Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 10 lut 2017, 14:05

Myślę że należy ostrożnie podchodzić z zaszeregowaniem innych, bo energie ludzi są tak otoczone złem - czernią że wielu na pierwszy wgląd wyglądają na złych, a po wnikliwym rozpoznaniu często jest tam iskra DOBROCI celowo otoczona złem aby ją krzywdzić i wprowadzić w błąd.
Trudno jest to rozeznać, a jak się nawet rozezna to i tak dobrze jest sprawdzać w miarę nabywanej wiedzy.
Jeśli się nie zna energetycznej budowy dobra i zła to rozeznanie jest problemem.
Talizman?
Czarusiu a mógłbyś dać linka, może i ja kupę? :)
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 10 lut 2017, 14:10

Bo trzeba jeszcze wiedzieć dlaczego te potworki, demony, stworki do Was przychodzą, a Wy tego nie wiecie, tylko chcecie ogłaszać je bogami dla innych i przypisywać swoje doświadczenia, jeśli je mieliście - bo w to mogą wam tylko uwierzyć, choć wcale nie muszę, do teorii wymyślonych przez różnych innych ludzi i sekty. Nie macie za grosz własnego rozpoznania sprawy, żadnych poszlak nawet wynikających czysto z tych waszych doświadczeń, które opisujecie, żadnych wiadomości z nich i wiedzy uzyskanej przez nie. :D Ja nie wyobraziłam sobie żołnierza, więc nie wierzę a wiem to, że tu był i pamiętam z nim spotkanie. Potwierdziłam potem logikę jego słów i sprawdzalność przepowiedni, i nie było żadnego pustosłowia w tym.
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 14:21

Kris pisze:Myślę że należy ostrożnie podchodzić z zaszeregowaniem innych, bo energie ludzi są tak otoczone złem - czernią że wielu na pierwszy wgląd wyglądają na złych, a po wnikliwym rozpoznaniu często jest tam iskra DOBROCI celowo otoczona złem aby ją krzywdzić i wprowadzić w błąd.
Trudno jest to rozeznać, a jak się nawet rozezna to i tak dobrze jest sprawdzać w miarę nabywanej wiedzy.
Jeśli się nie zna energetycznej budowy dobra i zła to rozeznanie jest problemem.
Talizman?
Czarusiu a mógłbyś dać linka, może i ja kupę? :)

Najpierw małe wprowadzenie - w jednym z pierwszych Twoich postów napisałeś, że wklejasz "tu" z innego forum. Byłem na tym "innym forum" i faktycznie 30 pierwszych Twoich wypowiedzi jest totalnie przeniesione "tutaj" z tamtego forum. Tylko że na tamtym forum piszesz iż ponieważ nik Kris jest już zajęty to ty będziesz używał niku Chris :)
i tu (gdzie jest o Tobie mowa) też się przedstawiasz jako Chris tylko Kris i Chris dziwnie razem uważają że czyszczą karmę oraz mają takie same treści swoich postów.
Tu Cię gość szuka:
http://www.ezoforum.pl/na-kazdy-temat/9 ... pytan.html w temacie: Wróżbita jasnowidz Chris kilka pytań
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 10 lut 2017, 14:40

Faktycznie, do mnie też dotarły jego reklamy, ale już zapomniałem o tym.
Niestety to nie ja, nie prowadzę takiej działalności, ale jak ktoś ma pieniądze na bzdury to niech je traci.
Kris

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 14:45

danut pisze:Bo trzeba jeszcze wiedzieć dlaczego te potworki, demony, stworki do Was przychodzą, a Wy tego nie wiecie, tylko chcecie ogłaszać je bogami dla innych i przypisywać swoje doświadczenia, jeśli je mieliście - bo w to mogą wam tylko uwierzyć, choć wcale nie muszę, do teorii wymyślonych przez różnych innych ludzi i sekty. Nie macie za grosz własnego rozpoznania sprawy, żadnych poszlak nawet wynikających czysto z tych waszych doświadczeń, które opisujecie, żadnych wiadomości z nich i wiedzy uzyskanej przez nie. :D Ja nie wyobraziłam sobie żołnierza, więc nie wierzę a wiem to, że tu był i pamiętam z nim spotkanie. Potwierdziłam potem logikę jego słów i sprawdzalność przepowiedni, i nie było żadnego pustosłowia w tym.

Innymi słowy Twój informator mówi odmiennie do naszych informatorów. Jeśli ja twierdzę że ludzie są manipulowani przez reptylian - to to jest kłamstwo albo zło bo ja ostrzegam ludzi o takiej ewentualności w przeciwieństwie do Twojego żołnierza który to przemilcza. A jeśli ja mam rację - to kim jest anioł który kryje przed Tobą taki fakt?
Twój anioł zdemaskował Twoją koleżankę która udawała przyjaciela a rzeczywistość była inna - tylko który wyższy byt wtrąca się w tak trywialne sprawy jak wzajemne animozje międzyludzkie? A jak nie była czarownicą? To masz klops.
I jeszcze jedno: zły duch zawsze daje część prawdy by się uwiarygodnić a potem przejmuje kontrolę nad delikwentem co wcale nie znaczy że tak zrobił ten żołnierz. Ale dziwnym trafem podał Ci informację która zakłóciła Twoją wiarę w Boga :) Bo nie wierzysz już teraz nikomu, nawet Bogu jak Go nie prześwietlisz wcześniej w oparciu o podszepty stróża.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 10 lut 2017, 15:34

Gadanie z Tobą to niepotrzebny wysiłek - zwyczajnie lepiej mówić do ściany,jest ten sam efekt. :D Nie ma żadnej Waszej rozmowy z kimkolwiek, są dwa naiwne puste zdania Nataszy usłyszane od jakiegoś kosmity o tym nie zabijaniu w obrębie własnego gatunku, o prawie do którego większość i zwierząt się stosuje i chyba jakieś jedno jeszcze, którego nie pamiętam. Na pewno te istoty wam mówiły o Replitanach :lol: to oni siebie sami tak nazywają? - podaj konkretne zdania, proszę, zacytuj. Trywialne sprawy, aleś poleciał, a nie czasem - niemoralność, brak szacunku do życia, złamanie wszystkich możliwych praw człowieczeństwa? Nie czasem ujawnienie wiedzy o tym jak działa rzeczywistość, kto łamie jej prawa, co istnieje oprócz widzianego przez nas jej wycinka, dowód na to, że nie żyjemy tylko tym jednym życiem, wiedza o tym co z nami dalej, co nas czeka? Ja nie przedstawiam żołnierza jako anioła - anielskością to wy manipulujecie i się nią posługujecie przypisując bądź co pod ich boskie działania, nazywając tak nie wiadomo kogo/co, a nawet siebie. Zarówno ja z przyszłości jak i żołnierz, to ludzie. Ludzka i nasza prawdziwa natura spoza granicy śmierci, która tu emituje w naszych żyjących w tej rzeczywistości ciałach swoje odbicie, na swój obraz i podobieństwo, dając wolną wolę temu odbiciu w wyborze, nauce, doświadczaniu. Żadnej części prawdy, dogmacików, bajania, nakazów, pouczeń od niego nie usłyszałam, a to ci :D Zdobyłam wielką prawdę, szczerą prawdę o sobie, nim, świecie, wiedzę i połączenie i pamiętaj cel tego wszystkiego jest bardzo ważny i wymowny, bo "co rozwiążecie na Ziemi, będzie i rozwiązane w Niebie".
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 16:04

danut pisze:Gadanie z Tobą to niepotrzebny wysiłek - zwyczajnie lepiej mówić do ściany,jest ten sam efekt. :D Nie ma żadnej Waszej rozmowy z kimkolwiek, są dwa naiwne puste zdania Nataszy usłyszane od jakiegoś kosmity o tym nie zabijaniu w obrębie własnego gatunku, o prawie do którego większość i zwierząt się stosuje i chyba jakieś jedno jeszcze, którego nie pamiętam. Na pewno te istoty wam mówiły o Replitanach :lol: to oni siebie sami tak nazywają? - podaj konkretne zdania, proszę, zacytuj. Trywialne sprawy, aleś poleciał, a nie czasem - niemoralność, brak szacunku do życia, złamanie wszystkich możliwych praw człowieczeństwa? Nie czasem ujawnienie wiedzy o tym jak działa rzeczywistość, kto łamie jej prawa, co istnieje oprócz widzianego przez nas jej wycinka, dowód na to, że nie żyjemy tylko tym jednym życiem, wiedza o tym co z nami dalej, co nas czeka? Ja nie przedstawiam żołnierza jako anioła - anielskością to wy manipulujecie i się nią posługujecie przypisując bądź co pod ich boskie działania, nazywając tak nie wiadomo kogo/co, a nawet siebie. Zarówno ja z przyszłości jak i żołnierz, to ludzie. Ludzka i nasza prawdziwa natura spoza granicy śmierci, która tu emituje w naszych żyjących w tej rzeczywistości ciałach swoje odbicie, na swój obraz i podobieństwo, dając wolną wolę temu odbiciu w wyborze, nauce, doświadczaniu. Żadnej części prawdy, dogmacików, bajania, nakazów, pouczeń od niego nie usłyszałam, a to ci :D Zdobyłam wielką prawdę, szczerą prawdę o sobie, nim, świecie, wiedzę i połączenie i pamiętaj cel tego wszystkiego jest bardzo ważny i wymowny, bo "co rozwiążecie na Ziemi, będzie i rozwiązane w Niebie".

O Reptylianach to ja podaję tylko informację którą podają inni typu Aron, Nacht, Taraszewicz i Cobra (a z Cobrą tysiące :) Ja z Reptylianami nie gadam! :lol:
Ja podaję info o demonach a jak nie wierzysz w demony to ja podaję info o złych duchach. I moje info nie opiera się o rozpatrywaniu mechanizmów świata a o demony i rozmowy z nimi! O wysyłanie demona do człowieka i o konsekwencje takiego wysyłania oraz o rozmowy, rozmowy, rozmowy, i rozmowy z demonami! :lol:
A jeśli demonów nie ma to o praktykę wysłania ducha już nie wcielonego na innego ducha właśnie wcielonego!
I nie twierdzę że mam racje. Twierdzę że bez względu na wiarę w cokolwiek Ja gadam z duchami z poza ciała i obracam się z wyboru wokół podobnych do mnie wrażliwców :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 10 lut 2017, 16:08

Cudnie a więc nazbierałeś tych demonów w życiu i tylko one ci pozostały. Tak jest tylko wśród swoich się obracaj, np. mnie nie zaczepiaj, bo wcale nie straszę, ale bardzo źle się to dla ciebie skończy.
danut

Postautor: czarnyMag » 11 lut 2017, 01:37

danut pisze:Cudnie a więc nazbierałeś tych demonów w życiu i tylko one ci pozostały. Tak jest tylko wśród swoich się obracaj, np. mnie nie zaczepiaj, bo wcale nie straszę, ale bardzo źle się to dla ciebie skończy.

Jako świadomy duch wiem, że na pewno nic mi nie grozi ze strony człowieka jak i ducha !
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 11 lut 2017, 08:18

To kto Ci mordkę rozwalił?
Niezłe tam walczycie o żer. :lol:
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka