ;) :lol: Natomiast poza ziemskim piekielkiem nikt nie bawi sie w tkz. doskonalenie/swietoszkowanie a przynajmiej z planu z ktorego ja pochodze , bo tam majac pelnie nie trzeba nic doskonalic :lol: ;) a akurat miejsce z ktorego pochodze znam doskonale i nie jest to miejsce zapewniam Cie z planu pomiedzy wcieleniami bo to jedna tutaj wielka bujda...
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: czarnyMag » 26 wrz 2016, 16:24

No ale Pani Ania M i Aron rozmawiali z nami tj. z moją żoną która powiedziała że do jej męża przyszła św. Rita i poprowadziła go przed Jezusa a tam ble, ble ble i Aron wyminął kolejkę i po swym zeskanowaniu mej żony razem z panią Anią M. uzdrowili mi żonę :) A to że nie spotkaliście nigdy Boga - cóż dziękujcie Mu żeście mnie na swej drodze nie spotkali :twisted:
Cóż ja boleję że nie mogę posłużyć Wam za naukę :twisted: Lizalibyście rany przez milion kolejnych wcieleń - ale jak chcecie bardzo spotkać Boga to podajcie mi swoją datę urodzenia którą podam swojemu "rojowi" i swego Stwórcę poznacie kiedy rój uderzy (bez obrazy posłużymy Wam za naukę :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Estia72 » 26 wrz 2016, 16:58

czarnyMag pisze:No ale Pani Ania M i Aron rozmawiali z nami tj. z moją żoną która powiedziała że do jej męża przyszła św. Rita i poprowadziła go przed Jezusa a tam ble, ble ble i Aron wyminął kolejkę i po swym zeskanowaniu mej żony razem z panią Anią M. uzdrowili mi żonę :) A to że nie spotkaliście nigdy Boga - cóż dziękujcie Mu żeście mnie na swej drodze nie spotkali :twisted:
Cóż ja boleję że nie mogę posłużyć Wam za naukę :twisted: Lizalibyście rany przez milion kolejnych wcieleń - ale jak chcecie bardzo spotkać Boga to podajcie mi swoją datę urodzenia którą podam swojemu "rojowi" i swego Stwórcę poznacie kiedy rój uderzy (bez obrazy posłużymy Wam za naukę :)

Czarny Magu kto uzdrowil Ci zone....??? I jaka jest za to zaplata...???

Polaczenie z Bogiem/Stworca/Energia masz wewnetrzne poprzez swoje zrodlo Magu....kazdy kto Ci kaze oddawac poklony/robic dziwne rytualy/ oddawac czesc bostwu nie jest zadnym bogiem...

PS. Magu jak juz Ci kiedys pisalam jestes co najwyzej zagubiona istota ktora zatracila pamiec o swoim pochodzeniu a nie sluga ciemnosci do jakiej aspirujesz...no ale wola Twoja jak chcesz sie bawic to sie baw dalej :) Slyszales o recyklngu...no wlasnie takiemu recyklingowi zostales kiedys poddany.... :roll: przez panow karmy...stad Twoje zagubienie i bledne pojmowanie Twojego zrodla . Stales sie trybikiem zagubionych istot w tym co zwiesz rojem...:roll:
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: czarnyMag » 26 wrz 2016, 17:06

Estia72 pisze:
czarnyMag pisze:No ale Pani Ania M i Aron rozmawiali z nami tj. z moją żoną która powiedziała że do jej męża przyszła św. Rita i poprowadziła go przed Jezusa a tam ble, ble ble i Aron wyminął kolejkę i po swym zeskanowaniu mej żony razem z panią Anią M. uzdrowili mi żonę :) A to że nie spotkaliście nigdy Boga - cóż dziękujcie Mu żeście mnie na swej drodze nie spotkali :twisted:

Czarny Magu kto uzdrowil Ci zone....??? I jaka jest za to zaplata...???

Polaczenie z Bogiem/Stworca/Energia masz wewnetrzne poprzez swoje zrodlo Magu....kazdy kto Ci kaze oddawac poklony/robic dziwne rytualy/ oddawac czesc bostwu nie jest zadnym bogiem...

PS. Magu jak juz Ci kiedys pisalam jestes co najwyzej zagubiona istota ktora zatracila pamiec o swoim pochodzeniu a nie sluga ciemnosci do jakiej aspirujesz...no ale wola Twoja jak chcesz sie bawic to sie baw dalej :) Slyszales o recyklngu...no wlasnie takiemu recyklingowi zostales kiedys poddany.... :roll: przez panow karmy...stad Twoje zagubienie :roll:

To Ty jesteś zagubioną istotą - ja się pytam Ciebie - "spotkamy się?" Przyjdę - zaproś mnie! :twisted: Mogę? Przyjdę z "kumplami" którzy rozp...Twoją straż - mogę ?! :twisted:
Napisz tak a przyjdziemy dla Twego doświadczenia (być może pod wpływem naszym napiszesz "nogą" książkę :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Estia72 » 26 wrz 2016, 17:19

czarnyMag pisze:
To Ty jesteś zagubioną istotą - ja się pytam Ciebie - "spotkamy się?" Przyjdę - zaproś mnie! :twisted: Mogę? Przyjdę z "kumplami" którzy rozp...Twoją straż - mogę ?! :twisted:
Napisz tak a przyjdziemy dla Twego doświadczenia (być może pod wpływem naszym napiszesz "nogą" książkę :)

Magu a co Ty tak zawsze w grupie niczym nastolatki ??? :lol: ;)
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 26 wrz 2016, 17:21

Czarny Magu, gdyby nie zakaz używania pewnych słów to napisałabym ci o tym myślę :lol:
danut

Postautor: Estia72 » 26 wrz 2016, 17:22

danut pisze:Czarny Magu, gdyby nie zakaz używania pewnych słów to napisałabym ci o tym myślę :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Natasza » 26 wrz 2016, 17:31

zaiste, do tej pory nikt prócz mnie nie odważył się dać wprost zaproszenia w sposób otwarty , skąd ten strach?
jedynie soldado stawił czoła jednemu z nich - kulminantowi
tyle tu razy słyszę jakie to rzeczywistości ktoś widzi i z kim to ma łącza , a boi się spotkania w astralu?
nie boi się ten , którego odwaga równa się sile swojego umysłu i znajomości swoich możliwości

to doskonałe doświadczenie pokaże czy macie kogoś faktycznie kto was ochrania, czy jednak staniecie sam na sam z tymi, którzy są po drugiej stronie w głebi astralnej jakże głęboko ukrytej rzeczywistości

stawiam dolara , że będziecie sami, ale przekonajcie się w kogo wierzycie

p.s.
jeszcze raz mówię, CzarnyMag nie kłamie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 26 wrz 2016, 17:37

No jasne Nataszo do Ciebie przyszło siedmiu czyli Mag z kolegami :lol: . Wiecie co, a ja zaproponuje Wam sesje z Harrym Potterem i spółką, bo to jest w sam raz dla nastolatków i będzie fajna zabawa.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie