Pablo diaz pisze:Anka pisze:Gdyby to było takie proste adoptować dziecko. Moze radzę najpierw sie zapoznać z wymaganiami dla rodziców a potem przemyślec. Moje serce ma wystarczająco milosci zeby pokochać kolejne dzieciątko wierzcie mi gdyby to było takie proste pierwsza stałabym w kolejce.
Aniu zdarza mi się ,że odwiedzam dom dziecka ,pewnego razu w rozmowie z paniami wychowawczyniami zostałem pinformowany ,ze można zgłosić się do placówki wychwawczo opiekuńczej (do dyrekcji) z chęcią zostania zaprzyjaźnioną rodziną .
Natasza pisze:do siewców życia i obrońców dzieci
PYTANIE : który z Was zaadoptuje dziecko -tylko jedno z Aleppo?
bardzo proszę o informację
wierzę, że w tym dziale uczestniczą prawdziwi kochający dzieci ludzie
Panowie - bardzo proszę o wykazanie się gdzie sięga granica Waszego Miłosierdzia
temat otwarty: ..................słucham
Anka pisze:Gdyby to było takie proste adoptować dziecko. Moze radzę najpierw sie zapoznać z wymaganiami dla rodziców a potem przemyślec.
Anka pisze:Powiedz mi proszę w którym miescie odwiedzasz ta placówkę ? Dziekuje bardzo.
Mirek pisze:A która z tych zwolenniczek aborcji zabije takie dziecko z Aleppo? Panie - bardzo proszę o wykazanie się. Przecież to straszny los dla tych dzieci być sierotami. Gdzie sięga granica Waszego miłosierdzia.
Wróć do Działania charytatywne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość