Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: OneNight » 02 lis 2016, 21:47

. Mój brat
np. podniósł jakieś żelastwo ważące
3 tony jednym szarpnięciem

Adrenalina + równowaga chwiejna obiektu?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 lis 2016, 21:50

OneNight pisze:Zauważyłem, że to nie pierwszy raz chwalisz się swoimi rzekomymi doświadczeniami w stylu "im się nie udało, a mi bez żadnego wysiłku" i wygląda to jak słowa rzucone na wiatr w celu podniesienia ego - takie mam wrażenie. Te doświadczenia są niestety mało wiarygodne.

wiem, ze uwielbiasz hihyhihi

Bo ja wesoły człowiek jestem. Śmiech to zdrowie!

Widzisz jak to uwidacznia się w twojej ocenie ocenianie innych według siebie bo myślisz, ze wszyscy tym samym się muszą kierować. Piszę i podkreślam jak byk- nic mi się nie udało, bo nic nie trenowałam, nic takiego nie próbowałam osiągać. Sytuacje które mi się zdarzały, zdarzały się w bardzo ciężkich momentach mojego życia, miały swoje historie, nie działy się bez przyczyny ani dla pokazów. Ale ty przecież tego zrozumieć nie potrafisz w miejscu gdzie czekasz i czaisz się na takie ludzkie postawy, które przyjdą tu się chwalić. To jest niepoważne podejście do tematu, tyle Ci powiem.

Ps. A jaka równowaga chwiejna obiektu, na pewno nie, bo nogę dałoby się wtedy wysunąć, nie mędrkuj, wiem jak to wygląda, ale zapomniałam jak to się nazywa ale to zbita kanciasta masa - to był garaż do maszyn dużych rolniczych.
danut

Postautor: OneNight » 02 lis 2016, 21:58

Nie poważne jest branie wszystkiego na ślepą wiarę. Ja tu na nikogo się nie czaję - po prostu powiedziałem, że się z Tobą nie zgadzam. Na dodatek napisałem "mam wrażenie", więc niczego Ci nie narzucam. Nie denerwuj się.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: jaKrzyś » 02 lis 2016, 22:01

No dobrze...Wy sobie ustalcie - "kto komu co, po co i za ile" a ja...ja muszę już znikać. Przykre, ale jakoś niczego nowego się nie dowiedziałem. Szkoda. Pozdrawiam - Kk
jaKrzyś

Postautor: danut » 02 lis 2016, 22:04

OneNight pisze:Nie poważne jest branie wszystkiego na ślepą wiarę. Ja tu na nikogo się nie czaję - po prostu powiedziałem, że się z Tobą nie zgadzam. Na dodatek napisałem "mam wrażenie", więc niczego Ci nie narzucam. Nie denerwuj się.

Ze mną się nie zgadzasz hmm ciekawe - nie byłeś tego świadkiem ale tak dla widzi mi się będziesz oskarżał mnie o kłamstwo. Zastanów się.
Ja Krzyś - dzięki za poleconą pozycję może i OneNight do niej zajrzy może rozglądnie się trochę dalej od czubka swojego nosa i posłucha ludzi, bo nawet na innym forum jeden user pisał jak wyskoczył na mur ponad 2 metry podczas napadu. Takie rzeczy zdarzają się ludziom gdzieś każdego dnia.
danut

Postautor: OneNight » 02 lis 2016, 22:08

Ja nie widzę nic poza czubkiem swojego nosa, bo nie zgadzam się z wrzechwiedzącą danut? :O Mam prawo do własnych poglądów - nie widziałem, więc Ci nie wierzę. Przypominam, że na tym forum, to Ty w większości nie zgadzasz się z doświadczeniami innych, choć nie byłaś ich świadkiem.

Niesamowite przypadki? Adrenalina, już mówiłem. Co do 3 tonowego obiektu - gołymi rękami? Musiał czymś podeprzeć, albo uwolnić w jakiś sposób energię potencjalną przez przechylenie środka ciężkości.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 lis 2016, 22:10

I jeszcze jedno - dlaczego tak boli ciebie i innych moja wiedza? Gdybym czegoś nie wiedziała nie zabierałabym głosu, bardzo dużo wiem z tych tematów, bardzo dużo widziałam w życiu i doświadczyłam - mam się do tego nie przyznawać żeby kogoś nie urazić? To są tu ludzie ciekawi tych zjawisk, czy tylko tacy, którzy uważają ze to oni wiedzą o nich wszystko?
danut

Postautor: OneNight » 02 lis 2016, 22:14

A my mamy się zgadzać z Twoją wiedzą, której nie możemy zweryfikować, żeby nie być uznanym przez Ciebie za kogoś "widzącego czubek własnego nosa"? Ty się nie zgadzasz z doświadczeniami innych, a ja z Twoimi. I analogicznie - jesteś ciekawa zjawisk, czy masz się za wrzechwiedzącą?
Ostatnio zmieniony 02 lis 2016, 22:18 przez OneNight, łącznie zmieniany 2 razy
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 02 lis 2016, 22:15

Co jest jeszcze ważne- cechą tych zjawisk jest nadzwyczajna szybkość - widzisz temu chłopcu uratował wtedy nogę, nie była zmiażdżona jakby można przypuszczać, a miał tylko lekkie potłuczenie i draśniecie.
danut

Postautor: danut » 02 lis 2016, 22:21

OneNight pisze:A my mamy się zgadzać z Twoją wiedzą, której nie możemy zweryfikować, żeby nie być uznanym przez Ciebie za kogoś "widzącego czubek własnego nosa"? Ty się nie zgadzasz z doświadczeniami innych, a ja z Twoimi. I analogicznie - jesteś ciekawa zjawisk, czy masz się za wrzechwiedzącą?

Ja nigdzie nie podważam innych doświadczeń za niebyłe, to od tego zacznij, nie to jest moim argumentem, a tłumacze je np. co to za kosmici i kim mogli naprawdę być - rozpatruje sprawę i nie zgadzam się z teoriami z niczego wziętymi a nie z doświadczeniami.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka