Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 13:54

Kogo nazywasz duchami światła? Siebie - okultyste? Krisa - pseudoastrofizyka(bez znajomości podstaw astronomii)? Czy Nataszę, która również sugeruje, by unikać świetlistych? Kogo ja kwestionuję?

I czy mag nie powinien być adeptem magii? A czy czarna magia nie polega na szkodzeniu innym osobom? Powołuję się na naukę, która kulawa nie jest - ona jest egzoszkieletem, który daje człowiekowi siłę. Rozejrzyj się - budynki, prąd, samochody, elektronika, ogrzewanie - luksusy, które dała nam nauka. Dawniej ludzie myśleli, że Ziemia jest płaska - dziś już wiemy, że to nieprawda i możemy nawet polecieć w kosmos! To wiara jest kulawa, zobacz jak drastycznie się zmienia! Nowe odkrycia naukowe polegają na obserwacji, badaniu czegoś. Na czym polega wiara? Na wymyślaniu tego, czego nauka jeszcze nie odkryła. I kto tu ukrywa swoje zaciemnienie? Czy Twoją wiarą zbudujesz pojazd kosmiczny? Świat się zmienia dzięki nauce, tak samo jak wiara ludzi.

Ja nikomu nie narzuciłem nigdy swej woli, nikogo nie zmanipulowałem, aby uzyskać drugą połówke, więc nie ja jestem ten czarny ;)
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 14:22

OneNight pisze:Kogo nazywasz duchami światła? Siebie - okultyste? Krisa - pseudoastrofizyka(bez znajomości podstaw astronomii)? Czy Nataszę, która również sugeruje, by unikać świetlistych? Kogo ja kwestionuję?

Kwestionujesz Jezusa oceniając mnie na podstawie swoich własnych domniemań.

OneNight pisze:I czy mag nie powinien być adeptem magii? A czy czarna magia nie polega na szkodzeniu innym osobom? Powołuję się na naukę, która kulawa nie jest - ona jest egzoszkieletem, który daje człowiekowi siłę. Rozejrzyj się - budynki, prąd, samochody, elektronika, ogrzewanie - luksusy, które dała nam nauka. Dawniej ludzie myśleli, że Ziemia jest płaska - dziś już wiemy, że to nieprawda i możemy nawet polecieć w kosmos! To wiara jest kulawa, zobacz jak drastycznie się zmienia! Nowe odkrycia naukowe polegają na obserwacji, badaniu czegoś. Na czym polega wiara? Na wymyślaniu tego, czego nauka jeszcze nie odkryła. I kto tu ukrywa swoje zaciemnienie? Czy Twoją wiarą zbudujesz pojazd kosmiczny? Świat się zmienia dzięki nauce, tak samo jak wiara ludzi.

Ale na cóż człowiekowi te budynki, prąd, samochody, elektronika...skoro umiera w młodym wieku np.? Ci naukowcy/lekarze z tytułem profesora w tle wymiękają w oparciu o tą swoją naukę/medycynę - a człowiek w oparciu o tą "wiarę" może im tą ich medycynę wepchać tam gdzie słońce nie dochodzi i żyć.
A co do "możemy nawet polecieć w kosmos" - to jest teoria spiskowa podana na złotej tacy - bo człowiek z Ziemi już lata na Marsa! Ale ci co tam latają nie tłumaczą się ludziom gdyż nie muszą - Ty byś się tłumaczył swoim świnią? :lol:
(nie chce tu nikogo obrazić jednak tak wypowiadają się ludzie z tzw. kabały a nie ma żadnych dowodów że kłamią).

OneNight pisze:Ja nikomu nie narzuciłem nigdy swej woli, nikogo nie zmanipulowałem, aby uzyskać drugą połówke, więc nie ja jestem ten czarny ;)

Moja mi wybaczyła - więcej poczuła się wyróżniona, że się tak dla niej utatłałem w błocie - więc nie ma winy.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 14:51

Kwestionujesz Jezusa oceniając mnie
na podstawie swoich własnych
domniemań

Nie jesteś Jezusem.
Ale na cóż człowiekowi te budynki,
prąd, samochody, elektronika... skoro
umiera w młodym wieku np .? Ci
naukowcy/lekarze z tytułem profesora
w tle wymiękają w oparciu o tą swoją
naukę/medycynę - a człowiek w
oparciu o tą "wiarę " może im tą ich
medycynę wepchać tam gdzie słońce
nie dochodzi i żyć .

To się nazywa placebo.
A co do " możemy nawet polecieć w
kosmos " - to jest teoria spiskowa
podana na złotej tacy - bo człowiek z
Ziemi już lata na Marsa !

Brednie wyssane z palca. Pojęcia nie masz o lotach międzygwiezdnych.
Moja mi wybaczyła - więcej poczuła
się wyróżniona, że się tak dla niej
utatłałem w błocie - więc nie ma
winy.

Tak sobie wmawiaj.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 15:21

OneNight pisze:Tacy jak Ty mają na facebooku grupę o płaskiej Ziemii. Myślisz, że tak niezauważalnie możesz sobie wysłać statek kosmiczny w kosmos?

Ze świadków zawsze można zrobić wariatów i oprzeć się o naukę w którą ludzie tak wierzą.

W szwajcarskich Alpach wybudowano portal międzygwiezdny i w biały dzień złożono ofiarę z kilkudziesięciu niewinnych ludzi/robotników a świat to łyknął :) Gorzej - jedno z mediów tegoż forum uznało nawet to za tradycję :)
Oczywiście, że Ziemia łyknie wszystko - w oparciu oczywiście o naukę którą pozostawia się z premedytacją na poziomie kamienia łupanego.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 15:30

No dobra OneNight - wygrałeś!
a teraz zatrzymaj to krwawienie!!!
Uznaję Twoja wyższość Magu - a teraz zatrzymaj to cholerne krwawienie bo się wykrwawię :!:
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 15:34

czarnyMag pisze:No dobra OneNight - wygrałeś!
Uznaję Twoja wyższość Magu - a teraz zatrzymaj to cholerne krwawienie bo się wykrwawię :!:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 15:42 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 15:41

OneNight pisze:
czarnyMag pisze:No dobra OneNight - wygrałeś!

Obrazek

Okej, najpierw usuń post, w którym obrażasz nauke :lol:

jesteś CZARNYM MAGIEM I TO BARDZO NIEBEZPIECZNYM!
potrafisz na odległość spowodować krwawienie gdzie krew ścieka jak woda z miejsca które się nagle otwarło i jestem twoim dłużnikiem (ja i moja zmarła rodzinka :evil:
A to gów..sobie wypalę ogniem jak nie przestanie!
.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 15:44

A teraz zdradzę Ci sekret - nie wiem o jakim Ty krwawieniu mówisz, ale myślałem, że sobie jaja robisz. Ty tak na serio? :D

Ciśnienie Ci skoczyło od kłótni ze mną. Uspokój się i przyłóż do tego coś z zamrażarki, aby zwężyło naczynia krwionośne. Działa? Widzisz? Nauka!!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 09 lut 2017, 15:49

OneNight pisze:A teraz zdradzę Ci sekret - nie wiem o jakim Ty krwawieniu mówisz, ale myślałem, że sobie jaja robisz. Ty tak na serio? :D

Ciśnienie Ci skoczyło od kłótni ze mną. Uspokój się i przyłóż do tego coś z zamrażarki, aby zwężyło naczynia krwionośne. Działa? Widzisz? Nauka!!

Natasza pisze o nadszarpniętym ścięgnie w tym samym czasie - coś kombinowali? Czarny magu - upss zaciąłeś się czymś?
danut

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 15:54

Przecież to proste. Doskonale wie, że nie ma szans na logiczne argumenty, więc postanowił zrobić ze mnie czarnego maga, który próbuje zatuszować prawdę, aby zmniejszyć moją wiarygodność i zwiększyć swoją.

Taki ze mnie mag, jak z paralityka baletnica.
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka