Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 06 maja 2016, 17:56

Tak dobrze jak myślałem to znowu nie jest, bo duża część ludzi nauczyła się pokazywać w sobie jasną, pozytywną energię , niby że są po tej stronie uczciwości, ale po porównaniu kodu jasnej energii z kodem tego kto ją miał, okazało się że są różne i fałszerstwo się wydało.
Zadałem pytanie Najwyższej Inteligencji co z nimi będzie i pokazało mi się ile ja będę miał jeszcze inkarnacji i przez jaki czas, następnie jeszcze o kilku pozytywnych a potem że 3 000 000 000 ludzi ma ostatnią.
Jak to komentować?
Może każdy sobie to najlepiej zrobi.
Ale ciekawe jest co będzie z tymi którzy zdali do następnej klasy.
Ci najbardziej zaawansowani jako pierwsi odejdą z Ziemi, a raczej nie będą się dalej potrzebowali inkarnować, bo przejdą w bytowanie-życie w formie teleportacji, coś jak życie wieczne, nieśmiertelność.
Za nim do tego dojdzie, upłynie jednak jeszcze sporo czasu.
Jak to tam będzie to za bardzo nie wiem ale chyba bardzo fajnie.
Będą mogli być gdzie zechcą, kiedy zechcą i jak długo zechcą.
Jest to zapewne jedna z wersji przyszłości ale jakby coraz wyraźniej się to pokazuje.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 06 maja 2016, 18:03

Ja zawsze powtarzam, największe zło nosi płaszcz dobroci, bo ono polega w pierwszej kolejności na fałszerstwie, nie ma nic gorszego niż opanowanie tej sztuki. Zauważcie, jawne zło zawsze dostanie nauczkę i jest szansa, że człowiek dokonywujący go sam się od niego wyzwoli, na błędach nauczy.

Zło podstępne, ukrywane jest za to przyczyną zwodzenia i nie raz dobrych ludzi, jest kąśliwe i niewidoczne jak nic innego na świecie. Jest czyniących je największą niszczycielską bronią. "Nie to złoto, co się świeci".
danut

Postautor: czarnyMag » 09 maja 2016, 23:21

Kris pisze:W Tobie Magu tego dobra to faktycznie było aż 0,0001.
Szoki jak dużo.
Gdybym tego nie znalazł to pewnie została by wdrożona wersja przyszłosci, która mówi że jeśli nie ma nadziei na poprawę, to takie świadomości idą do wymazania pamięci, czyli istnienia.

Proponuję prosty eksperyment: wypij szklankę H2O święconej - jak sobie przełyku nie przepalisz to jeszcze masz szansę zatrudnić porządnego egzorcystę i się uratować (nie bój żaby forum będzie się za ciebie modlić :D
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 12 maja 2016, 23:11

Ciekawe podejście i link dla Krisa http://terazjesttenczas.blogspot.com/20 ... w.html?m=1
Zeby nie było, też jestem przeciw panom od karmy i pokory :D
danut

Postautor: Estia72 » 13 maja 2016, 00:02

danut pisze:Ciekawe podejście i link dla Krisa http://terazjesttenczas.blogspot.com/20 ... w.html?m=1
Zeby nie było, też jestem przeciw panom od karmy i pokory :D

To jest nas troje :lol:
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: Kris » 13 maja 2016, 07:16

Szkoda tylko że to następne bajki wyssane z, no właśnie skąd ?
Pamiętajcie jedno, jeśli czegoś nie zrobimy , nie naprawiamy. to żadne cudowne istoty nam nie zrobią tego za nas.
Coś się rozjaśnia w naszym astralu i to jest prawda, ale za tym stoją wysoko wibracyjni LUDZIE, nie żadne tam fatamorgany nie wiadomo skąd, jacyś nie wiadomo jacy dobroczyńcy. :)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Estia72 » 13 maja 2016, 09:24

Kris pisze:Szkoda tylko że to następne bajki wyssane z, no właśnie skąd ?
Pamiętajcie jedno, jeśli czegoś nie zrobimy , nie naprawiamy. to żadne cudowne istoty nam nie zrobią tego za nas.
Coś się rozjaśnia w naszym astralu i to jest prawda, ale za tym stoją wysoko wibracyjni LUDZIE, nie żadne tam fatamorgany nie wiadomo skąd, jacyś nie wiadomo jacy dobroczyńcy. :)

Dokladnie Kris ludzie czekaja na cudownych wybawicieli , kosmitow nie zdajac sobie sprawy ze to w naszych rekach lezy nasze wyzwolenie :)
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: danut » 13 maja 2016, 11:18

Zgadzam się z Wami. Siłą wykonawczą jesteśmy my sami, ale zwróćcie uwagę w tekście na bardzo trafny podział tych sił, kto jest przeciwko komu i czemu, kto tej naszej rzeczywistości naprawdę szkodzi, kto wpaja innym fałszywe ideologie, dzięki którym chce przejąć ster. O kosmitach, cudownych istotach już tu nie raz się wypowiadałam, więc jest dla mnie oczywiste, że są wymyśleni, tylko że w tym tekście potraktowałam ich jako symbol - zła i ujęcie w nim całej sprawy. :D
danut

Postautor: OneNight » 13 maja 2016, 17:59

danut pisze:Ciekawe podejście i link dla Krisa http://terazjesttenczas.blogspot.com/20 ... w.html?m=1

Ale ściema...
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Mirek » 13 maja 2016, 20:25

Ten co napisał artykuł ma tak samo mocno rozwiniętą wyobraźnię jak Kris. Może zaczną pisać książki s-f? Co o tym myślisz OneNight? ;)
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka