Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 14 mar 2016, 17:50

Niestety, trzeba często samemu się bronic i nie liczyć na miłosierdzie opatrzności, skoro i w tej opatrzności zło się panoszy i ją wirusuje.
danut

Postautor: Arronax » 14 mar 2016, 18:52

Trzeba wiedzieć jak. A jak się jest nieaktywowanym ( 7 zmysł, trzecie oko czy jak to nazywacie), to się nic nie widzi.

I się daje okradać. Bo jak się bronić przed czymś, to przed czym? Jak ni widu, ni słychu.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 14 mar 2016, 18:57

Arronax pisze:Trzeba wiedzieć jak. A jak się jest nieaktywowanym ( 7 zmysł, trzecie oko czy jak to nazywacie), to się nic nie widzi.

I się daje okradać. Bo jak się bronić przed czymś, to przed czym? Jak ni widu, ni słychu.

Niestety trzeba mieć oczy oraz uszy, które będą widzieć i słyszeć i na prawdę nie ma to nic wspólnego z otwieraniem trzeciego gadziego oka ani czakrami, nic wspólnego z tym wymysłem, a zwyczajnie trzeba być czujnym by lampa nie zgasła. Rozum i rozpatrywanie. :)
danut

Postautor: Arronax » 14 mar 2016, 19:03

To co piszesz Danut to dalej dla mnie black magic.

Staram się być dobrym człowiekiem, pomagać innym ale i bronić swojego Ja i mojej rodziny, gdy jakaś zła energia jej zagraża. Ale co więcej ...

A Ci co nas okradają to Panowie z innego wymiaru/częstotliwości.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 14 mar 2016, 19:09

Arronax pisze:To co piszesz Danut to dalej dla mnie black magic.

Staram się być dobrym człowiekiem, pomagać innym ale i bronić swojego Ja i mojej rodziny, gdy jakaś zła energia jej zagraża. Ale co więcej ...

A Ci co nas okradają to Panowie z innego wymiaru/częstotliwości.

Nie! Ludzie ludzi okradają i szykują im losy! Bądź dobrym człowiekiem, ale i bądź czujny, nie wiąż się z takimi, by nie znaleźli do Ciebie drogi dostępu, bo każda myśl i ta dobra i ta zła kierowane w Twoją stronę współtworzą rzeczywistość .
danut

Postautor: Arronax » 14 mar 2016, 19:31

Ludzie żyjący czy już po drugiej stronie? Nie da się żyć aż tak w oderwaniu od źle życzących nam osób lub tych co kierują czasem taką energie np. rodzic ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 14 mar 2016, 19:49

Arronax pisze:Ludzie żyjący czy już po drugiej stronie? Nie da się żyć aż tak w oderwaniu od źle życzących nam osób lub tych co kierują czasem taką energie np. rodzic ...

.... żyjący. Masz racje nie da się na dobre od tych działań odizolować, dlatego nasze życie jest walką.
danut

Postautor: Arronax » 14 mar 2016, 19:58

Ale czy te myśli mogą aż tak brudzić w naszym rozwoju? Umarli przecież też mają na nas jakiś wpływ. Piszę to już w kontekście czynnego DNA i sznura AKA czyli to co opisuje Kris.

Złe emocje, to część naszego doświadczania. Tacy się rodzimy, do dobrych i złych emocji. To część naszego Ja ...
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 14 mar 2016, 20:05

Umarli tez mają na nas wpływ, gdy jesteśmy z nimi powiązani. Wszystko oddziałuje na wszystko nawet na nasze teraz przyszłość, a skoro rodzimy się na tym świecie :D to po to aby tego doświadczać i by znaleźć dobre rozwiązanie dla złych sytuacji. DNA - udowodniono wpływ i oddziaływanie środowiska na zmiany w tych zapisach, co łączy się z moim widzeniem i psuciem ludzie ludziom rzeczywistości, a sznur AKA ja nie mam o nim wiedzy, może być tylko takim symbolem dla takiego połączenia nas z resztą Wszechświata, a nawet dalej.
danut

Postautor: Arronax » 17 mar 2016, 11:00

Sznur Aka to moze metafora skad do naszych cial jest dostarczana boska energia, roznie nazywana. Kris, nikt nie chce cierpiec. Nikt. Dlatego stopniowo trzebs to zmieniac. Zadbac o nasza aure i o wymiane energii ze wrzechswiatem. To nielatwe ale prubujmy krok po kroku, wcielenie po wcieleniu ...
Awatar użytkownika
Arronax

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka