Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 18 kwie 2017, 12:30

Tą wegetacje nazywasz życiem? :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 18 kwie 2017, 12:38

Kris pisze:Tą wegetacje nazywasz życiem? :lol:

Czemu jeszcze się nie zaznaczyłeś duchu wcielony - Ja cały czas czekam - wejdź na moją trajektorię i się zapieczętuj że jesteś świadomym! No dalej "Kris" (odwagi!)...! Śpisz? Żyjesz? Masz świadomość istnienia?
To na co czekasz?!

A to Twoje "kółko różańcowe" któremu przewodzisz - nikt nie jest z nich wstanie się "zapieczętować" że jest/że się obudził?! :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 18 kwie 2017, 14:07

Nie kuś losu czarusiu. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 18 kwie 2017, 14:28

Kris pisze:Nie kuś losu czarusiu. :lol:

Ależ ja Was (Twoją grupę i Ciebie) zapraszam! Moje "drzwi" ducha z przebudzoną świadomością istnienia stoją dla Was otworem!
Jestem na tym forum jedynym który otworzył do siebie drzwi duszy! I zapraszam. (nie muszę się martwić o duchy w złej wierze gdyż mam świadomość, że duch zły nie wejdzie przez drzwi - a Ty się martwisz? Bo Ty zamknięte drzwi trzymasz! Czego się obawiasz duchu? Innych takich jak ty? Jeszcze napisz że Ty pomagasz i umrzemy ze śmiechu :)
Przyjdź z Bogiem w sercu i się podpisz istnieniem świadomości ducha!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 18 kwie 2017, 15:30

Ekosfera w przeciwieństwie do Twoich teorii, nie jest wyssana z palca. Merkury ma nachyloną orbitę wokół Słońca pod kątem jednego stopnia, więc są miejsca, gdzie promienie Słońca nigdy nie dotarły. W związku z czym mogą tam znajdować się czapy lodu, przyniesione przez asteroidy. Ekosfera to miejsce, gdzie woda może się znajdować w stanie ciekłym - nie jest ani za zimno ani za gorąco. Na Merkurym takich warunków nie ma i prawdopodobnie nie będzie, bo wraz ze starzeniem się Słońca, ekosfera może się przemieścić jeszcze dalej.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: amiko » 19 kwie 2017, 18:37

czarnyMag

czarnyMag napisał do Kris:" Jeszcze napisz że Ty pomagasz i umrzemy ze śmiechu.

Mnie Kris uratował życie.Pomógł wielu ludziom i dokonuje jeszcze więcej.Powinno się docenić takiego człowieka,który czyni wielkie dzieła,a Ty masz ciągle jakieś wątpliwości i szukasz dziury w całym.
amiko

Postautor: OneNight » 19 kwie 2017, 19:04

To może się pochwalisz tu swoją historią? Nie wiem jak czarnyMag, ale ja jako człowiek skrzywdzony przez religię, mam wstręt do guru, którzy opisują jacy to oni są wielcy.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2017, 10:37

amiko pisze:czarnyMag

czarnyMag napisał do Kris:" Jeszcze napisz że Ty pomagasz i umrzemy ze śmiechu.

Mnie Kris uratował życie.Pomógł wielu ludziom i dokonuje jeszcze więcej.Powinno się docenić takiego człowieka,który czyni wielkie dzieła,a Ty masz ciągle jakieś wątpliwości i szukasz dziury w całym.

Opisz swoją historię i daj ją pod weryfikację (nie mnie - ja się nie będę odzywał) - daj Im (temu forum).
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: odnowa » 20 kwie 2017, 13:32

OneNight pisze:To może się pochwalisz tu swoją historią? Nie wiem jak czarnyMag, ale ja jako człowiek skrzywdzony przez religię, mam wstręt do guru, którzy opisują jacy to oni są wielcy.

Ty i tak masz lżej. Mi guru zniszczyli psychikę i muszę żyć zażywając leki psychotropowe. Dlaczego się dałem doprowadzić do tego stanu? Bo podążałem za nauczaniem Jezusa by wybaczać wrogom i nadstawiać drugi policzek. Teraz wiem że nie jest to właściwa droga. Nadal interesuję się duchowością bo medytację lubię, ale tym razem robię to sam, nie szukając żadnych mistrzów ani grup duchowych. W sumie to mym guru jest psychiatra który trzyma się z dala od rozwoju duchowego.
odnowa

Postautor: czarnyMag » 20 kwie 2017, 15:55

Za dużo w Was było miłości a za mało pragmatyzmu i życie Was sponiewierało.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka