autor: gaba75 » 16 lut 2015, 09:19
Myślcie co chcecie, szanuję wasze myślenie, ale uważam, że wszystko posiada swoj,a energię-siłę. I imię ma bardzo duże znaczenie. Jeśliby go nie miało, w ogóle imiona by nie istniały. Czy my jako ludzie nie wpadamy w paranoję przypadkiem? Jeśli jesteśmy ludzmi to zmierzamy do rozwoju ludzkości a nie samych tylko Duchów.
Obudzmy się. Wszystko ma znaczenie. A kto mówi że nie ma znaczenia, chyba nie wie co mówi. Owszem są sytuacje, w których imię nie ma znaczenia, ale ogólnie rzecz biorąc imię ma ogromne znaczenie, bo niesie ze sobą energię, albo pozytywną, albo negatywną. Ja uważam że skoro mam takie a nie inne imiona, to widocznie takie były mi pisane.
Gabriela Anita- imię pierwsze nie bardzo lubię, ale drugie niesie ze sobą dla mnie jakąś dobrą aurę. Nie znałam tego imienia, ale zawsze wyczuwałam, że jest w nim "coś". teraz po latach wiem co. Dotarłam do wiedzy i wiem, że Anita po hebrajsku to- ciesząca się łaską Bożą. I tak jest. Bóg zawsze jest dla mnie łaskawy w momentach kiedy ja żegnam się z życiem. Wiem, że nadejdzie taki czas, w którym ziemskie życie moje się skończy,ale wiem również, że nie straciłam ani jednego dnia życia. Każdy mój dzień był, jest i będzie nowym doświadczenim, które czegoś mnie nauczy i zaprowadzi do rozwoju.