Żyć szczęśliwie (audio) na YT

Wszystko o Spirytyzmie w Internecie: ciekawe strony, nagrania, linki do książek w wersji elektronicznej, informacje o ciekawych aukcjach.

Re: Żyć szczęśliwie (audio) na YT

Postautor: konrad » 03 maja 2012, 21:29

Bardzo fajnie to wyszło. Ja bym do tego dodał nieco silniejszy podkład muzyczny, bo wtedy efekt byłby jeszcze bardziej piorunujący. Z czasem można też popracować nad tym, by dodać też np. w każdym filmiku inne elementy graficzne (tło itp.) Ale i tak jest super. Warto promować na FB, a ja z mojej strony wrzucę filmiki zaraz na portal.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 04 maja 2012, 21:33

"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: tadyszka » 06 maja 2012, 20:56

o.. wpadlismy na taki sam pomysl praktycznie w tym samym momencie.
dopiero teraz zauwazylam ten temat.
... Może wojny wciąż wybuchają dlatego, że jeden nigdy w całej pełni nie chce czuć tego, co cierpi drugi...
Bycie empatycznym to widzenie świata oczami drugiego, a nie widzenie własnego odbitego w jego
oczach...

spirytystka na emigracjii
Awatar użytkownika
tadyszka
spirytystka
spirytystka

Postautor: cthulhu87 » 15 maja 2012, 12:42

"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Poprzednia

Wróć do Spirytyzm w Internecie