Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 18 sty 2017, 14:02

Nikita pisze:Magu ale Ty juz byles u mnie Prawda? Bez zaproszenia...ale byles....Jakis czas temu...mniej wiecej w tym samym czasie co odwiedziles Estie?

No nie wiem Nikita! Naprawdę nie wiem! Tu na tym Forum jest tak wielu Magów, że aż nie przystoi pisać słowo mag z małej litery :twisted:
Czysto prywatnie - nie zaprzeczę, że zrobiłem wiele by się do Ciebie dostać "pokojowo" :D Ale co do Estii - niestety albo stety - to nie Ja byłem u Estii! :( i nie próbowałem się do Niej dostać - ale do Ciebie i "pokojowo" już tak :)
Ale jak już stwierdziłem fakt - na tym Forum jest więcej niż 5-ć Magów :twisted: Na bank!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 18 sty 2017, 15:06

Natasza pisze:niektórzy z was byli poddawani testom , niekoniecznie przez Maga - to byli ,, testerzy,,

mówiłam Ci już Nikito , że to nie Mag, to inna osoba

p.s.

Możesz być bliski pełnej liczby - więcej jak 3 nie sądzę, by liczba przekroczyła 5
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Nikita » 18 sty 2017, 20:48

Mi karty Tarota powiedzialy, ze jestem magiczna...ale czarowac chyba nie umiem...tak sobie mysle, ze moge miec jakies wcielenia za soba gdy zajmowalam sie magia...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Nikita » 18 sty 2017, 20:51

Tak to bylo pokojowe i neutralne...ciekawe , ze czlowiek jest z jednej strony ciekawy a z drugiej boi sie takich rzeczy...teraz mam duzo kamieni ochronnych w pokoju jak krysztaly i turmaliny....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Xsenia » 19 sty 2017, 00:17

Biała szałwia też ochrania, a przy tym odkaża atmosferę, bo ma działanie bakteriobójcze :)
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: OneNight » 19 sty 2017, 09:38

Magu, masz na myśli tych zarejestrowanych, czy tych tajemniczych gości, którzy czytają i się nie rejestrują? Tych zarejestrowanych naliczyłem 3, w tym jeden emerytowany :lol:
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: Estia72 » 20 sty 2017, 00:11

OneNight pisze:Magu, masz na myśli tych zarejestrowanych, czy tych tajemniczych gości, którzy czytają i się nie rejestrują? Tych zarejestrowanych naliczyłem 3, w tym jeden emerytowany :lol:

O jakich magach na forum piszecie?
Ja "znam" tylko CzarnegoMaga :D :D :D

Kogo macie na mysli?
"Na poczatku Bog ktory jest plomieniem stworzyl Niebo i Niebian"
Awatar użytkownika
Estia72

Postautor: czarnyMag » 24 sty 2017, 11:56

OneNight pisze:Magu, masz na myśli tych zarejestrowanych, czy tych tajemniczych gości, którzy czytają i się nie rejestrują? Tych zarejestrowanych naliczyłem 3, w tym jeden emerytowany :lol:

Mam na myśli zarejestrowanych + kobiety które ja nazywam czarownice (bez uchybiania im w czymkolwiek - bo one są na równi) a więc trzech + jedna :)

Powinno być 3 magów + 3 czarownice (ale opieram się na subiektywnym przekazie :twisted:
Ostatnio zmieniony 24 sty 2017, 12:03 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 24 sty 2017, 12:01

Estia72 pisze:

O jakich magach na forum piszecie?
Ja "znam" tylko CzarnegoMaga :D :D :D

Kogo macie na mysli?

a ten "czarnyMag" być może jest biały a dla prowokacji napisał "czarny" :) [...] wie jak to jest z tą czarnością jak podług was "ewoluujemy karmicznie :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 24 sty 2017, 13:15

czarnyMag pisze:

Mam na myśli zarejestrowanych + kobiety które ja nazywam czarownice (bez uchybiania im w czymkolwiek - bo one są na równi) a więc trzech + jedna :)

Powinno być 3 magów + 3 czarownice (ale opieram się na subiektywnym przekazie :twisted:

Idziesz według dawnej wiedzy, że każdy diabeł musi mieć swoją czarownicę :lol: Ja jestem wolna od tych diabelskich sił.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka