Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: danut » 10 lut 2017, 11:02

Do żadnej grypy z waszych wymysłów mój żołnierz nie należy, napisałam, że do Rady Planety, bo to określenie bardzo pasuje do zadania jakie wykonuje i zgadza się z tym o czym napisał Kris. Postać ta wymieniła z mojego otoczenia fałszerzy, psujących ludziom rzeczywistość, którzy są ścigani przez nich zza światów, stamtąd, gdzie zawsze jest maj i widać przez to, ze nawet gwałtowne zjawiska pogodowe nie były dla nas przygotowane by ich doświadczać w tamtej rzeczywistości, że jakieś czarownice stąd je wzburzają, a za takie mieszanie, psucie, wandalizm i rozpanoszenie się tu - zapłacą.
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 11:19

Do Krisa: Jestem zainteresowany talizmanem światła (takim namagnesowanym przez Ciebie) który rozprasza ciemności i rozkodowuje zakodowanych:)
W prawdzie przeczytałem info, że robisz takie cacuszka na Ezoforum i tam powinienem się zgłosić ale już tam nie zaglądasz - więc zgłaszam się tu. Ile to kosztuje i jak długo działa? :P
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 12:12

danut pisze:Postać ta wymieniła z mojego otoczenia fałszerzy, psujących ludziom rzeczywistość, którzy są ścigani przez nich zza światów, stamtąd, gdzie zawsze jest maj i widać przez to, ze nawet gwałtowne zjawiska pogodowe nie były dla nas przygotowane by ich doświadczać w tamtej rzeczywistości, że jakieś czarownice stąd je wzburzają, a za takie mieszanie, psucie, wandalizm i rozpanoszenie się tu - zapłacą.

I tylko na tej podstawie (informacji od ducha) skreśliłaś koleżanki jako czarownice? A dał na to co mówił jakiś wiarygodny dowód na przykład powiedział Ci co przed spotkaniem go spożywałaś? Bo chyba nie oparłaś się tylko na tym że przeniósł Cię do jakiejś krainy i powiedział, że on jest tym sprawiedliwym? A co do Krisa który to co powiedział tamten potwierdza - Kris napisał w temacie "..odprowadzanie dusz miłością" a następnie opisuje swoją niestrudzoną walkę z duchami w astralu gdzie On te duchy morduje - więcej jest z tego dumny :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 12:44

Kris pisze:Wkleję tutaj kilka moich postów napisanych nie dawno, które są moimi obserwacjami tego co się dzieje w świecie energii czyli tak zwanym astralu.
Być może znajdziecie coś dla siebie.

https://www.youtube.com/watch?v=J-k6D91CGbM

Siergiej Nikołajewicz Łazariew ur. 4 września 1952 roku (Ейск), rzekomy rosyjski psycholog, badacz karmy, uzdrowiciel i bioenergoterapeuta, samozwańczy spec od diagnostyki karmy – jak się sam przedstawia w internecie. Od 1980 rzekomo zajmował się uzdrawianiem i bioenergoterapią, rzekomo badał sposoby magii, czarnoksięstwa i metody uzdrowicieli ludowych. Nie ma jednak jakichkolwiek naukowych publikacji z owych rzekomych badań, które najpewniej nigdy się nie odbyły! Ukończył Rosyjski Państwowy Uniwersytet Pedagogiczny imienia AI Hercena ale dopiero w 1997 roku i to zaocznie – ale to informacja jaką sam o sobie podaje, gdyż nikt nie sprawdził czy rzeczywiście studiował. Na pewno nie jest psychologiem, a jedynie uczestniczył jako pacjent w około rocznym programie oddziaływań psychologicznych w latach 1996—1997, w rodzaju szkoły terapii dla osób zaburzonych psychicznie w Petersburgu (dawny Leningrad), przy tamtejszym Instytucie Psychiatrii. Nie posiada zatem uprawnień do wykonywania zawodu psychologa ani psychoterapeuty. Kurs czy właściwie rodzaj terapii to były praktyczne sposoby radzenia sobie z załamaniami nerwowymi i zaburzeniami psychicznymi w życiu pacjentów.

...Prawda jest jednak taka, że Siergiej Łazariew nie ma nawet materiału dodowowego na to, że uzdrowił chociażby jedną osobę, a kilkadzisiąt opisywanych osób z jego pacjentów chorych na raka z którymi próbowali się kontaktować badacze zjawisk paranormalnych w większości zmarło nie mając nawet chwilowej poprawy stanu zdrowia. Bezmyślne reklamowanie niesprawdzonego autora dla zysku z jego kiepskiej jakości, niekompetentnych, pełnych błędów w temacie działania prawa karmicznego książek – to raczej zbrodnia przeciwko medycynie naturalnej czy alternatywnej w Polsce.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 10 lut 2017, 13:06

A Ty czarusiu masz jakikolwiek materiał dowodowy na uzdrowienie kogokolwiek?
Żeby się wypowiadać trzeba samemu coś umieć.
Jeśli uzdrowisz choćby siebie, to może będziesz miał, a uzdrowiłeś chociaż 1%?.
Narobiłeś sobie złej karmy i dalej robisz, jeśli bym napisał powodzenia w tym co robisz to bym Ci źle życzył, wiec będę neutralny, a Ty czarusiu dalej będziesz się zabiał?, i musisz wiedzieć że ja jestem poza Twoim zasięgiem a to co robisz wraca do Ciebie :lol:
Samobójstwo nie jest przez prawo karane, ale też nie jest mile widziane.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 13:16

Kris pisze:A Ty czarusiu masz jakikolwiek materiał dowodowy na uzdrowienie kogokolwiek?
Żeby się wypowiadać trzeba samemu coś umieć.
Jeśli uzdrowisz choćby siebie, to może będziesz miał, a uzdrowiłeś chociaż 1%?.
Narobiłeś sobie złej karmy i dalej robisz, jeśli bym napisał powodzenia w tym co robisz to bym Ci źle życzył, wiec będę neutralny, a Ty czarusiu dalej będziesz się zabiał?, i musisz wiedzieć że ja jestem poza Twoim zasięgiem a to co robisz wraca do Ciebie :lol:
Samobójstwo nie jest przez prawo karane, ale też nie jest mile widziane.

Trafiłem :D Siergiej Nikołajewicz Łazariew jest Twoim mistrzem kłamstwa! Ty też nie podałeś tu nigdzie ani jeden dowód na to co w tym temacie napisałeś!!! Też wymyślasz jak Łazariew z palca te wszystkie sądy o tym jak to jest a jak nie jest i co kogo spotka :lol:
Jeśli faktycznie jesteś egzorcystą i potrafisz wyeliminować ducha raz na zawsze TO załatw mnie! Do najbliższego poniedziałku!
Jeśli będę żył we wtorek - to znaczy że kłamiesz i zmyślasz :twisted:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 10 lut 2017, 13:19

Albo nie dał się sprowokować ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Natasza » 10 lut 2017, 13:25

Magu STOP, spokojnie
czy mogę Cię prosić o udzielenie odpowiedzi , czekam od wczoraj - ważne!
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: danut » 10 lut 2017, 13:26

czarnyMag pisze:
danut pisze:Postać ta wymieniła z mojego otoczenia fałszerzy, psujących ludziom rzeczywistość, którzy są ścigani przez nich zza światów, stamtąd, gdzie zawsze jest maj i widać przez to, ze nawet gwałtowne zjawiska pogodowe nie były dla nas przygotowane by ich doświadczać w tamtej rzeczywistości, że jakieś czarownice stąd je wzburzają, a za takie mieszanie, psucie, wandalizm i rozpanoszenie się tu - zapłacą.

I tylko na tej podstawie (informacji od ducha) skreśliłaś koleżanki jako czarownice? A dał na to co mówił jakiś wiarygodny dowód na przykład powiedział Ci co przed spotkaniem go spożywałaś? Bo chyba nie oparłaś się tylko na tym że przeniósł Cię do jakiejś krainy i powiedział, że on jest tym sprawiedliwym? A co do Krisa który to co powiedział tamten potwierdza - Kris napisał w temacie "..odprowadzanie dusz miłością" a następnie opisuje swoją niestrudzoną walkę z duchami w astralu gdzie On te duchy morduje - więcej jest z tego dumny :)

Ileż ja muszę mieć cierpliwości by wchodzić w dyskusję z Tobą, czy chociażby Nataszą tu na forum - sama się sobie dziwię. :D Wasze insynuacje, pytania, ironie, obranie przez Was stanowiska z góry i traktowanie mnie jak jakiejś niedojdy są poniżej normalnego poziomu rozmowy. Obracacie wciąż kota ogonem, szerzycie jakieś teorie tak puste w wymowie, tak fanatyczne, że aż dziw bierze, że dzieje się to w obecnych czasach np. jedna z Was wyśmiewa filozofię Jezusa, to co jest w niej wartościowe i wysoko moralne, Ty czy soldado bierzecie łaski, dary od Jezusa i MB i razem wam to nie przeszkadza siebie nawzajem wychwalać i słuszność waszych niby wspólnych poglądów, ba niby wiedzy, bo tak się tu opowiadacie za wiedzących, widzących, prowadzonych przez potworki z kosmosu, wybranych przez nie, nienależących do rasy ludzkiej, etc. Opis moich doświadczeń i spotkań zajmuje 200 stron druku, jeśli jesteś zainteresowany to je przeczytaj i zrozum napisane, a nie przekształcaj ich i nie wymyślaj, nie podkładaj tego pod te swoją niby wiedzę o diabłach, kosmitach, mocach i czarach. Czarownica według mnie to nie hokus -- pokus szklana kula i wahadełko :lol: i kobieta udająca wróżkę, bo o metodach manipulacji, zmienianiu innym widzenia, hipnozie, staraniach kryminalnych by tylko innych zniszczyć, działaniu z ukrycia, fałszu, udawaniu przyjaźni, co jest bardzo istotne w tej manipulacji i że wszystko to jest w sposób możliwy do opanowania przez byle kogo i to bez żadnych nieziemskich mocy, ale takiego - kogo stać jest na aż tak obrzydliwe działanie, posunięcia, nienawiść i żądze - pisałam. On mi nie musiał dawać dowodu na skreślenie tej koleżanki, wystarczy że człowiek bliski mi, a którego on żołnierz nie z tego świata reprezentował, którego zbulwersowała tak mocno moja i tego zmarłego krzywda to wiedział, wiedział jak kiedy działała, czym się posługując i do czego tym działaniem doprowadziła i wiedział co z nią będzie dalej i jak ta sprawa zakończy się, jej sprawa i wszystkich jej podobnych. Zmarły dowiedział się o tym kim jest ta osoba naprawdę przed swoją śmiercią, przyjaciele żyjący jeszcze zdemaskowali jej poczynania łapiąc ją na gorącym uczynku, ja przeżyłam szok jakiego sobie nie wyobrażasz i działo się to wszystko na żywo w naszej rzeczywistości, a wszystko działo się dużo wcześniej od spotkania z żołnierzem. Nic nie uznaje za wiedzę , gdy jej sama nie dotknę, nie sprawdzę, nie przekonam się, także twoje mniemania co kto komu powiedział i ze dlatego wie są bezpodstawne.
danut

Postautor: czarnyMag » 10 lut 2017, 13:51

danut pisze:szerzycie jakieś teorie tak puste w wymowie, tak fanatyczne, że aż dziw bierze, że dzieje się to w obecnych czasach np. jedna z Was wyśmiewa filozofię Jezusa, to co jest w niej wartościowe i wysoko moralne, Ty czy soldado bierzecie łaski, dary od Jezusa i MB i razem wam to nie przeszkadza siebie nawzajem wychwalać i słuszność waszych niby wspólnych poglądów, ba niby wiedzy, bo tak się tu opowiadacie za wiedzących, , etc. Opis moich doświadczeń i spotkań zajmuje 200 stron druku, jeśli jesteś zainteresowany to je przeczytaj i zrozum napisane, a nie przekształcaj ich i nie wymyślaj, nie podkładaj tego pod te swoją niby wiedzę o diabłach, kosmitach, mocach i czarach. Czarownica według mnie to nie hokus -- pokus szklana kula i wahadełko :lol: i widzących, prowadzonych przez potworki z kosmosu, wybranych przez nie, nienależących do rasy ludzkiejkobieta udająca wróżkę, bo o metodach manipulacji, zmienianiu innym widzenia, hipnozie, staraniach kryminalnych by tylko innych zniszczyć, działaniu z ukrycia, fałszu, udawaniu przyjaźni, co jest bardzo istotne w tej manipulacji i że wszystko to jest w sposób możliwy do opanowania przez byle kogo i to bez żadnych nieziemskich mocy, ale takiego - kogo stać jest na aż tak obrzydliwe działanie, posunięcia, nienawiść i żądze - pisałam. On mi nie musiał dawać dowodu na skreślenie tej koleżanki, wystarczy że człowiek bliski mi, a którego on żołnierz nie z tego świata reprezentował, którego zbulwersowała tak mocno moja i tego zmarłego krzywda to wiedział, wiedział jak kiedy działała, czym się posługując i do czego tym działaniem doprowadziła i wiedział co z nią będzie dalej i jak ta sprawa zakończy się, jej sprawa i wszystkich jej podobnych. Zmarły dowiedział się o tym kim jest ta osoba naprawdę przed swoją śmiercią, przyjaciele żyjący jeszcze zdemaskowali jej poczynania łapiąc ją na gorącym uczynku, ja przeżyłam szok jakiego sobie nie wyobrażasz i działo się to wszystko na żywo w naszej rzeczywistości, a wszystko działo się dużo wcześniej od spotkania z żołnierzem..

To bardzo skomplikowane co piszesz - a więc wierzysz w tego "żołnierza" który jest duchem bo on przyszedł do Ciebie a już masz problem z wiarą w potworki z kosmosu i rasą nie z ziemi oraz z demonami które przychodzą do innych :) Żołnierz jest wiarygodny bo rozmawiał z Tobą a Ty jesteś wiarygodna bo napisałaś książkę o tym spotkaniu na 200 stron - dobrze rozumuję?
A ktoś znany napisał recenzję tej książki na przykład jakiś profesor psychologii?

danut pisze:Nic nie uznaje za wiedzę , gdy jej sama nie dotknę, nie sprawdzę

Na jakiej podstawie wierzysz że ludzie nie latają jak orły?? Sprawdzałaś czy z dachu wieżowca można wznieść się w przestworza w oparciu tylko o ręce i nogi ludzkie ?!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka