Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 19 paź 2015, 06:08

Napisałem ten post jako odpowiedź na innym forum, z ludźmi którzy te złe byty widzą i sporo od nich cierpią.
Może się komuś przyda, a jak nie to zignorujcie.

Ci co do Ciebie przychodzą to są wcielenia ,ale nie dusze.
Wcielenie działa trzema ostatnimi ciałami energetycznymi i niezłe dają popalić.
Mnie wgrywają negatywne sny.
W dzień, kiedy jestem uważny, nie bardzo mogą na mnie działać, ale w nocy nie jest najprzyjemniej.
Tyle że ja proszę moje duchowe ciała żeby je zapamiętali i jak się obudzę, to je wyłapuje i neutralizuje.
Co do czipów to trochę to inaczej wygląda, ale negatywne promieniowanie faktycznie istnieje i działa dołująca i blokując nas.
Trochę to rozeznałem i jest coś co może się okazać antidotum, bo wytwarza pozytywne promieniowanie, które znosi czy poważnie osłabia to negatywne i blokuje to co nazywacie czipami.
Takimi strukturami są sześciokątne formy.
Może zastanówcie się dlaczego powszechnie uważa się że miód jest zdrowy, ano dlatego ze pszczoły go przechowują w sześciokątnych naczyńkach.
Natomiast struktury i piramidy o podstawie kwadratu i prostokąta wytwarzają coś negatywnego, taki jakby szary dym w którym dobrze się czują wszelkie negatywne szumowiny astralne i dołujące częstotliwości.
Jak zaglądamy w przyszłość, na tyle ile tam możemy, to ludzie mieszkają w budynkach o podstawie sześciokąta i dobrze się czuja.
Może spróbujcie sobie przechować choćby napoje czy pożywienie w pojemnikach sześciokątnych i posmakować czy się coś zmieniło.
Najprymitywniejszą formą ale już działającą jest choćby narysowanie sześciokąta kredą na podłodze czy gdzie indziej.
Weźmy piramidy w Gizie, długo szukałem kto je zbudował i po co.
Kto zbudował to nie będę na razie pisał ale po co?
Ano żeby szkodzić i zatruwać naszą przestrzeń energetyczną jak już nadmieniłem.
Jak się wejdzie w taką sześciokątna strukturę, to złe byty które nas oblepiają źle się czują, a nawet są jakby rozpuszczane energetycznie.
Poeksperymentujcie z tym, sprawdźcie, może coś z tego wyjdzie pozytywnego.
Musi to być na tyle duże żeby się swobodnie zmieścić.
Trzymanie w wersalce plastrów pszczelich też trochę pomaga, ale człowiek jest duży i potrzebuje sporej sześciokrotnej formy, żeby się cały wraz ze swoja aurą zmieścił.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Kris » 20 paź 2015, 16:44

W czasie pracy nad uwalnianiem się od manipulacji i okradania z energii przez byty duchowe, przechodzi się na coraz to nowe terytoria świata energii zwanego astralem.
Przede wszystkim trzeba wiedzieć kto jest tym naszym ciemiężcą, a jest ich ogrom.
To są wcielenia z planet na których żyliśmy wcześnie.
Jak na razie to najgorsze są te z 7 i 10 planety, z tym że po tej 10 został sam astral-jako czarna kula zamieszkała przez najgorsze z duchów jakie mi się do tej pory zdarzyło spotkać.
Są też te z 1, 2, 4, i oczywiście z 3, na której dodatkowo mamy żywych przedstawicieli zła, którzy też nie próżnują i robią krzywdę tak duchową jak i fizyczną, no i ekonomiczna.
Za kilka dni będziecie pewnie na nich głosowali.
Szukałem czy są tam tacy, na których warto zagłosować, ale nie znalazłem niestety.
Ci z 10 są nazywani Nibiru, ale tej planety jakoś nie mogę namierzyć w fizyczności, to chyba ta, którą zniszczono całkowicie, nawet z jadrem.
Jaką bronią musieli dysponować żeby to zrobić, no i jak dużo nienawiści musiało być w nich, że zdecydowali się na taki krok.
U nas też są tacy którzy giną w samobójczych akcjach i jeśli by mieli środki, to by zrobili powtórkę z demontażu planety.
Dlaczego jakoś nie mam co do tego wątpliwości?.
Ja nie mam wyjścia, jak uczyć się ich kodów, bo czucie energii materializuje się w moim ciele silnym bólem tam gdzie mi energetycznie robią krzywdę i chcąc się uwolnić od bólu, muszę ich rozpracować i zneutralizować.
Mam tylko nadzieję że nie ma więcej jeszcze gorszych potomków z jakichś innych planet.
Tak to jest że do puki się nie wejdzie na ich częstotliwości, żeby ich rozkodować, to się obrywa i obrywa.
Większość ludzi ma pozakładane coś jakby znieczulające energie i do puki w ciele fizycznym nie wystąpi fizyczna choroba, to nie czują że coś jest nie tak.
Szkoda mi takich ludzi i czasem odważę się takiemu o tym powiedzieć, ale przeważnie wychodzi na to że nie wierzą w to i myślą o mnie jako o kandydacie do domu bez klamek, wiec nie mam za wielkiego ruchu w tym temacie i raczej muszę siedzieć cicho.
Ci z wymienionych planet bardzo szkodzą na nasze najwyższe czakry czyli 5, 6, i 7.
Takie choroby jak rak mózgu, tarczycy , gardła, różne tętniaki i wiele innych, to w większości ich dzieło, bo tak długo wysysają energie z tych miejsc i pompują na to miejsce energie śmierci, że w końcu komórki ciała nie wytrzymają i mamy co mamy.
Znęcają się też psychicznie i może zastanawia Was skąd macie doła, no to teraz już wiecie.
Do tego dochodzi jeszcze zatrute środowisko i niewłaściwe żywienie, bo co my jemy zdrowego?, powietrze i woda też nie jest czysta. wiec choróbska mają jeszcze większe pole dom popisu.
Kris

Postautor: Arronax » 21 paź 2015, 16:31

Tak, informacji ogrom tylko co my mamy z tym zrobić? Pierwszy, drugi krok wedle Twojego zdania.

I skąd aż coś takiego wziąłeś?

p.s

I kto wybudował piramidy.
Awatar użytkownika
Arronax

Postautor: neuron » 21 paź 2015, 18:36

I kto wybudował piramidy
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Pablo diaz » 21 paź 2015, 19:39

Słynne medium brazylyjskie Chico Xavier napisał drogą psychograficzną książke pod tytułem ,,W drodze światła,, Historia cywilizacji w świetle spirytyzmu.Duch Emmanuel przewodnik duchowy Chico poruszył między innymi temat piramid.

viewtopic.php?f=5&t=2581&start=10
Załączniki
4_NORTH_d.JPG
4_NORTH_d.JPG (160.55 KiB) Przeglądany 4018 razy
Sercem Ewangelii jest miłość,a duchem spirytyzmu miłosierdzie.
Awatar użytkownika
Pablo diaz
spirytysta
spirytysta

Postautor: Kris » 21 paź 2015, 20:10

Do tego żeby się coś dowiedzieć na temat historii naszego układu słonecznego trzeba wejść na odpowiednie wibracje i trochę się mi udało, ale jeszcze nad tym pracuje.
Duchy naszej przeszłości pilnują żebyśmy za dużo nie wiedzieli, moje też starają się mnie blokować.
Jak dotarłem już do częstotliwości kolejnych negatywnych duchów, to solidnie mi dołożyli w głowę, no bardzo bolała, więc musiałem zostawić zajęcia i zabrać się za nie.
Przed chwilą właśnie skończyłem i ból przeszedł, ale znowu ktoś znajomy zadzwonił żeby mu powiedzieć o jednej znajomej pani bo prosiła żeby ją przeskanować, co za choróbska ją trapią no i jak tu komuś powiedzieć że mu zostało sześć miesięcy życia, że ma raka piersi i na dokładkę jeszcze się czerniak rozwija.
Wolę już się zajmować planetami i doszedłem, że na piątej planecie , której już niema, mieli możliwość podróżowania statkami po sąsiednich o planetach i to oni zbudowali piramidy w Gizie.
Mieli jakiś rodzaj chyba betonu, który mieszali z piaskiem i w formach które dostawiali do już odlanych bloków i odlewali następne, dlatego są tak dokładnie dopasowane.
A co Wy macie robić?
Napisałem sporo postów i tam trochę jest na ten temat.
Jak będą pytania to postaram się odpowiadać, jak będę znał odpowiedzi.
Trochę tam się nauczyłem, ale jak pomyślę ile jeszcze nie wiem to szok.
Kris

Postautor: Kris » 22 paź 2015, 20:33

Opowiem a raczej napiszę coś o egzorcyzmach, bo akurat przed chwila na prośbę znajomej wykonałem taki.
O tuż moja znajoma pracuje z grupą osób i jedna z jej współpracowniczek od dłuższego czasu zmienia się na gorsze, jakaś duma, niecenzuralne słowa, pokrzykiwania na podwładnych i inne nie miłe zachowania.
Ponieważ miałem kontakt z tą osoba kilka lat temu , zapamiętałem ja raczej jako miłą osobę, więc byłem zaskoczony.
Pomyślałem że widocznie ktoś na nią źle wpływa i po skupieniu się na jej aurze i duszy okazało się że gnębią ją 4 potężne wcielenia, ale to naprawdę potężne, wielkością porównywalne do planety, jakiś 9/10.
Siedzą jej przede wszystkim na 5 czakrze gardłowej, która służy miedzy innymi do komunikacji i coraz mocniej przejmują kontrolę nad jej wolą i stąd to zachowanie.
Poprosiłem moje WJ żeby odcięło od niej te byty i wyjęło z duszy ich zaczepy, bo pozostawione, od nowa się odbudują.
Po oczyszczeniu energii jaka z nich pozostała, wróciłem do pracy nad swoja aurą, bo w miarę podnoszenia wibracji odkrywają się coraz to nowe byty, a gdy się je neutralizuje to wibracje znowu szybują w gore, przez co rozpuszczają się ciemne zasłony i można namierzyć i wyłapać następnych lokatorów.
Trochę już się nauczyłem o karmie i złych bytach, ale nadal nie wiem ile ich jeszcze jest, a o tym można się dowiedzieć gdy się złapie ostatniego i więcej już nie będzie.
Kris

Postautor: soldado » 22 paź 2015, 20:55

Mieli jakiś rodzaj chyba betonu, który mieszali z piaskiem i w formach które dostawiali do już odlanych bloków i odlewali następne, dlatego są tak dokładnie dopasowane.

Skały poddane są oddziaływaniu czynników zewnętrznych, wiatru, słońca, deszczu.
W wyniku tego oddziaływania powstaje piasek.
Oni odwrócili ten proces i dosłownie odlewali tak jak napisałeś bloki, tak jak my to robimy z betonem.
Dlatego są tak dopasowane i mają niektóre z nich nawet po 80 ton.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: Kris » 22 paź 2015, 21:58

A może interesuje Was co też to było co nazwano meteorytem Tunguskim.
Mnie się to wyświetliło jako faktyczny meteoryt, tylko ktoś na niego zadziałał i wybuchnął nad zieniom.
Ten Czelabiński nagrali i widać jakąś ciemniejszą plamkę, być może to Ci sami od Tunguskiego.
To nie jest pewne, ale coś w tym jest.
Dostałem dłuższy komunikat na ten temat, ale no to jest jak SF, więc wole nie pisać, i tak za dużo napisałem.
Kris

Postautor: soldado » 22 paź 2015, 22:07

Kris pisze:A może interesuje Was co też to było co nazwano meteorytem Tunguskim.
Mnie się to wyświetliło jako faktyczny meteoryt, tylko ktoś na niego zadziałał i wybuchnął nad zieniom.
Ten Czelabiński nagrali i widać jakąś ciemniejszą plamkę, być może to Ci sami od Tunguskiego.
To nie jest pewne, ale coś w tym jest.
Dostałem dłuższy komunikat na ten temat, ale no to jest jak SF, więc wole nie pisać, i tak za dużo napisałem.

Meteoryt eksplodował nad Ziemią po kolizji z dwoma jasno świecącymi kulami, które były widziane przez świadków.
W ten sposób zmniejszono rozmiar zniszczeń.
Wcześniej wysyłano impulsy, w formie drgań, które odbierały zwierzęta i masowo migrowały z tego rejonu, ocalając w ten sposób życie.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka