Wyjaśnię jeszcxe ze mam dzieci I dlatego ten extra pokój musze miec dla dziecka ktore będę chciała przyjąć do swojej rodziny
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Anka pisze:Wyjaśnię jeszcxe ze mam dzieci I dlatego ten extra pokój musze miec dla dziecka ktore będę chciała przyjąć do swojej rodziny

Anka pisze:Pablo diaz pisze:Anka pisze:Gdyby to było takie proste adoptować dziecko. Moze radzę najpierw sie zapoznać z wymaganiami dla rodziców a potem przemyślec. Moje serce ma wystarczająco milosci zeby pokochać kolejne dzieciątko wierzcie mi gdyby to było takie proste pierwsza stałabym w kolejce.
Aniu zdarza mi się ,że odwiedzam dom dziecka ,pewnego razu w rozmowie z paniami wychowawczyniami zostałem pinformowany ,ze można zgłosić się do placówki wychwawczo opiekuńczej (do dyrekcji) z chęcią zostania zaprzyjaźnioną rodziną .
Powiedz mi proszę w którym miescie odwiedzasz ta placówkę ? Dziekuje bardzo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Anka pisze:Ja mieszkam w Szkocji na stałe juz 10 lat Tematem adopcji interesuje sie zanim wyszłam za maz Mój maz jest zgodny w sprawie adopcji Przykro mi ze niektórzy potrafią tak ostro oceniać drugiego człowieka
Nie spełniamy warunków do adopcji bo w naszym domu jest 3 pokoje a musi byc 4
Teraz odkładamy na przybudówkę i moze sie uda SPEŁNIAĆ WARUNKI do adopcji. Tutaj nie ma domów dziecka ktore można odwiedzać badz zabierać dzieci do siebie na swieta itd.
Jak sie sprawy maja w Polsce nie wiem nadal bo odwiedzam rodzine raz na około 2 lata Tydzien urlopu
Ci co wcześniej mnie ocenili niech raz jeszcze ocenia skoro tak podpowiada im sumienie
Pozdrawiam

Natasza pisze:miłościwi w panu siewcy życia! alleluja
jak tak bardzo leży co niektórym zarodek na wątrobie to najpierw zaadoptujcie dzieci i najlepiej te umierające w Afryce a jak już uratujecie wszystkie tamte, zacznijcie ratować w kolejnych miejscach na ziemi
a jak je uratujecie i przedstawicie dowody na to wrócicie i zajmiecie się ratowaniem zarodków
Xsenia pisze:Anka pisze:Gdyby to było takie proste adoptować dziecko. Moze radzę najpierw sie zapoznać z wymaganiami dla rodziców a potem przemyślec.
Ha. Już samo to wskazuje, że nie każdy nadaje się na rodzica.Anka pisze:Powiedz mi proszę w którym miescie odwiedzasz ta placówkę ? Dziekuje bardzo.
Aniu domy dziecka są w prawie każdym mieście. A każdy dom dziecka przyjmuje pomoc wolontariuszy. Można także jako zaprzyjaźniona rodzina zabrać dziecko do domu np. na święta.Mirek pisze:A która z tych zwolenniczek aborcji zabije takie dziecko z Aleppo? Panie - bardzo proszę o wykazanie się. Przecież to straszny los dla tych dzieci być sierotami. Gdzie sięga granica Waszego miłosierdzia.
Aborcja płodu to nie to samo co morderstwo żywego dziecka Mirku.
Wróć do Działania charytatywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość