Skąd przypuszczenie że ci obywatele przetrwają?.
A Ty możesz sobie roić że coś co Ciebie dotyczy jeszcze od Ciebie zależy.
Straciłeś to gdy obrałeś stronę po której jesteś, to było właśnie oddanie się w niewolę ilumcium.
Szkoda mi nawet takich zachłannych i.....w, ale nie przesadzajmy, sprawiedliwość, karma, los, czy żniwo, armagedon, sąd boży itd dotyczy wszystkich, również Twoich długowiecznych przełożonych których tak się teraz wypierasz.
Szczury uciekają z tonącego okrętu i czasem się któryś uratuje, ale te o których piszę nie mają takiej możliwości bo było by to niesprawiedliwością a do tego nie dopuści Najwyższa Inteligencja która przejmuje kontrolę nad tym układem słonecznym co mnie baaaardzo cieszy
A teraz coś miłego dla nie krzywdzących.
Jak wiadomo starzejemy się od momentu urodzenia, co nasi naukowcy dawno ogłosili, ale jeśli się nie mylę to ten proces starzenia zwalnia w miarę oczyszczania naszego świata ze zła.
Być może po przekroczeniu progu który nazwałem roboczo zero starzenia zmieni on kierunek i poddane mu komórki ciał fizycznych zostaną zregenerowane przez co być może odmłodnieją.
W zasadzie chyba to właśnie następuje ale trzeba poczekać aby nabrało rozpędu i było już fizycznie odczuwalne.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.