tadyszka pisze:Probowales moze medytowac z intencja zeby ta wiedza i te wspomnienia wrocily jezeli sa potrzebne do twojego rozwoju? albo modlic sie przed snem z intencja zeby wspomnienia wrocily? jezeli prosisz z pelna wiara i zaufaniem otrzymasz wszystko co ci potrzebne jest do twojego rozwoju.
To jest w tobie i masz ta mozliwosc odzyskania tej wiedzy. Nie potrzebujesz nikogo wiecej , niz samego siebie
danut pisze:Soldado - Hipnoza może ci tego nie przywrócić, albo wywołać fałszywe wspomnienia. Zazwyczaj szok spowodowany traumatycznym wydarzeniem powoduje taką lukę w pamięci. To tego się obawiasz, dlatego aż do tego czasu nie zdecydowałeś się na eksperymenty z hipnozą. Należy z nimi uważać o czym już nie raz pisałam. Samemu idzie je przywrócić mozolną pracą ze swoją pamięcią i przez łączenie pewnych zapamiętanych faktów, wyłuskanie najmniejszego i nawet najbłahszego szczegółu dotyczącego tego dnia, po nitce do kłębka aż zacznie wskakiwać następny element. A zachowanie kolegi, jego pamięć, jego doświadczenie? Przeprowadź detektywistyczne dochodzenie. Ja swój ogląd tej sprawy opisywałam Ci już nie raz i dalej podtrzymuję tu przeskok pliku z innej rzeczywistości z wymazaniem mających tu zajść wydarzeń. A byliście na nie narażeni na sto procent - udało się zmienić tę rzeczywistość, ale dzięki czemu?
danut pisze:To jest coś jakaś technologia niby mechaniczna, ale nie mechaniczna, sterująca za pomocą siły ducha i umysłu czasem i przestrzenią( potocznie może służyć do podróży w czasie). Chyba niebawem dowiemy się co to jest, naukowcy pracują nad czymś takim, jesteśmy u progu czegoś co w latach gdy nam się przydarzały te dziwne rzeczy było nie do pomyślenia.
Mój organizm tylko nie wydala, bo jest za słaby by bez szwanku przyjmował te wszystkie siły napięć podłączenia pod ten żywy mechanizm. Ale wierze, że będziemy jeszcze doskonalsi
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość