metoda dwupunktowa- jako samouzdrawianie

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

metoda dwupunktowa- jako samouzdrawianie

Postautor: Aniela » 06 kwie 2014, 14:30

Aniela

Re: metoda dwupunktowa- jako samouzdrawianie

Postautor: Zbyszek » 06 kwie 2014, 17:30

Wszystkie drogi prowadza do Rzymu”. Słuchając programu łączyłem kilka tematów związanych ze spirytyzmem; fluidoterapie w której posługujemy się dwoma rekami/dwu punkt/spojrzenie wewnętrzne, można porównać z otwarciem się na energie, która przez nas przepływa. Książki Divaldo podyktowane przez Juana de Angelis, wyjaśniają dokładnie cały proces, zachodzący w nas podczas samouzdrawiania. Najważniejszą rzeczą jest, ze nigdy nie jesteśmy sami. Jeżeli przemawia przez nas miłość, jak podkreślają autorzy programu “cuda”się zdarzają.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: Aniela » 06 kwie 2014, 21:28

Pięknie to napisałeś, mam to samo odczucie jednak Ty to ująłeś w słowa :). Dokłanie, mam wrażenie, że mamy zaszczyt żyć w wieku Oświecenia i jesteśmy prekursorami nowej Epoki.
A jeśli o mnie osobiście chodzi, to jestem można powiedzieć szczesliwa, że to wszystko się tak łądnie składa i mój osobisty wynik rozmyślań pokrywa się z tą wiedzą jaką posiadłam później. :D
Aniela

Postautor: danvue » 07 kwie 2014, 10:54

Aniela - odczuwam to samo szczęście i to bardzo miłe uczucie ;)
Uderzył z nieba grom
i wypalił w ziemi znak
znak ten wielki był jak dom
to był krzyż, a obok stał
z postury szczupły, wysoki gość
ale słowa miał jak stal
ludzie wnet oblegli go
krzycząc: Tak! To Ten! To On!
Awatar użytkownika
danvue
spirytysta
spirytysta