Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Mirek » 01 mar 2017, 12:35

Kris, Twój największy przyjaciel to strach. Bardzo lubisz się nim dzielić z innymi.
Wielkość Twojej karmy przekracza już 120% i ciągle rośnie. Bierzesz ją na siebie od innych, tych, których udaje Ci się przestraszyć.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 01 mar 2017, 13:58

Masz już 50% działającej, która w większości poszła w czakrę serca i jak myślisz co to oznacza?
Jesteś istotą która ma 100% swojej własnej karny czyli nie narzuconej i ta brakująca zdecydowanie się w Tobie czarusiu Mirusiu lokuje
Strach? A cóż to takiego?
Aha, to to co Cię stopniowo opanowuje.
Jakie kamienne serce musi mieć ktoś z taką karmą.
Piszesz że mam 120%, bredzisz chłopczyno. :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 01 mar 2017, 14:02

Mirek pisze:Kris, Twój największy przyjaciel to strach. Bardzo lubisz się nim dzielić z innymi.
Wielkość Twojej karmy przekracza już 120% i ciągle rośnie. Bierzesz ją na siebie od innych, tych, których udaje Ci się przestraszyć.

:lol: Popieram
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 01 mar 2017, 14:19

No i doczekałeś się :lol:
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 01 mar 2017, 14:29

Kris pisze:To nie ja Ci zagrażam a Twoja zbrodnicza karma i ona się Tobą zajmie, a w zasadzie już jakieś 30% zajęła patrząc na stan zdrowia i to co Cie jeszcze czeka, a co tych jeszcze bardziej zaawansowanych czeka? nic dobrego w każdym razie, oj narozrabialiście na miarę istnienia , a bardziej tego drugiego.

Nie ma karmy! Karmę się zgadza dobrowolnie odrobić niematerialny / tzw. duch jeśli jego umysł potrzebuje tego! Więc z czym do czego Drogi Kolego? :lol:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Mirek » 01 mar 2017, 17:33

Karma z mojego punktu widzenia, to konsekwencja naszego błędnego działania, które nas uwstecznia lub pozostawia w stagnacji w naszym rozwoju.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: OneNight » 01 mar 2017, 18:09

A z mojego punktu widzenia, karma to pokarm dla psa lub kota. Jak wam jej brakuje, to ją sobie kupcie, a jak wam jej za dużo, to oddajcie ją do schroniska.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 02 mar 2017, 14:19

Mirek pisze:Karma z mojego punktu widzenia, to konsekwencja naszego błędnego działania, które nas uwstecznia lub pozostawia w stagnacji w naszym rozwoju.

Najpierw odnajdź i umiejscow Boga - potem napisz o tym (miliony czekają) a potem w oparciu o to co powyżej napisz swoje przemyślenie! Karma to Twój umysł i nic więcej! Ale zbadaj to i napisz w oparciu o te badania!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 02 mar 2017, 14:20

OneNight pisze:A z mojego punktu widzenia, karma to pokarm dla psa lub kota. Jak wam jej brakuje, to ją sobie kupcie, a jak wam jej za dużo, to oddajcie ją do schroniska.

Uwielbiam Twój sceptycyzm - tym bardziej że opierasz go o swój umysł :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 02 mar 2017, 17:40

czarnyMag pisze:
OneNight pisze:A z mojego punktu widzenia, karma to pokarm dla psa lub kota. Jak wam jej brakuje, to ją sobie kupcie, a jak wam jej za dużo, to oddajcie ją do schroniska.

Uwielbiam Twój sceptycyzm - tym bardziej że opierasz go o swój umysł :twisted:

Ohh, dziękuję. :P
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka