Sesja spirytystyczna - listopad 2008

Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.

Re: Sesja spirytystyczna - listopad 2008

Postautor: Jul » 09 lis 2008, 12:17

Żałuję, że nie przyjechałem :(
Strona www.spirytyzm.pl nie działa, czy na pewno udało się zamieścić tam materiał?
Jul

Postautor: konrad » 09 lis 2008, 21:22

Jul pisze:Strona www.spirytyzm.pl nie działa, czy na pewno udało się zamieścić tam materiał?

Musiały być jakieś chwilowe problemy techniczne. Generalnie strona i forum są na różnych serwerach. Niestety ten, na którym jest "forum" nie jest ideałem i często jest przeciążony, przez co forum jest momentami nie dostępne. W przypadku strony nie powinno być trudności, ponieważ serwer powinien być tam dużo mniej awaryjny. Nie wykluczam jednak, że były chwilowe kłopoty. Materiał na pewno jest :) Przed chwilą sprawdziłem i nie powinno być kłopotu z jego ściągnięciem.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: Jul » 10 lis 2008, 05:15

Obejrzałem materiał, bardzo ciekawy. Coraz bardziej podobają mi się założenia spirytyzmu i jego praktyczne zastosowanie.
Jul

Postautor: Kevaquel » 29 cze 2009, 15:41

A kiedy następna? Niestety nie załapałem się na poprzednią bo mnie jeszcze tu nie było :(
Kevaquel

Postautor: konrad » 29 cze 2009, 15:52

W listopadzie jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, odbędzie się w Warszawie spotkanie europejskiego departamentu Międzynarodowej Rady Spirytystycznej. Spotkanie z założenia będzie zamknięte dla szerszej publiczności, ale wziąć w nim będą mogli udział wszyscy członkowie stowarzyszenia i osoby, które, choć nie należą do PTSS, mają duży wkład w rozwój spirytyzmu (również poprzez udział w dyskusjach na forum :))

Przy okazji tego spotkania na pewno odbędzie się jeden wykład otwarty dla wszystkich (a kto wie może i dwa). Najprawdopodobniej będzie to wykład Nestora Masottiego, który kieruje w tej chwili pracami Rady.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Poprzednia

Wróć do Spirytyzm w Polsce