Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: soldado » 04 paź 2016, 21:54

neuron pisze:
jaKrzyś pisze:Chyba nie muszę pisać co z ludzkim ciałem robią wysokie wibracje?

napisz bo nie mam pojecia ....serio i jestem ciekaw

soldado pisze:A Matka Boska to realny Byt, który pomaga, gdy się do Niej zwróci osoba potrzebująca.

jestes tego pewien ? bo ja mam powazne watpliwosci . nie wiem jak to okreslic i napisac ale mysle zupelnie inaczej
w jakis specjalny sposob mam ją poprosic ? jakas inwokacja ? nie wiem, slowo klucz? serio pytam ........

Proś prosto z serca, czym większe prawdziwe emocje, tym szybsza odpowiedź.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Postautor: neuron » 05 paź 2016, 04:29

soldado pisze:Proś prosto z serca, czym większe prawdziwe emocje, tym szybsza odpowiedź.

u mnie nic nie działa , żadne modlitwy itp ....tylko duchy robią sobie co im sie podoba i nikogo poza tym , zadnej pomocy

ale olać to , mam problem ....od soboty juz dzieja sie jakies cyrki u mnie a dzis to juz przesada , nawet nie chce o tym pisac , potrzebuje pomocy kogos kto widzi i moze mi cos powiedziec , na bank mam tu wiecej gosci a przynajmniej dzis w nocy bylo ich wiecej ale nie to jest najdziwniejsze , zaczynam miec dosyc i mam coraz wieksze wątpliwosci co do tego z czym mam do czynienia ....... soldado ...... potrzebuje pomocy .......
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: Kris » 05 paź 2016, 09:42

Panie neuron, pisze właściwie od początku tematu o tym co Tobie i wielu innym ludziom robią duchy, pisze również jak temu zaradzić i jak grochem o ścianę.
A co my tu mamy u pana neurona?
Ano maaaaaaasa nie odprowadzonych wcieleń, na które nie podziałają żadne kościelne modły, żaaaaaadne: tysiąc wielkich wykrzykników.
Co prawda jest jedna jedyna i działa przy zachowaniu procedur, ale nie ma nic wspólnego z żaaaaaaaaaaadną religią i właśnie dla tego działa.
Obserwuje zmagania kilku osób ze swoimi wcieleniami, jak również nie swoimi i czekam że może w końcu ktoś się domyśli jak z nimi postępować, ale chyba sobie jeszcze poczekam niestety, a szkoda bo cierpicie i tracicie zdrowie, skracane jest wasze życie, tak skracane i to sporo, jeśli zostaje jedna dziesiąta to jest wielki sukces, ale przeważnie nie zostaje nawet tyle.
Są też zmieniane Wasze linki zdarzeń-los bo skoro nawet o tym nie wiecie to kto powstrzyma zło, złych ludzi żeby tego nie robili? no kto?
Przecież naśmiewają się z tego nawet ci pozytywni, którzy są OFIARAMI zła, bo mając zmysł telepatii mogą wiele zobaczyć ale nie umieją odróżnić co jest prawdą a co nie.
Zablokowano wam intuicje i to jest dużym problemem.
Niektórzy tutaj źli ludzie piszą wprost że są magami i śmieją się Wam w nos a Wy to łykacie i jeszcze się oblizujecie.
Jak myślicie po co oni tutaj piszą?, żeby was wprowadzać w błąd i blokować wiedzę która mogła by pomóc.
Ludzie, otwórzcie oczy i umysły i w końcu zrozumcie kto wróg a kto przyjaciel.
Neuron, soldado, Natasza, i inni obudźcie się albo WAS ZNISZCZĄ.
Monecie się do mnie odezwać i dostaniecie pomoc, ale poza forum raczej, bo zaraz spamerzy zaczyna swój czarci koncert i namieszają.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Natasza » 05 paź 2016, 09:53

neuron pisze:
soldado pisze:
ale olać to , mam problem ....od soboty juz dzieja sie jakies cyrki u mnie a dzis to juz przesada , nawet nie chce o tym pisac , potrzebuje pomocy kogos kto widzi i moze mi cos powiedziec , na bank mam tu wiecej gosci a przynajmniej dzis w nocy bylo ich wiecej .

neuron sięgnij proszę po notatki jakie Ci zapisałam w Twoim temacie i przypomnij sobie co tam napisałam odnośnie liczby osób jakie Cię odwiedzają wpadając od czasu do czasu niczym jak na herbatkę

mówiłam co masz zrobić i nie zrobiłeś
jesli zaglądam w czyjąś przestrzeń by mu pomóc nie robię tego bez własnego narażania się na działanie różnych podszywów, robię to wyjątkowo rzadko i w wyjątkowych sytuacjach, to nie jest zabawa ; zobacz ile czasu potrzebowałeś by się przekonąc , że nie jesteś z jednym duchem ale więcej niż jednym, liczbę podałam
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Natasza » 05 paź 2016, 10:01

Kris, tak wiem co się dzieje , to wszystko teraz sie bardzo rozkręciło i wiem, że z soldado musimy byc bardzo ostrożni
na razie nikomu więcej nie pomogę bo muszę skoncentrować się na samej sobie i przerywam kontakt z duchami i demonicznymi bytami - jestem chroniona przez Strażników i moje wchodzenie na to forum było właśnie z wyraźną prośbą bym nie była tu jako medium ale przekazała co mam przekazać
jednak jak zawsze reagowałam na słowo ,, PROSZĘ, BŁAGAM O POMOC,, i jak zawsze muszę w to wchodzić , ale już na teraz neuron był ostatnim tu na forum
w tej chwili robię przerwę
musimy zawsze sobie być pomocni tu jak i tam - bo tam będziemy siebie bardzo potrzebować , bardzo - każdy z Was może na mnie liczyć
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 05 paź 2016, 10:09

Natasza, strażnicy nie są tymi za kogo się podają, UWAŻAJ NA NICH I PRZEDE WSZYSTKIM SPRAWDŹ ICH WIBRACJE I INTENCJE.
Ja tych panów już dawno przejrzałem i ZGROZA CO REPREZENTUJĄ.
Kris

Postautor: Natasza » 05 paź 2016, 10:15

akurat jestem z nimi od dziecka i chcę z nimi zostać bo znam ich i wiem kim są
gdyby nie oni nie rozmawialibyśmy tutaj ale poprzez astral
za to możesz koło mnie zobaczyć tych , których być może własnie odczuwasz - to liczba demonów , które chcą bym była z nimi i to ich widzisz jako emanację ale nieco dalej - spójrz na spokojnie nieco dalej ode mnie przyjrzyj się i zobacz jak odczujesz ich siłę - to pierwsi z pierwszych
wiesz dlaczego nie robią mi krzywdy? odpowiedź jest jeszcze głębiej jak dotrzesz do tego, który kryje się za nimi , głębiej , dużo głębiej - popatrz i wtedy zobaczysz
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: Kris » 05 paź 2016, 11:22

Właśnie zobaczyłem i podjąłem odpowiednie kroki. :)
Dzięki.
Wiesz co się dzieje? :)
Kris

Postautor: Natasza » 05 paź 2016, 11:28

Chętnie posłucham Ciebie, co się dzieje?
Enigma ,, Why?,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: neuron » 05 paź 2016, 12:26

Natasza pisze:neuron sięgnij proszę po notatki jakie Ci zapisałam w Twoim temacie

no czytam właśnie od poczatku i zbieram to w jedną całość ........dzieki

Kris pisze:Neuron, soldado, Natasza, i inni obudźcie się albo WAS ZNISZCZĄ.

zupełnie tego nie czaje , Panie Kris , z ciekawoscią czytam Pana wywody , jedne mniej inne bardziej ale co to znaczy ze mam sie obudzic?
chetnie sie dowiem , jak nie tu to na prv ......jeśli łaska .......

ale co to znaczy ? nie mam pojecia
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka