Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: fruwla » 14 cze 2015, 19:07

Mirek pisze:A czym są wg Ciebie aniołki? Chciałbym wiedzieć,

Ja wiem 8-)
... " Na gorze roze, na dole fiolki, kochajmy sie jak dwa ANIOLKI :lol: "
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: Kris » 15 cze 2015, 06:35

Napisz jaki jest Twój punkt widzenia , w co wierzysz i gdzie ja się mylę, czy też mijam z rzeczywistością, bo samo nie bo nie nie jest miarodajne :)
Krytykować każdy umie ale czy rozumie co krytykuje i jeśli się zdecydował na krytykę to niech da coś w zamian, żeby było uczciwie.
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: Mirek » 15 cze 2015, 07:35

Kris pisze:Napisz jaki jest Twój punkt widzenia , w co wierzysz i gdzie ja się mylę, czy też mijam z rzeczywistością, bo samo nie bo nie nie jest miarodajne :)
Krytykować każdy umie ale czy rozumie co krytykuje i jeśli się zdecydował na krytykę to niech da coś w zamian, żeby było uczciwie.

Już o tym pisałem. Nigdzie indziej nie znalazłem potwietdzenia Twoich rewelacji więc mój układ obronny to odrzuca. Nie ma w tym co piszesz ani logiki ludzkiej, ani logiki Boskiej. Poza tym jak już sam pisałeś, nie potrafisz tego udowodnić, nie podajesz źródła swoich rewelacji, wszystko utrzymujesz w otoczce tajemniczości. Zastanawiam się pod jakim silnym wplywem musisz być, że tak bezkrytycznie w to co piszesz wierzysz.
Inną sprawą jest to, że nie dyskutujesz na forum poza wlasnym tematem. Również zachowujesz się tak samo na innym forum. Nie wydaje Ci się to dziwne?
Widzisz podstawą mojej wiary jest miłość do Boga, a poźniej miłość do tego co ludzkie.
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 15 cze 2015, 08:36

Podstawą moich wypowiedzi jest telepatyczne sprawdzanie wszystkiego i to nawet setki razy, oprócz tego sprawdzają to inni telepaci i dopiero wtedy piszę gdy mamy podobne obserwacje.
Wiedzę w większości zdobywa się dzięki nauce i współpracy ze wszystkimi swoimi ciałami - aurami - częstotliwościami i oczywiście ze swoja nazwę to zbiorczą duszą, która jest jedna dla wszystkich wcieleń.
Tego określenia nie spotkałem w żadnej książce, pierwszy raz usłyszałem je o jednej z najlepszych telepatek jakie mieszkają w Polsce, w czasie rozmowy o duszach i przyjęło się.
Sporo czasu zajęło mi zrozumienie jak działa dusza a i tak jest to pewnie ułamek wiedzy o niej.
Trochę już pisałem o duszy ale to ułamek tego co się powinno wiedzieć.
Mnie nie spływają jakieś cudowne objawienia z gotową wiedzą.
Trzeba zadawać pytania a odpowiedzi są często tylko pokazanie kierunku na którym się należy skupić aby ją znaleźć.
Odpowiada nam dusza poprzez intuicje , a to czy posłuchamy to już nasza wola.
Dusza ma możliwość kształtować to co nas spotyka, abyśmy się uczyli, jeśli nie poprzez głos intuicji to poprzez zdarzenia jakie nas spotykają.
Ludzie wierzą w to co im wmawiają różne organizacje wyznaniowe, ale czy ktoś się zastanowił ile tam jest wiedzy od duszy , a ile od negatywnych osób które w ten sposób manipulują innymi.
Kris

Postautor: Mirek » 15 cze 2015, 09:45

Kris pisze:Ludzie wierzą w to co im wmawiają różne organizacje wyznaniowe, ale czy ktoś się zastanowił ile tam jest wiedzy od duszy , a ile od negatywnych osób które w ten sposób manipulują innymi.

Wierzą również w podszepty duchów niskich, jak piszesz, z ciemnej strony, i interpretują to jako podszepty duszy po przez intuicję. Ta ciemna strona to twory energo-informacyjne, które jednocześnie mogą działać na większą ilość ludzi na raz, stąd zbieżność w wypowiedziach Twoich przyjaciół telepatów.

Kris pisze:od jednej z najlepszych telepatek jakie mieszkają w Polsce
Jak się nazywa ta pani i jakie ma publikacje? Skąd wiesz, że jest najlepsza?
„Osądzanie, obrazy i jakakolwiek wewnętrzna agresja wobec siebie jest ukrytym życzeniem sobie śmireci."
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: Kris » 15 cze 2015, 12:54

Był czas kiedy ludzie wierzyli że słońce kręci się wokoło Ziemi , wygląda na to że jesteś Mirku z tego gatunku mimo upływu lat. :shock:
Kris

Postautor: Mirek » 15 cze 2015, 13:24

A ja widzę, że z braku dowodów na swoje lub powielanie cudzych fantazji uciekasz się do próby ośmieszenia mnie. To bardzo typowa reakcja dla fanatyków swoich teorii.
Jak się nazywa ta telepatka, a może chodziło Ci o psychopatkę?
Awatar użytkownika
Mirek

Postautor: bernadeta1963 » 15 cze 2015, 13:32

Zainteresował mnie wątek o tej kobiecie -telepatce . Czy mógł byś go przybliżyć . Chętnie o niej poczytam . Skoro jest najlepsza w Polsce mogła bym się od niej wiele nauczyć .
bernadeta1963

Postautor: Kris » 15 cze 2015, 16:31

Napisałem że jedna z najlepszych a nie że najlepsza.
Ona nie ma najmniejszego zamiaru cokolwiek pisać czy się ujawniać, wiec i nie dostałem od niej zgody na ujawnianie jej danych.
Nie każdy pragnie sławy czy popularności i to trzeba uszanować.
Jest w naszej grupce kilka osób i nie zamierzamy się ujawniać bo i po co.
Również nie zamierzam nikomu nic udowadniać, ale zawsze jest przecież możliwość żebyście sobie też zaczęli sprawdzać to i owo.
Piszę po to żeby pokazać inne spojrzenie na duchowość, pisze o tym czego jak na razie nie ma w publikacjach ale jak ktoś to zgłębi to może jeszcze opisze.
Na innym forach są jasnowidzowie i co nieco potwierdzają mój punkt widzenia.
Był czas że starałem się tego czy tamtego ostrzegać że w tym czy innym miejscu jego ciała gromadzi się niebezpiecznie dużo negatywnej energii i jak się tym nie zainteresuje to w końcu zachoruje, ale jak myślicie jaka była reakcja?
Taka że się więcej nie wychylam.
Kris

Postautor: Mirek » 15 cze 2015, 16:48

Już dawno takiej ściemy nie słyszałem. Gdybyś nie chciał sławy, to byś tu takich rzeczy nie wypisywał. Nie hełpił byś się ile to odsłon ma Twój temat. Nazwjsk nie chcesz ujawniać nie dlatego, że tamci sobie tego nie życzą, a dlatego, że twory Twojej wyobraźni nie mogą przecież mieć nazwisk.
Awatar użytkownika
Mirek

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka