Książka ,,poznaj Hybrydy''

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Książka ,,poznaj Hybrydy''

Postautor: soldado » 01 wrz 2024, 18:59

To książka jak dla mnie z najwyższej półki, która traktuje o tym, co tzw. Obcy tutaj od wielu lat robią.
Co napisali o niej?
Zobaczmy.

KLIK

Książka nie będzie miała wznowienia - wydawnictwo wycofuje się z dodruku książki z powodu kontrowersyjnych tematów i niebezpieczeństw duchowych, które stwarzają niektóre z proponowanych w książce technik.

Książka może posłużyć jednak za dokument na temat hybryd, sposobu, w jaki myślą i żyją. Może być pomocna dla przyszłych terapeutów takich osób oraz pokazuje sposoby, w jakie obce istoty (za którymi w wielu przypadkach kryją się istoty demoniczne) oddziałują na ludzi i jakimi technikami posługują się w pozyskiwaniu uwagi i oddania.

Opis z okładki

Poznaj Hybrydy opisuje doświadczenia ośmiu osób, które twierdzą, że są po części ludźmi, a po części istotami pozaziemskimi. Kierowani przez swoje gwiezdne rodziny i inne byty, oddani są osobistym misjom, które przyczyniają się do większego procesu, obejmującego rozkwit ludzkiej świadomości oraz ochronę i ewolucję życia na Ziemi w tym krytycznym czasie historii.

Napisana na podstawie ponad 100 godzin wywiadów i rozmów, książka daje każdej hybrydzie głos, by podzieliła się swoimi osobistymi odkryciami, swoimi zdolnościami oraz radościami i wyzwaniami życia w tej niezwykłej, podwójnej egzystencji.

Książka zachęca czytelnika do radykalnego poszerzenia zrozumienia rzeczywistości i dążenia do własnej ewolucji. Fenomen hybryd zbliża nas bardziej niż kiedykolwiek do zrozumienia samych obcych i oferuje odpowiedzi na niektóre z największych pytań stawianych przez ludzkość.

Barbara Lamb jest licencjonowanym terapeutą małżeństwa i rodziny, certyfikowanym hipnoterapeutą i terapeutą regresji z siedzibą w Kalifornii. Od 25 lat bada uprowadzenia i kontakty z obcymi, pracowała z 1700 osobami, które doświadczyły tego zjawiska i wykonała ponad 2600 regresji.

Jest współautorką książki Alien Encounters z 2008 roku, opisującej doświadczenia 25 osób. Pisała dla Journal of Abduction-Encounter Research i uczestniczyła w jego redakcji. Pisała również dla International Journal of Regression Therapy. Barbara jest członkiem rady doradczej FREE, Federacji Badań nad Spotkaniami Pozaziemskimi. Jest byłym prezesem Akademii Klinicznych Terapeutów Bliskich Spotkań i członkiem Women in Ufology. Uważana jest za światowy autorytet w dziedzinie zjawiska hybryd. Jest poszukiwana jako prelegent na międzynarodowych konferencjach UFO i regularnie udziela wywiadów w programach radiowych, telewizyjnych i filmach dokumentalnych. Jej strona internetowa to barbaralambmft.com.

Tyle tytułem wstępu.
Zapraszam do dyskusji.
Czasem w życiu warto jest się zgubić, by móc się na nowo odnaleźć
soldado
Moderator forum.

Re: Książka ,,poznaj Hybrydy''

Postautor: Murof » 02 wrz 2024, 10:22

.
Tutaj jest dostepna ksiazka w j.angielskim:

https://www.amazon.co.uk/Meet-Hybrids-L ... 1544814771

Z przesylka wychodzi taniej niz wersja po polsku. Zawsze mozna uzyc Google lens i przy okazji szlifowac jezyk obcy :)

Soldado link do strony internetowej ktora podana jest na dole niestety nie dziala. Sprawdzalam go jeszcze zanim zalozyles ten temat ;)

Wyklad pana Janusza Zagorskiego:

https://youtu.be/GoXqIU7rBzU?si=DOs5zl1PUoY5D7Vk

Jest tez duzo filmow w j.ang. na YouTube. Nie wierze, ale probuje zrozumiec ;)
Primum non nocere
Murof

Postautor: soldado » 02 wrz 2024, 20:18

Jest tez duzo filmow w j.ang. na YouTube. Nie wierze, ale probuje zrozumiec ;)

Próbują nas zmienić.
To co kiedyś od Nich odebrałem:
,, zmienimy was od środka, a najlepsze jest to, że nie będziecie o tym wiedzieć''...
Od niedawna odbieram:
,, ludzie idą w bardzo złym kierunku... pełne ujawnienie...
Oni uaktywniają wszystkie hybrydy, które były tego nieświadome, kim są, a żyły między ludźmi.
Oni nie chcą uratować Ziemi, ale chcą uratować jak największą liczbę osób.
Chcą uratować ludzi przed nimi samymi.

P.S.
Wiem, dlaczego masz ten implant.
On m.in. blokuje Twoją pamięć, nie pamiętasz pewnych wydarzeń ze swojego życia, z Ich udziałem.
soldado
Moderator forum.

Postautor: lerefant » 11 wrz 2024, 19:14

str. 137, ciekawe
lerefant

Postautor: soldado » 11 wrz 2024, 22:32

lerefant pisze:str. 137, ciekawe

Przeczytałem jeszcze raz.
Strona ciekawa, jak zresztą cała książka.
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie najbardziej ciekawa była ta hybryda reptiliańska i jej wypowiedzi, to jak się zmienia i jak się broni, przed personelem wojskowym, wizualizuje kule energii itd.
soldado
Moderator forum.

Postautor: lerefant » 12 wrz 2024, 19:39

zbawieniem byłoby cofnięcie ludzkości do ery sprzed "elektryfikacji"
taka mysl mi sie nasunela
nie zgadzam sie z nia
choc pamietam jeden sen - bylem w takowym miejscu, wszyscy gadali zze soba, bylem szczesliwy
lerefant

Postautor: Murof » 13 wrz 2024, 07:03

To kolejne wielkie zwiedzenie. Lechtanie ego.
Nie czytalam jeszcze tej ksiazki. Ale przeczytam.

Implanty maja za zadanie blokowac dobre dusze. Dzieki nim steruja ludzmi w zlym kierunku
...............Patrz sercem................

Wszystko tu, nalezy czytac odwrotnie. Zupelnie jak w naszej polskiej telewizji.
Primum non nocere
Murof

Postautor: soldado » 17 wrz 2024, 00:16

Murof pisze:To kolejne wielkie zwiedzenie. Lechtanie ego.
Nie czytalam jeszcze tej ksiazki. Ale przeczytam.

Implanty maja za zadanie blokowac dobre dusze. Dzieki nim steruja ludzmi w zlym kierunku
...............Patrz sercem................

Wszystko tu, nalezy czytac odwrotnie. Zupelnie jak w naszej polskiej telewizji.

Zachęcam jednak, żebyś przeczytała tę książkę.
Osądzanie z góry, ferowanie wyroków nie czytając tej książki jest nie fajne.
Kompletnie np. nie trafiłaś z tym, po co są implanty.
Patrz sercem i przeczytaj najpierw książkę, a potem się wypowiadaj. ;)
soldado
Moderator forum.

Postautor: soldado » 23 wrz 2024, 01:28

Tego nie przeczytacie w książce, myślę, że nigdzie nie znajdziecie tej odpowiedzi.

Czym są kręgi zbożowe i po co są tworzone?

Na każdą osobę, która znajdzie się w oryginalnym kręgu bez wyjątku, będzie dostrojone do niej energetyczne oddziaływanie na jej DNA.
Chodzi albo o uaktywnienie pewnych genów, albo o zapoczątkowanie takiego uaktywnienia.
Dlatego nie doszukujcie się znaczenia kręgów, bo tak naprawdę niosą one ładunek energetyczny, który jest dedykowany dla ludzi i to jest ich prawdziwe przeznaczenie.
soldado
Moderator forum.

Wróć do Różne różności