Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 27 sty 2016, 15:06

Kris: takie pytanie: Co Ty robisz na forum wyznawców diabła?! :) Myślisz że ich zbawisz :) Ale cieszę się że się nie ograniczasz tylko wszędzie piszesz to samo - SZACUN!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 27 sty 2016, 16:16

czarnyMag pisze:
Kris pisze: - aura czarna z 5% dodatkiem brązu, ale na nią założony piękny fioletowy płaszczyk z kradzionej energii.

Zastanawia mnie tylko fakt że Ty na forum okultyzmu masz szacun na poziomie +65% a ja ZERO! Ciekawi mnie w związku z tym jakiego koloru masz aurę? :) Bo widzisz mnie "obłożono" już wszystkimi klątwami - administrator się aż wnerwił a Ty "nosisz" złotą koronę - ciekawe :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 sty 2016, 16:53

Jak się przeglądam w lustrze, to jakoś nie widzę złota na głowie, raczej srebro :)
Wiesz co by było jakbym miał koronę i to złotą, pewnie by mi ukradli razem z głową. :lol:
Na aurę zakładam niebieski- kolor spokoju, aby nie parzyć innych.
Kiedyś wmaszerowałem do pewnego urzędu i w pokoju urzędowały bardzo ważne panie urzędniczki.
Nagle dostały histerii, dosłownie piszczały.
Wyszedłem szybciutko, mocno zdziwiony co jest?
Za chwile przyszła odpowiedź - otul aurę neutralnym ekranem, może być niebieski, bo je poparzyła twoje aura.
To jak myślisz?
Jaką mam?
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 27 sty 2016, 17:01

Kris pisze:Jak się przeglądam w lustrze, to jakoś nie widzę złota na głowie, raczej srebro :)
Wiesz co by było jakbym miał koronę i to złotą, pewnie by mi ukradli razem z głową. :lol:
Na aurę zakładam niebieski- kolor spokoju, aby nie parzyć innych.
Kiedyś wmaszerowałem do pewnego urzędu i w pokoju urzędowały bardzo ważne panie urzędniczki.
Nagle dostały histerii, dosłownie piszczały.
Wyszedłem szybciutko, mocno zdziwiony co jest?
Za chwile przyszła odpowiedź - otul aurę neutralnym ekranem, może być niebieski, bo je poparzyła twoje aura.
To jak myślisz?
Jaką mam?

Ja też stałem przed kontrolerem w US i miałem wszystko źle a jak wiesz w czasie kontroli wszystko co złe to kara i pani kazała mi to wszystko poprawić a w protokole zamknięcia kontroli tego nie uwzględniła - to czego to dowodzi - "jestem czaruś" :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 27 sty 2016, 17:44

Nie posądzam Cię o to, że nie wiesz kim jesteś :)
Kris

Postautor: Kris » 28 sty 2016, 16:31

Pewnie wiecie o kuszeniu w raju.
Okazuje się że to wcale nie są takie plotki.
Co prawda jest to podane symbolicznie, ale dzisiaj dotarłem do cywilizacji która wypisz wymaluj pasuje do tego kuszenia.
Posługują się strachem i hipnozą.
Nie mają ciał więc sami osobiście nic nie mogą sami zrobić nikomu, poza straszeniem i namawianiem do krzywdzenia innych.
Jednak pośrednio gdy już kogoś przekonają do siebie, to wgrywają mu strach i stopniowo przeciągają na stronę mroku, co dobitnie widać po wojnach i innych anty przyjemnościach.
Jednak jak się podniesie wibracje i złamie kody którymi działają, to można ich zdemontować.
Cwaniaki zbudowali sobie coś jak szklaną kulę i spoza niej działali na tych których już sobie podporządkowali, aby dalej ogłupić następnych.
Robią to dlatego że żywią się nienawiścią i sianie wszelkiej niezgody, wojen jest dla nich jak woda na młyn.
Jednak tak w ogolę są słabi i wystarczyła prośba do Wyższego Ja żeby zostali oczyszczeni, co w ich przypadku równa się unicestwieniem, bo są zbudowani z czystego zła, a WJ nie zostawia niczego co nie jest miłością.
Jeśli okaże się że są inni to pewnie i tych się oczyści.
Najtrudniej jest takich znaleźć, szczególnie że napuszczają na nas ludzi, żeby przeszkadzali.
Kris

Postautor: danut » 28 sty 2016, 16:55

Gdy weźmiemy pod uwagę kuszenie w Raju i wymazywaną z Księgi Rodzaju historię o Lilith oraz zastąpienie jej wzmianką o symbolicznym wężu otrzymujemy zrozumienie natury zła, tego w czym ono naprawdę się ukrywa i kto jest jego siewcą.
danut

Postautor: Arronax » 28 sty 2016, 17:19

Powiesz coś więcej o tej Lilith? Albo już sam w sobotę spróbuje poszukać, dziś tylko na chwile jestem. Ciekawa sprawa ...

Czytając Ciebie Kris mam wrażenie, że WJ jest jakby "bezwolna", ktoś ją musi zmusić do działania, a tak to róbcie co chcecie. Chodź na pewno się mylę.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: danut » 28 sty 2016, 18:04

Ta opowieść jest ponoć jeszcze starsza od pism judaizmu, przetrwała w żydowskich legendach i daje bardzo dużo do myślenia, wręcz stawia znak zapytania do tego kim naprawdę był Adam a kim była Ewa... i kto stał po której stronie, kto naprawdę zawinił http://www.kosciol.pl/article.php/20040414214808845
danut

Postautor: Kris » 28 sty 2016, 19:12

Tutaj nie chodzi o to kto zawinił, tylko kto pierwszy uwierzył.
Ten kto im uwierzył zarażał wiarą innych-Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli (J 20,29)
I w tym cały kłopot że do tej pory to pokutuje, a wszyscy na tym cierpią, niezależnie po której by nie byli stronie.
Przed chwilą znaleźliśmy nową grupę, nazwę ich węży tak jak pierwotnie, i WJ ich zneutralizowało, na amen.
Może odbieracie mniejszy nacisk, jak to nazwać, strachu, obaw, napięcia, bo już są takie sygnały.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka