autor: Natasza » 31 paź 2015, 13:37
Hej, Kris, zaczęłam czytać Twoje wpisy i jestem gdzieś na 9 stronie. To co piszesz w większości jest mi obce , nieznane i nawet jeśli większość to Twoje myśli to szanuję je i nie będę absolutnie z nimi dyskutowała. Jest jednak coś co przykuło moją uwagę i co potwierdza moje słowa ( moje posty Krzysztoff przeniosła do jednego miejsca i zatytułowała - Natasza doświadczenia z istotami z innego wymiaru, mediumizm. Tam ostrzegałam ludzi przed wszelkim ,, duchowaniem ,, bo po moich doświadczeniach mam obraz totalnie sprzeczny z wierzeniami . Spotkałam się z osobami, bytami- nie rozszyfrowałam ich pochodzenia( choć soldado i tak wiele mi powiedział, świetny gość!) pozbawionymi skrupułów, analizującymi na zimno sytuacje. Nie chcę tu na forum ( choć na pewno wzbudziło by to pewną sensację) publikować opisów tego co mnie spotyka, uznałam, że najważniejsze będzie jak powiem by ludzie zwłaszcza Ci którzy nawet z dobrych intencji wymuszają kontakty z innym wymiarem mieli się na baczności i trzymali nogi blisko ziemi. Ludzie pragną odmienności , bycia wyjątkowym zwłaszcza gdy w życiu codziennym nie wiedzie im się najlepiej a nie rzadko wręcz cierpią na choroby depresyjne. Chcąc więc poczuć się wyróżnionym i stać się postacią z ,,innej, lepszej bajki ,, wkładają dłoń w ognisko nie zdając sobie sprawy, że właśnie płoną . Tamta strona podkreślam, przybiera tak jak Kris mówi maski przebierańców, uwodzi zmysły, kusi ale z pewnością czegoś chce. Ja weszłam w to sama nie wiem jak ( soldado mówi , że Oni mają mnie pod kontrolą od dzieciństwa) i to co zobaczyłam już za pierwszym razem wpłynęło na mój cały światopogląd. Zaczęłam stawiać sobie większe poprzeczki w nauce i konfrontowaniem wszelkich religii dochodząc do wniosku, że coś mi tu nie gra. Człowiek jest jakimś instrumentem w machinie Bytów /Istot /Ras które mają pod kontrolą zwłaszcza nas po śmierci.
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,