Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 07 maja 2017, 07:47

Czarusi, pozwól że Cię oświecę, otóż ja jako ktoś kogo można by nazwać egzorcystą, zajmuje się przywracaniem zła złym i odzyskiwaniem skradzionych pozytywnych wibracji, czyli ogólnie rzecz ujmując działam zgodnie z prawami fizyki, bo niektórzy nauczyli się je co nieco naginać, a ja czy raczej my to prostujemy.
Jeśli coś dla kogoś robię, to uczę ludzi na poziomie telepatycznym jak się nie dawać krzywdzić i każdy może z tego skorzystać, bo idzie to otwartym tekstem.
Jest też tam o tym jak uczciwie podnosić wibracje, uczciwie a nei kosztem zaniżania ich innym.
Ale jakoś czarusie nie biorą sobie tego do świadomości, natomiast wolą oczernianie, co widać choćby po treści postów.
Co można z takimi robić?
Można ich choćby ośmieszać po troszkę, bo są mało inteligentni, zresztą kto inteligentny został by czarusiem.
Ja to nazywam skrzywionym , skrajnym debilizmem, patrząc na konsekwencje jakie niesie dla nich, a oni znów uważają się za szczyt mądrości i rozwoju.
Czyż nie jest to warte ośmieszenia chociaż, skoro nic innego nie skutkuje.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 07 maja 2017, 22:52

Kris pisze:Czarusi, pozwól że Cię oświecę, otóż ja jako ktoś kogo można by nazwać egzorcystą, zajmuje się przywracaniem zła złym i odzyskiwaniem skradzionych pozytywnych wibracji, czyli ogólnie rzecz ujmując działam zgodnie z prawami fizyki, bo niektórzy nauczyli się je co nieco naginać, a ja czy raczej my to prostujemy.
Jeśli coś dla kogoś robię, to uczę ludzi na poziomie telepatycznym jak się nie dawać krzywdzić i każdy może z tego skorzystać, bo idzie to otwartym tekstem.
Jest też tam o tym jak uczciwie podnosić wibracje, uczciwie a nei kosztem zaniżania ich innym.
Ale jakoś czarusie nie biorą sobie tego do świadomości, natomiast wolą oczernianie, co widać choćby po treści postów.
Co można z takimi robić?
Można ich choćby ośmieszać po troszkę, bo są mało inteligentni, zresztą kto inteligentny został by czarusiem.
Ja to nazywam skrzywionym , skrajnym debilizmem, patrząc na konsekwencje jakie niesie dla nich, a oni znów uważają się za szczyt mądrości i rozwoju.
Czyż nie jest to warte ośmieszenia chociaż, skoro nic innego nie skutkuje.

Obrażasz mnie! Wychodzisz z błędnych założeń, że każdy może stać się lepszym bo ma wolną wolę (wyprowadzasz to od katolicyzmu czyli bajek) - a nie jest to prawdą! Można grać przed otoczeniem i sobą też wypierając z siebie swoje prawdziwe "ja" które jest silniejsze od tych mrzonek które na nas czekają po tamtej stronie a które w całości opierają się tylko na wierze. Ja żyję tu i teraz! Ty zaś nagrodą w przyszłości a przyszłość jest złudą - jest tylko teraźniejszość! Czas stoi tylko karma leci :)
Ja wczoraj stworzyłem w swym umyśle czarną kobietę z oczami przepełnionymi rządzą mordu i wysłałem ją do pewnego gościa który bardzo mnie swoim jestestwem prosił o to a zjawa przyszła we śnie do mojej żony (która nie ma zielonego pojęcia o tym fakcie i o tym że wróciłem do praktyk czarnej magii) - rano mi opowiedziała swój sen w którym na czarno ubrana kobieta z oczami czerwonymi od nienawiści próbowała ją zabić mierząc czymś ostrym w jej serce!
Podejmiesz się diagnozy tego zdarzenia w przerwie między poniżaniem a wyśmiewaniem?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 08 maja 2017, 07:27

A co tutaj jest do diagnozowania?
Zbudowałeś bojowy myślokształt i zaatakowałeś swoją żonę bo ma trochę wyższe wibracje od Twoich, nawet nie panujesz nad tym co stwarzasz, i nad sterowaniem.
Zło jakie w Tobie jest tak bardzo nienawidzi miłości że stara się automatycznie walczyć z nią gdzie by nie była, coś jak instynkt drapieżcy.
Ja gdy chce wywabić takiego drapieżce z zasadzki, buduje serce z miłości z diamencikami w środku, rozsyłające uśmiechy i całusy i taki czaruś zaraz atakuje, zdradza swoją pozycje i sam wpada w moje rączki, po mimo że planował sytuacje odwrotną.
Zobaczymy co też będzie gdy żona się się w końcu dowie jakiego ma mężusia wspaniałego, a z uwagi na gwałtowne oczyszczanie się układu słonecznego i ludzi, w każdej chwili mogą się ludziom włączyć od nowa zmysły telepatyczne i natychmiast będą wiedzieli kto im buty szyje.
A jest to bardzo prawdopodobne i to w chyba już wkrótce.
Co do błędnych założeń to przestało mi zależeć na tym co tam zrobicie,
Skoro wyznajecie zasadę myśliwego i siły wobec innych to dowiecie się jak się czuje zaszczute zwierze.
TY już się boisz podobnie jak i Twoja sfora, a to dopiero początek waszych kłopotów.
Zanim z wami skończymy poznacie wszystkie rozkosze jakimi gnębiliście pozytywnych.
I co jest w śród was ktoś kto się przeciwstawi? :lol:
A co do ośmieszania to jesteście żałośni a nie śmieszni.
Kris

Postautor: czarnyMag » 08 maja 2017, 07:41

Kris pisze:A co tutaj jest do diagnozowania?
Zanim z wami skończymy poznacie wszystkie rozkosze jakimi gnębiliście pozytywnych.
I co jest w śród was ktoś kto się przeciwstawi? :lol:
A co do ośmieszania to jesteście żałośni a nie śmieszni.

A czy Ty nie powinieneś przypadkiem być bardziej powściągliwy w swych sądach które z taką pychą wydajesz? Czy przypadkiem nie powinieneś bardziej pomagać, leczyć i się pochylać nad tymi których dusze jeszcze nie dojrzały? :twisted:
Czy Ty przypadkiem nie za wysoko mierzysz? Między dobrem a złem w świecie duchów jest bardzo, bardzo mała granica którą można nieświadomie przekroczyć... I nie ma zemsty ani satysfakcji z zemsty!

Rozważ to "braciszku" zanim się obudzisz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 08 maja 2017, 10:15

Nie bój nic, jest wspaniała szkoła zwana piekłem i tam idziesz na wszystkich czterech łapkach pomimo moich ostrzeżeń
Może podeślij mi nr tel żony to jej wyjaśnię z kim ma do czynienia.
Duchowo już jest ze mną, bardzo przytomnie mnie na nią naprowadziłeś. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kris

Postautor: OneNight » 08 maja 2017, 10:25

Oj magu, magu. Skończ się z nim kłócić, bo to nie ma sensu. I nie baw się w te żałosne serwitory, bo są bezużyteczne w tym, co chciałeś zrobić - to zabawki dla nastolatków bawiących się w okultyzm.

A groźby Krisa potraktuj jak komplement - patrz jak Ci żony zazdrości. Sam by z chęcią Ci ją odebrał :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 08 maja 2017, 10:52

OneNight pisze:Oj magu, magu. Skończ się z nim kłócić, bo to nie ma sensu. I nie baw się w te żałosne serwitory, bo są bezużyteczne w tym, co chciałeś zrobić - to zabawki dla nastolatków bawiących się w okultyzm.

A groźby Krisa potraktuj jak komplement - patrz jak Ci żony zazdrości. Sam by z chęcią Ci ją odebrał :lol:

To była moja już ostatnia próba poznania mechanizmów wysyłania negatywnej energii. Kris mnie w pewnym sensie otrzeźwił :)
Intryguje mnie ten Kris w pewnym sensie i jego błędne założenia, że można z egzorcyzmować ducha wbrew jego woli tym bardziej że nigdy nie napisał jak to robi i gdzie. Ale w końcu się odkrył - kieruje nim pycha i wyższość którą opiera o siebie. Śmiem wątpić w jego zdolności w cokolwiek (jest po prostu produktem marketingowym który próbuje sprzedać nie posiadającym podstaw managerskich :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 08 maja 2017, 11:05

Kris pisze:Nie bój nic, jest wspaniała szkoła zwana piekłem i tam idziesz na wszystkich czterech łapkach pomimo moich ostrzeżeń
Może podeślij mi nr tel żony to jej wyjaśnię z kim ma do czynienia.
Duchowo już jest ze mną, bardzo przytomnie mnie na nią naprowadziłeś. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drogi kolego: Ziemia jest najniższą planetą karmiczną więc nigdzie nie idę! Najwyżej Ty mógłbyś pójść w planetę bliższą światłu (gdybyś się tak nie puszył swą wątpliwą wyższością). Ponadto duchy wyższe takie jak np. moja żona tu się urodziły z premedytacją by podnieść ten świat w wibracjach (ale "ten świat - Ziemia" ma być podniesiona z jej mieszkańcami a więc duchami wcielonymi) - nami! :)
Moja żona leciała duszą ponad Ziemią w nieokreślonej przyszłości naszej pięknej planety i notowała w duszę obraz zniszczenia i pożogi z ZEROWĄ formą życia - następnie się tu wcieliła i od razu praktycznie wpadła na mnie :) A jej jedynym mistrzem był, jest i będzie Chrystus z którym praktycznie nigdy nie straciła kontaktu (potrafi z Nim rozmawiać godzinami a gdy wchodzi między wilki - wilki przyjmują jej zdanie :) Ona cię przerasta pod każdym względem!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 08 maja 2017, 13:29

Gadasz i gadasz a zapomniałeś o telefonie, a wiesz że od przybytku głowa nie boli :)
Faktycznie, fajna babeczka, z tym się chętnie zgadzam. :)
Zdejmuje z niej hipnozę Twoją i tych bab jag - szeptunek, to będzie mi pomagała w podnoszeniu wibracji, zresztą już zaczęła.
Bez hipnozy pewnie by obrała inną drogę i jak myślisz co ona zrobi gdy się zapozna z rzeczywistością :)
Co do podnoszenia to masz rację, a dotyczy to całego układu słonecznego jeśli nie wiesz.
Co do czarusiów to już inna sprawa, jednak jeśli zrezygnują ze zła to nikt ich nie odtrąci :)
Przecież o to chodzi. :)
Kris

Postautor: czarnyMag » 09 maja 2017, 07:50

Kris pisze:Gadasz i gadasz a zapomniałeś o telefonie, a wiesz że od przybytku głowa nie boli :)
Faktycznie, fajna babeczka, z tym się chętnie zgadzam. :)
Zdejmuje z niej hipnozę Twoją i tych bab jag - szeptunek, to będzie mi pomagała w podnoszeniu wibracji, zresztą już zaczęła.
Bez hipnozy pewnie by obrała inną drogę i jak myślisz co ona zrobi gdy się zapozna z rzeczywistością :)
Co do podnoszenia to masz rację, a dotyczy to całego układu słonecznego jeśli nie wiesz.
Co do czarusiów to już inna sprawa, jednak jeśli zrezygnują ze zła to nikt ich nie odtrąci :)
Przecież o to chodzi. :)

Zanim zaczniesz podnosić wibracje "całego układu słonecznego" (żeby się wznieś :) nie zapomnij zrobić jednej rzeczy:
Musisz pokonać swój egotyczny umysł! Dotychczas tylko karmisz swoje ego, co nie ma nic wspólnego z rozwojem duchowym a jedynie udowadnia samemu sobie i innym, że jesteś najlepszy. Wtedy Twoje ego jest usatysfakcjonowane.
Widzę, że nie czytałeś książki Eckharta Tolla pt. "Nowa Ziemia" :twisted:
A jak już pokonasz swoje ego (w co nie wierzę:) KAŻDY TWÓJ CZYN BĘDZIE AKTEM MIŁOSIERDZIA!

I Drogi Forumowiczu - wczoraj o koło 19-tej ktoś o czarnej aurze naruszył przestrzeń mojego dziecka - mam nadzieję, że to nie TY! Zapowiadałeś naruszenie przestrzeni mojej żony (a moja żona jest istotą pełnoletnią i samo decyduje więc jest to sprawa jej dopóki nie poprosi o pomoc) ale mogłeś chybić i trafić w dziecko które jest wyjątkowo wyczulone na duchy - mogłeś trafić w moją córkę - mam nadzieję, że to nie TY - bo ten kto naruszył wczoraj spokój duszy wcielonej mojej nieletniej córki (a przeprowadziłem irracjonalne według mej żony śledztwo - umrze!).

Moja córka twierdzi że czarny pan ją atakuje :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka