czarnyMag pisze:Jestem w szoku! Obrońców życia nienarodzonego (w drodze) można z trudem wyliczyć na palcach jednej ręki![]()
Trzech? To i tak dużo - dobrze że jest trzech bo gdzie będzie trzech tam i Jezus będzie![]()
Pozostali mogą się "poświęcić" zgłębianiu ascezy zwłaszcza że to nic nie kosztuje
czarnyMag pisze:Jestem w szoku! Obrońców życia nienarodzonego (w drodze) można z trudem wyliczyć na palcach jednej ręki![]()
Trzech? To i tak dużo - dobrze że jest trzech bo gdzie będzie trzech tam i Jezus będzie![]()
Pozostali mogą się "poświęcić" zgłębianiu ascezy zwłaszcza że to nic nie kosztuje

OneNight pisze:czarnyMag pisze:Jestem w szoku! Obrońców życia nienarodzonego (w drodze) można z trudem wyliczyć na palcach jednej ręki![]()
Przeczytaj proszę to, co napisałem. Byłbyś takim obrońcą nienarodzonego życia w przypadku, gdyby ciąża zagrażała Twojej żonie?
czarnyMag pisze:OneNight pisze:czarnyMag pisze:Jestem w szoku! Obrońców życia nienarodzonego (w drodze) można z trudem wyliczyć na palcach jednej ręki![]()
Przeczytaj proszę to, co napisałem. Byłbyś takim obrońcą nienarodzonego życia w przypadku, gdyby ciąża zagrażała Twojej żonie?
Mirek pisze:CzarnyMagu mądrze powiedziałeś. Za dokonywaniem aborcji przemawia ludzki egoizm.

Wróć do Działania charytatywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość