Piszesz tak, bo nie znasz całej mojej historii
Nie znam... ale znam odpowiedzi.
Jak myślisz dlaczego?
P.S.
Złą dałem odpowiedź.
Nie znam odpowiedzi, ja je tylko przekazuję.
Piszesz tak, bo nie znasz całej mojej historii
danut pisze:Bo musiałeś doświadczyć podobnych wydarzeń.
danut pisze:Ale nie ma nic za darmo
danut pisze:Zło spełnia swoją rolę, kiedy mocny kop daje motywację do działania.
danut pisze:soldado pisze:danut pisze:Soldado - Uzupełnienie o włamywaniu się w pole świadomości Wszechświata i o manipulacji.
,, Pole Świadomości Wszechświata'' - czyli tzw. Kronika Akaszy?
Chodzi o membranę, która otacza Ziemię?
Jeśli chodzi o manipulację, to było o niej w pierwszej książce.
Nie było. W tamtej książce wnioski były wspólne, bo były dwie autorki, natomiast w "Kwantowych zjawiskach w twojej rzeczywistości" są tylko moje. Odmienne również od neve agowskiej ezoteryki i nie inspirowane żadnym cudzym poglądem. Pole świadomości wszechświata poniekąd w jakiś tam sposób przypomina Kronikę Akaszy, ale w tym również kieruje się własnym związkiem z całą naturą wokół, reakcjami, odczuciami i czytaniem z niej. Pozdrawiam Cię soldado!
soldado pisze:Ostatnio odbieram bardzo dużo, więcej niż do tej pory,
Wszystko przyspieszyło, ma już miejsce zmiana... ta, którą Ci przewidywali.
Zaszła ona w sposób nie zauważalny.
Krótko pisząc Ci, co się na nią nie załapali, odbierają teraz inną rzeczywistość z III wojną światową, głód, choroby i kataklizmy.
Odbierają to Ich Odpowiedniki, które stały się głównymi Ich odbiorcami.
Od jakiegoś czasu odbieram słowa ,, Pełne ujawnienie''... i jeszcze wiele innych rzeczy...
Nie wiem, czy też to odbierasz?
Również Cię pozdrawiam.
karolina86 pisze:soldado pisze:Ostatnio odbieram bardzo dużo, więcej niż do tej pory,
Wszystko przyspieszyło, ma już miejsce zmiana... ta, którą Ci przewidywali.
Zaszła ona w sposób nie zauważalny.
Krótko pisząc Ci, co się na nią nie załapali, odbierają teraz inną rzeczywistość z III wojną światową, głód, choroby i kataklizmy.
Odbierają to Ich Odpowiedniki, które stały się głównymi Ich odbiorcami.
Od jakiegoś czasu odbieram słowa ,, Pełne ujawnienie''... i jeszcze wiele innych rzeczy...
Nie wiem, czy też to odbierasz?
Również Cię pozdrawiam.
Soladdo czy mozesz sie podzielic chociaż częscią tego co odbierasz? to bardzo ciekawe. Czego doświadczasz w twojej rzeczywistości, co odbierasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości