Natasza pisze:dlaczego z taką pewnością twierdzisz, że mylę się? proszę o odpowiedź
powtarzam nie były- nie są- i nie będą ludźmi
dlaczego tak mówię?
duchy nie mogą się materializować, Oni mogę i robią co chcą łącznie z wchodzeniem w interakcję fizyczną
znajdź jednego ducha człowieka , który się materializuje do ciała fizycznego
jeśli ktoś ma tu kontakt z duchami ludzi proszę niech się zapyta tych duchów kim jestem, powinny znać odpowiedź bez zająknięcia
pozdrawiam
N.
Nie bardzo rozumiem,co masz namyśli ,że duchy nie mogą się materializować ,następnie robią co chcą...
Na temat materializacji dużo pisali Paul Gilbert i Ernesto Bozzano w książce ,,Materializacje duchów,,
http://www.espiritismo.cc/Descargas/lib ... ciones.pdf (pdf w j. hiszpańskim)
Jako dziecko widywałem zmaterializowane postacie osób(byla to np. starsza kobieta która pojawiała się
wieczorami u mnie w pokoju ).Jako osoba dorosła również widzę duchy (praktycznie codziennie),ale już nie mają
postaci człowieka,są to świetliste łuny w różnych odcieńiach jasności.Raz tylko zdarzyło mi się widzieć ducha
pod postacią czarnego dymu.
My ludzie nie mamy takiej wiedzy ,ani możliwości ,aby zmieniać ciała fizyczne ,ale duchy (istoty z kosmosu)
na pewno tak.
Nataszo ani Ty ,ani ja ,ani żadne medium nie jesteśmy żadnymi uprzywilejowanymi,ani wyjątkowymi istotami,
jedynie mamy dawać świadectwo na istnienie Boga na to ,że nie jesteśmy sami ,że
istnieje życie po życiu i na innych planetach poza ziemią,że oświecone istoty z innych planet od dawna
przychodzą nam z pomocą,a nie bawem będziemy naocznymi tego świadkami,a każdy z nas ma swój udział w tym wyjątkowym wydarzeniu.
Kim jesteśmy po co przyszliśmy na świat ?
Po to ,aby mówić o tym ,co widzimy ,jak widzimy,a przedewszystkim o tym ,że nadzchodzą wielkie zmiany.To jest odpowiedż na Twoje pytanie.
Przepraszam,że nie w temacie.

Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.