Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 16:43

danut pisze:Ja bym pomyślała, że dobierają się do was ci, o których pisaliśmy z Krisem - oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa, a co siejesz to zbierasz. Są wymowne znaki, często po to, by powstrzymać bardzo złe czyjeś zapędy.

to miło że jesteś taka troskliwa ale Krisowi nie ubliżaj bo on też według mych info może być czarnym magiem.
a co do tej przypowieści powiedz to umierającym najlepiej w swojej rodzinie!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Kris » 09 lut 2017, 16:48

Oj czarusiu czarusiu, zauważ jak się pięknie do Ciebie zwracam, :D toż znów muszę Ci przyznać rację że to czarna magia na Ciebie działa biedaczku :cry: , tylko że to Twoja czarna magia , tak Twoja osobista, no nie rób mi wstydu i nie mów że to Cie ktoś atakuje, że to jakaś baba albo może ja?
Ja mam takie sposoby na czarusiów że nie muszę się z nimi wdawać w walkę. :|
Bawi czarusia czarowanie to sobie teraz po papa swoich smacznych czarno magicznych wyrobów kulinarnych.
Ale nie przejmuj się, bo wszyscy czarusie to tak mają, walą w innych ale krzywdzą siebie.
Ciekawe kiedy zauważycie że krzywdzeni cierpią?
I jakby nie patrzeć to zagrożenie życia jest spore, no chyba że 80% to pikuś.
Jakie wyjście z tego?
Chyba muszę iść do okulisty bo nic nie widzę. :(
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: danut » 09 lut 2017, 16:48

czarnyMag pisze:
danut pisze:Ja bym pomyślała, że dobierają się do was ci, o których pisaliśmy z Krisem - oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa, a co siejesz to zbierasz. Są wymowne znaki, często po to, by powstrzymać bardzo złe czyjeś zapędy.

to miło że jesteś taka troskliwa ale Krisowi nie ubliżaj bo on też według mych info może być czarnym magiem.
a co do tej przypowieści powiedz to umierającym najlepiej w swojej rodzinie!

A jednak nadaj zioniesz nienawiścią widać, że na nic przestrogi. A magów nastaje właśnie kres, to przekaż swojej grupie, a od mojej rodziny, to oddal się na miliony mil.
danut

Postautor: danut » 09 lut 2017, 16:51

Kris pisze:Oj czarusiu czarusiu, zauważ jak się pięknie do Ciebie zwracam, :D toż znów muszę Ci przyznać rację że to czarna magia na Ciebie działa biedaczku :cry: , tylko że to Twoja czarna magia , tak Twoja osobista, no nie rób mi wstydu i nie mów że to Cie ktoś atakuje, że to jakaś baba albo może ja?
Ja mam takie sposoby na czarusiów że nie muszę się z nimi wdawać w walkę. :|
Bawi czarusia czarowanie to sobie teraz po papa swoich smacznych czarno magicznych wyrobów kulinarnych.
Ale nie przejmuj się, bo wszyscy czarusie to tak mają, walą w innych ale krzywdzą siebie.

Ciekawe kiedy zauważycie że krzywdzeni cierpią?
I jakby nie patrzeć to zagrożenie życia jest spore, no chyba że 80% to pikuś.
Jakie wyjście z tego?
Chyba muszę iść do okulisty bo nic nie widzę. :(

Okrężnie, ale prawie to samo napisałam i do niego i do Nataszy - przecież to widać jak na dłoni.
danut

Postautor: Kris » 09 lut 2017, 17:25

Eureka, Już wiem, pamiętasz czarusiu jak się zabrałeś za tego z Rady Planety?, jak mu wygrażałeś że go tam......
Miałeś wtedy 20% karmy działającej.
A teraz , no zgadniesz czy Ci napisać?
Dobra już dobra,nie chcę żebyś się wypalił z ciekawość.
MASZ DO ODROBIENIA OKOŁO 100% KARMY DZIAŁAJĄCEJ JUŻ ODKRYTEJ.
WYPRODUKOWAŁEŚ ILOŚĆ ENERGII ŚMIECI KTÓRA WYSTARCZA DO ZGŁADZENIA 13 ZDROWYCH OSÓB.
Powinieneś sobie przypomnieć że to ja jestem egzorcystą i wiem co nieco jak się karmy mają :lol:,
I widzisz teraz czarusiu jak sie kończą ataki na Radę Planety.
Tam nie walczą z czarusiami, wystarczy ze im zwrócą karmę.
Kris

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 18:22

czarnyMag pisze:
OneNight pisze:Magu, skończ z tym cyrkiem. Wdech, wydech :D Pamiętaj o ciśnieniu!

gdybyś pisząc na klawiaturze nagle zobaczył jak krew cieknie ci po rękach co byś pomyślał? że nos. a gdybyś poleciał przed lustro i tam zobaczył że leje się znikąd ciurkiem to co byś pomyślał w tedy? a gdybyś trzymał kostkę lodu która byłaby cała we krwi i w końcu się roztopiła a ty byś widział skapującą krew nadal na koszulę to co byś wtedy pomyślał? jakbyś się właśnie przed chwilą użerał z kimś na forum prawie ezoterycznym (bez urazy :)

Ezoteryka to ostatnia rzecz, z którą powinieneś mnie kojarzyć. Ja bym zlokalizował źródło krwawienia poprzez oczyszczanie twarzy wodą - wtedy zobaczyłbyś skąd zaczyna płynąć krew. Jakieś ślady?

A to że Kris stanie po mojej stronie i stwierdzi, że to jednak nie ja, to się nie spodziewałem. Myślałem, że to wykorzysta przeciw mnie, a jednak zachował się w porządku. Kim jest ta rada planety i skąd by się tam wziął czarnymag? A z tymi procentami, to skąd je bierzesz? Teraz moja kolej, dawaj mi jakąś liczbę :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 09 lut 2017, 18:34

Rada Planety to np. mój żołnierz z opisanych kontaktów w książce. A Kris się pomylił, to nie czarny mag groził jednemu z nich a Natasza i soldado, wciąż mu grążą i nawet dziś przechwalają się ze dali z siebie sto procent i zamknęli go w poza ziemskim więzieniu :lol: hahaha - Niedoczekanie ich. Czytałeś mnie dawniej i to co pisałam o manipulacji hipnozą praktykach czarnej satanistycznej magii i jak to odbiło się echem w innej rzeczywistości i zostało wykryte jako najgorszy proceder?
danut

Postautor: Kris » 09 lut 2017, 20:59

Nie da się zlokalizować źródła krwawienia do konkretnego punktu bo krwawią-przeciekają tysiące komórek i w rezultacie tej krwi płynie dosyć sporo.
Lekarze nazywają to chorobą genetyczną, ale uwaga: genetyka, dobór rodziców i warunki bytowania też wiążą się z karmą, bo ona niejako kieruje naszym losem.
Karma znów to wpływ tego cośmy robili od zarania dziejów do tej pory, a to cośmy robili wiąże się z tworzeniem konkretnych energii, mniej czy więcej szkodliwych które same nigdy nie znikną i zawsze są w naszym bagażu który kieruje naszym losem.
Co prawda czarusie nauczyli się zrzucać te swoje negatywne energie na innych i przez to żyli na cudzy koszt, a nieszczęścia które miały ich spotykać spadały na tych pozytywnych i działo by się tak nadal gdyby nie znaleźli się na Ziemi tacy których nazywam Radą Planety.
Są to po prostu ludzie którzy poznali prawa fizyki kierujące karmą i spokojnie, metodycznie wprowadzają prawidłowy obieg energii, zwany też potocznie sprawiedliwością.
Ciebie OneNight jak zresztą większość pozytywnych oblepili swoja paskudna karma i podpuszczają na innych pozytywnych w imię zasady dziel i rządź.
Czarusie są agresorami z innych systemów planetarnych i weszli do tego świata poprzez inkarnowanie się w ciałach gospodarzy bo swoje planety przeważnie zniszczyli.
Doprowadzili do zniszczenia również resztę naszych planet i pozostała nam tylko Ziemia.
W sumie czarni skorzystali z naszej nieznajomości hipnozy, którą sami poznali i rozwinęli setki razy wyżej.
Chcesz procentów, ok.
Weźmy Twoja znajomość hipnozy która wynosi 20 punktów na setki jak nie tysiące jakie mają najwięksi czarusie i dzięki czemu zawładnęli dobrami planety, między innymi.
To 20% jednak stopniowo rośnie bo Rada telepatycznie uczy Ziemian również i hipnozy, a może nazwę to anty hipnozą.
No zgadnij jaki masz obecnie wskaźnik, ile %.?
Dzięki naukom Rady stopniowo hipnotycznie wgrane choroby, nieszczęścia wracają do naszych "gości", którzy dowiedzą się jakie szkody przynosi uprawianie czarnej magi i to na własnej skórze, jak choćby nasz forumowy rodzynek.
Jest karma obecnego wcielenia plus karma poprzednich i jeśli wszystka zaczyna wracać, to życie staje się nieznośne, oj nieznośnie najdelikatniej mówiąc, a tak już będzie oj będzie.
Kris

Postautor: danut » 09 lut 2017, 21:11

Kris a mnie ciekawi jak do tego doszedłeś, kto ci powiedział, kto zdradził tę informacje, jaką analizą może cudzych doświadczeń, może własnych? Napisz prawdę, bo to może być kamień milowy potwierdzający mnie to wszystko o czym od dawna piszę.

Ps. A jeszcze nie to jest punktem kulminacyjnym - wiesz co stanie się z tymi, którzy zrzucili tu najcięższe zdarzenie na innych mianowicie śmierć? Wiem, że ta tak naprawdę nie istnieje, ale jest najcięższym przewinieniem podstępne paskudne wyrzucenie kogoś z tej rzeczywistości. I jeszcze raz naciskam - czarny mag nie jest tu rodzynkiem, to pionek w rękach prawdziwych cwaniaków.
danut

Postautor: Kris » 09 lut 2017, 21:23

Przecież to opisywałem wczesniej i co mam od nowa klepać w klawiaturę.
No dobrze: intuicja, telepatia, radiestezją, logiczne myślenie grupki ludzi i wiedzieć, sprawdzać, zamiast bezmyślnie wierzyć.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka