Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 14 maja 2016, 20:53

OneNight pisze:Nie, nie dostrzegam archonów, reptilianów i innych kosmitów kontrolujących ludzkość.

No ok chyba z trzy razy i ja to napisałam.. :D Ale proszę z pierwszego zdania "Jeśli jesteśmy świadomi sytuacji, nasza zjednoczona świadomość będzie w stanie to przetransmutować i rozwiązać". Dalej "Ten system kontroli wirtualnej rzeczywistości nadal tkwi na swoim miejscu w zasięgu i zwykle mówi się o nim Matrix. Na planie fizycznym, kontrola jest utrzymywana poprzez Oriońsko-Babiloński system niewoli finansowej opartej na długach, z wykorzystaniem mass mediów i programowania." Czy nie jest to prawda? Co wpływa w największym stopniu na twoją świadomość, co ciebie kształtuje od dziecka - jaki system? Ok - polityka, a teraz religie : "Na planach eterycznych i astralnych są oni także znani jako Panowie Karmy. Są oni tymi, którzy z znacznej mierze decydują o ścieżce życia każdego kto inkarnuje. Wybierają naszych rodziców i do pewnego stopnia warunkują nasze życiowe warunki. Ten system programowania jest znany jako karma".

Czy to nie jest prawda? Kłamstwo jak nic? :shock:
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 21:09

A więc papież jest reptilianem? :o
A w europarlamencie siedzą szaraki! W USA to pewnie jeszcze inna odmiana - może hybrydy? :D
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 21:15

OneNight pisze:A więc papież jest reptilianem? :o
A w europarlamencie siedzą szaraki! W USA to pewnie jeszcze inna odmiana - może hybrydy? :D

Odchodzisz o meritum sprawy - mnie o szaraki nie pytaj zapytaj o to Davida Icke , bo pewnie wyrobiłeś sobie zdanie w oparciu o jego teorie, albo użytkowników, którzy się tu niedawno udzielali. Nie zaciemniaj tego co ja chce powiedzieć cudzymi tekstami, wyraźnie zwracam na co inne uwagę i taka jest prawda, szkoda że nie dostrzegasz tego co tu zachodzi, gdzie i kiedy i jak w naszej rzeczywistości.
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 21:19

Chcesz się uwolnić od systemu? Zamieszkaj w dziczy.
Chcesz się uwolnić od religii? Zrób to! Kto Ci broni?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 21:34

OneNight pisze:Chcesz się uwolnić od systemu? Zamieszkaj w dziczy.
Chcesz się uwolnić od religii? Zrób to! Kto Ci broni?

Ależ ja się uwolniłam od narzucanego mi systemu, przynajmniej uwolniłam od niego własną świadomość, nie zauważyłeś że nie poddaje się już manipulacji swoim postrzeganiem i pojmowaniem w żaden sposób? My żyjemy w prawdziwym naturalnym Systemie - tym doskonałym i to jego prawa potrzeba jest nam zobaczyć. Zobaczyć to co dzieje się z naszymi uczuciami, lękami, myślami, wołaniem i złorzeczeniami, jak nabierają znaczenia i jak modelują nam rzeczywistość. Jasne tego nie widzisz, ale jeśli nie widzisz okiem to czy chociaż nie czujesz i trzeba jest to odrzucić, bo tego nie ma? Po jakie co chcesz wchodzić do czyjejś strefy duchowej, do czyjegoś snu, co chcesz temu człowiekowi zepsuć w jego układzie, który nim zarządza? Tak zarządza bo to ta strefa najbardziej wpływa i ma najwięcej do powiedzenia w kształtowaniu nam rzeczywistości wspólnej dla wszystkich.
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 21:52

Nie wiem czemu uważasz, że wdzieram się ludziom do snu w celu psucia komuś czegoś.

A więc jesteś wolna i nie poddajesz się manipulacji? Linki, które tu podsyłasz mówią co innego - że masz skłonności do nadmiernej wiary w takie opowieści.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 22:05

OneNight pisze:Nie wiem czemu uważasz, że wdzieram się ludziom do snu w celu psucia komuś czegoś.

A więc jesteś wolna i nie poddajesz się manipulacji? Linki, które tu podsyłasz mówią co innego - że masz skłonności do nadmiernej wiary w takie opowieści.

W jakimkolwiek byś nie chciał celu tam wchodzić będzie to naruszeniem cudzej wolności. Gdy widzę w czymś logiczność i sens to to wychwytuję, to nie jest żadna moja wiara, ale wynik mojej pracy przez dziesiątki lat nad sobą i nad poszukiwaniem klucza do prawdy o naszej rzeczywistości. Co odrzuciło Cię np. w tekście z linku - nazwy? Oczywiście nazwy skojarzone od razu z bzdurnymi teoriami kogoś innego. Nie przeczytałeś nawet tego tekstu, nie wyłuskałeś tego co autor ma na myśli i od razu go zaszufladkowałeś do sekt, które te głupoty głoszą, wsadziłeś go do jednej z nimi szuflady. Tak się nie robi, nie segreguje się ludzi w grupy przez swoje uprzedzenia, bez żadnej solidnej wiedzy o danym człowieku. Mnie też obrzucasz czyimiś cechami przez swoje nadmierne wyobrażenia, bo nie przez nic więcej. Widzisz ja dla zobrazowania sprawy mogę się również posłużyć chodliwymi nazwami - diabeł dla zła, anioł dla dobra, chochlik dla wyśmiewcy, demon dla niszczyciela, szatan dla kłamstwa, bóg dla sprawiedliwości i nic to nie zmienia w ujęciu tego co przecież daje się zaobserwować w naszej rzeczywistości, że dzieje się źle i kto kiedy przejmuje nad nią władzę.
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 22:10

Artykuł doczytałem do końca, do snów ludziom nle wchodzę i umiem odróżnić prawdę od teorii spiskowych.

Widzisz? Błędnie interpretujesz moje wypowiedzi i teraz uważasz mnie za dreamwalkera.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 22:13 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 14 maja 2016, 22:12

OneNight pisze:Artykuł doczytałem do końca, do snów ludziom nle wchodzę i umiem odróżnić prawdę od teorii spiskowych.

Cieszy mnie to. Ale może napisałbyś coś konkretnego o tym jak to robisz, w jaki sposób odganiasz ziarno od plew, według czego, bo chyba nie według własnych wyobrażeń?

Ps. Nawet nie wiem kto to ten dreamwalker bo nie oglądam tego typu filmów czy gier, bo nie wiem czego dotyczy i skąd ta nazwa, a Ty już napisałeś jak to za niego cię uważam :D - z chmur chyba to wziąłeś o tym moim uważaniu.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2016, 22:16 przez danut, łącznie zmieniany 1 raz
danut

Postautor: OneNight » 14 maja 2016, 22:15

To już jest moja tajemnica zawodowa :lol:

Zauważ swoją błedną interpretacje moich wypowiedzi - uznałaś mnie za dreamwalkera. Ile warte są Twoje sposoby oddzielania prawdy od fałszu?
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka